ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Νίκος Κυρίτσης δεν έδωσε μόνο το παρών στο παραδοσιακό Λευκαδίτικο πανηγύρι αλλά υπήρξε και χορηγός της πετυχημένης εκδήλωσης

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Ο Νίκος Κυρίτσης δεν έδωσε μόνο το παρών στο παραδοσιακό Λευκαδίτικο πανηγύρι αλλά υπήρξε και χορηγός της πετυχημένης εκδήλωσης


Πριν λίγες μέρες ο Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω δήμων "Η Φανερωμένη" διοργάνωσε παραδοσιακό Λευκαδίτικο πανηγύρι στο χώρο του 5ου ΓΕΛ Ηλιούπολης.

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κυρίτσης" και ο διευθυντής του κος Νικόλαος Κυρίτσης όπως βλέπεται και στη φωτογραφία παρακάτω  υπήρξε χορηγός στην επιτυχημένη αυτή πολιτιστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κυρίτσης" συνδράμει σε ανάλογες πολιτιστικές δράσεις ούτε φυσικά είναι κάτι που συνέβη μία φορά συμβαίνει χρόνια. Οι κοινωνικές δράσεις του Φροντιστηρίου ΜΕ "Κυρίτσης" είναι πολλές και ελπίζουμε και άλλες τοπικές επιχειρήσεις να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. 


Ο Διευθυντής του Φροντιστηρίου έγραψε σχετικά για την εκδήλωση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ( κάντε κλικ εδώ) ανεβάζοντας και βίντεο από την εκδήλωση στην οποία έδωσε το παρών. 


Δράσεις που αναδεικνύουν την πολιτιστική μας κληρονομιά και διατηρούν ήθη και έθιμα της πατρίδας μας ,  είναι ό,τι καλύτερο για μια πόλη ιδίως τις δύσκολες εποχές που περνάμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: