ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αναρωτιούνται εάν ο κος Λασκαρίδης είναι λαϊκιστής;

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αναρωτιούνται εάν ο κος Λασκαρίδης είναι λαϊκιστής;

 



Ο πρώην αντιμνημονιακός υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας κ. Λασκαρίδης και νυν Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης δημοτών αποτελεί για τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ πρότυπο επειδή με τα λεφτά των δημοτών της Καλλιθέας διοργανώνει "ΔΩΡΕΑΝ" θεατρικές και μουσικές παραστάσεις δείχνοντας και υλοποιώντας το ΣΥΝΘΗΜΑ του Γιωργάκη Παπανδρέου ( μια ζωή ΠΑ.ΣΟ.Κ ήταν ο συνάδελφος κ. Λασκαρίδης) πως λεφτά για "άρτους και θεάματα" υπάρχουν !  Όπως υπάρχουν και μάνατζερ που διακινούν "μεγάλα" ονόματα σε χαμηλές τιμές σε "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" ανά την επικράτεια. Να τα λέμε και αυτά ,  και βέβαια να ρωτήσουμε εάν γνωρίζουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ την αμοιβή που θέλει ποιος ρε φίλε ο Πορτοκάλογλου για 2 ώρες ΣΥΝΑΥΛΙΑ . Ας μάθει καλύτερα ο κος Αραμπατζής που θέλει να μας φεσώσει πριν ακόμα οι πολλοί αποφασίσουν για την πολιτική του τύχη όπως αποφάσισαν και το 2019 όπου τουλάχιστον ένα 10% του το έδωσαν θεωρώντας την παράταξή του  κάτι διαφορετικό από την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. 

Τους "κερνάει" ο δήμος Καλλιθέας,   και ο κος Λασκαρίδης με τα δικά τους λεφτά παραστάσεις και θεάματα για να εξασφαλίζει εκλογική πελατεία για τις δύσκολες για αυτόν τον Αντιδήμαρχο εννοούμε ,  κάλπες του 2023! Γιατί ο Κάρναβος κουτσά - στραβά θα τα καταφέρει,  για τον κ. Λασκαρίδη δεν το βλέπουμε! Εκτός και χάσει ο κος Κάρναβος , και γίνει Αντιδήμαρχος του κ. Ασκούνη! 

Η φωτογραφία θυμίζει την αντίστοιχη περσινή του κ. Αραμπατζή με τον "επαναστάτη" Βασίλη ! 


Ακολουθώντας το εκεί παράδειγμα αναρωτιούνται οι λαϊκιστές συνοδοιπόροι του κ. Αραμπατζή γιατί και στον δήμο μας ο ΠΑΟΔΗΛ δεν πράττει το ίδιο θεωρώντας προφανώς πως ο πρόεδρος του κος Θέμης Γιαννόπουλος βρέθηκε εκεί για να βγάλει και όχι να προσφέρει όσα μπορεί με το πενιχρό μισθό του παίρνει ο πρόεδρος ενός ΝΠΔΔ δήμου. 


Αντιδήμαρχος του παραβάτη Κάρναβου έγινε ο κος Λασκαρίδης! 


Και βέβαια οι "ΤΖΑΜΠΑ" θεατρικές παραστάσεις και μουσικές σκηνές εκτός που δεν είναι ΤΖΑΜΠΑ για τους δημότες αφού μέσω των φόρων τους πληρώνουν αυτή την κατάσταση , είναι ιδιαίτερα επικερδής επιχείρηση για όσους μπουν στην διαδικασία να συνδιαλλαγούν με τον μεσάζοντα του μεσάζοντα και με μάνατζερ που σου πουλάνε από το "κάτω ράφι" σε τιμή ferrari διάφορους "καλλιτέχνες" που συντηρήθηκαν για δεκαετίες χωρίς να πουλούν δίσκους , χωρίς να έχουν τα εκατομμύρια προβολών σε youtube & sporify  , στηριζόμενοι στις δουλειές τους με το κράτος και την τοπική αυτοδιοίκηση. Κάποιους καλλιτέχνες τους θυμόμαστε πλέον μόνο από τέτοιες "ΔΩΡΕΑΝ" συναυλίες , ενώ φυσικά και οι αμοιβές τους σε αυτές είναι καλύτερες από αυτές που θα πρόσφερε ο οιοσδήποτε ιδιώτης που πρέπει να βγάλει 10 ευρώ για να δώσει το 1 ευρώ πίσω! 


Αντί να τους "αποστρατεύσει" συνεργάστηκε ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! Δύσκολοι καιροί για "Κάνδηλες" 


"Νταλάρες" , "Παπακωνσταντίνου", και διάφοροι άλλοι "καλλιτέχνες" που υπηρέτησαν και υπηρετούν τα παραμύθια της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,  και που βουλιάζουν στην ανυποληψία της νεολαίας μας που έχει ως μουσικά πρότυπα ίσως ατάλαντους για κάποιους "ειδήμονες" τραγουδιστές.  αλλά όχι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 

Ευτυχώς με την είσοδο στη διοίκηση του κ. Λασκαρίδη η ΔΙΑΠΛΟΚΗ κατατροπώθηκε! 


Έτσι ας μην ανησυχούν για την "ΒΙΑ" όσοι αποχαύνωσαν δύο  γενιές Ελλήνων τραγουδώντας για "επαναστάσεις",  και τιμώντας παραδόσεις ήθη και έθιμα ξεπερασμένα από την ίδια την ζωή. Άλλωστε χωρίς ΒΙΑ καμία ουσιαστική αλλαγή δεν έγινε ΠΟΤΕ,  και βέβαια όσοι απαξιώνουν την νεολαία μας μάλλον ας κοιτάξουν εμείς που ακούγαμε "ποιοτικούς" καλλιτέχνες τι είδους πατρίδα τους παραδώσαμε. 

Το να λένε την πουτάνα κυρία για να μην στεναχωρήσουν τις "θηλυκότητες" είναι μάλλον κάτι που δεν μπορεί να ανεχθεί η νέα γενιά που δεν έχει καμία όρεξη να ηττηθεί χωρίς καν να μπει στο "παιχνίδι". 

Σαφέστατα και είναι πιο έξυπνοι από όσους ανέμεναν για χρόνια ¨θαύματα" , σίγουρα θα είναι πιο χρήσιμοι και δημιουργικοί για την πατρίδα όταν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τις πολλές εκκρεμότητες που τους αφήσαμε. Το να πιστεύουν στις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και στο "δίκαιο" της Φυλής είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να ακρωτηριαστεί και άλλο η χώρα που τους παραδίδουμε! 

 Άλλωστε η πατρίδα μας είχε επιτυχίες και έφτασε έως την Ινδία όταν υπήρχαν στρατηλάτες που δεν πίστευαν στο καθαρό dna και που τους αποκαλούσαν βαρβάρους οι "λόγιοι" της εποχής και εννοούμε βεβαίως τους "Φιλιππικούς " του Δημοσθένη που μας παρουσιάζει ως ξένο σώμα τον "Μέγα Αλέξανδρο" και τον πατέρα του Φίλιππο ,  επειδή δεν χωρούσε στα καλούπια της Αθηναϊκής Πολιτείας και απειλούσε την ηγεμονία της στον ελλαδικό χώρο. Οι πόλεις -κράτη με τα δικά τους ήθη και έθιμα ήταν κατάρα , και η ΣΥΝΕΝΩΣΗ έγινε με την ΒΙΑ για να μην έχουν κάποιοι και αυταπάτες πως ξαφνικά Αθηναίοι ή Σπαρτιάτες αγάπησαν τον Μέγα Αλέξανδρο! Ούτε εναντίον των Περσών δεν πήγαμε ενωμένοι αφού αυτό το πλην Λακεδαιμονίων θα στοιχειώνει για ΠΑΝΤΑ όσους μας παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως πρότυπα στρατιωτικής πειθαρχίας και εκπαίδευσης! 

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης,  "παιδί" του "Αυριανισμού" προφανώς και μπορεί να μην είναι για τον κ. Κάνδηλα και τους ομοίους του λαϊκιστής αλλά αντιμνημονιακός αγωνιστής που συμμάχησε με τον κ. Κάρναβο αποζητώντας να υλοποιήσει τις "κομμουνιστικές" του αντιλήψεις περί "λαϊκού πολιτισμού" σε δημότες που στις κάλπες του 2023 θα τον στείλουν σπίτι του! 

Εμείς εδώ ευτυχώς δεν έχουμε τέτοια θέματα στην πόλη μας αφού ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ κυριαρχεί! Όμως απεχθάνεται τους ΜΑΥΡΟΥΣ φασίστες και έτσι και στις κάλπες του 2023 αντί να τον  καταδικάζετε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ φορούν την ΚΟΚΚΙΝΗ προβιά του! 

Έτσι ο κος Αραμπατζής από υμνητής του δοτού δημάρχου της χούντας Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα φόρεσε ΚΟΚΚΙΝΗ προβιά "Βελουχιώτη" και ετοιμάζεται να γκρεμίσει το ΚΥΤ Υμηττού παρά την ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ του από όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία 30 χρόνια αλλά πλέον και από την Ελληνική Δικαιοσύνη κάτι που μάλλον δεν πήραν χαμπάρι κάποιοι δικολάβοι που αμείβονται ως δικηγόροι! 

Ατυχώς για όσους θέλουν θέσεις ευθύνης για να αποκτήσουν μεγαλύτερο ΕΙΣΟΔΗΜΑ,  οι ΘΕΣΕΙΣ αυτές είναι ήδη καπαρωμένες,  αφού για αυτό "φρόντισαν" οι χιλιάδες  "Κάνδηλες" της πόλης μας που ΤΙΜΟΥΝ ό,τι πιο οπισθοδρομικό και ακραίο κινείται σε αυτήν! 

Ο καθένας μπορεί να βρει δηλώσεις του υποψηφίου δημάρχου Καλλιθέας κ. Λασκαρίδη στο διαδίκτυο και φυσικά η επιλογή του για θέση ευθύνης από τον κ. Κάρναβο είναι στο πλαίσιο στο πάνω από κόμματα και χρώματα,  με σήμα την "ΚΟΥΤΑΛΑ"! 

ΥΓ: Για τις επιτυχίες του και το 4,49% που απέσπασε στις κάλπες του 2019 άλλη φορά άλλωστε οι διασπάσεις πολιτικών χώρων σε τέτοια ποσοστά οδηγούν τους αμετανόητους που ψηφίστηκαν για να υπηρετήσουν μια κεντροαριστερά και βρέθηκαν στις αγκαλιές της κεντροδεξιάς! Και εμείς στις εκλογές του 2019 ψηφίσαμε Αραμπατζή και μας βγήκε ΚΚΕ! Ας ελπίσουμε όλους όσους παρασύραμε στις κάλπες του 2023 να ψηφίσουν μια κεντροδεξιά υποψηφιότητα που θα έχει προοπτική εξουσίας εάν και δεν το βλέπουμε σε μια πόλη που έχει γεμίσει με αγάλματα όσων αποτελούν ΟΝΕΙΔΟ για την Ελληνική Ιστορία! 


Από το να σε διαφημίζει η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ είναι προτιμότερο να παίζεις στην Εφημερία των Συντακτών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: