ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η απορία της συνδημότισσάς μας

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Η απορία της συνδημότισσάς μας

 


Αναρωτιέται η συνδημότισσά μας σε ομάδα του facebook με σημείο αναφοράς την πόλη μας εάν θα διορθωθεί ποτέ αυτή η κατάσταση. 

Πάντως ο φιλέλληνας Ιταλός πολιτικός και δημοσιογράφος  Ροβέρτος Γκάλλι τον οποίο ο δήμος μας τίμησε δίνοντας το όνοματεπώνυμό του στην συγκεκριμένη οδό δεν θα φανταζόταν πως 200 χρόνια μετά την επανάσταση του 1821 δεν θα μπορούσαν ακόμα οι Έλληνες να διαχειριστούν τα απορρίμματά τους. 


Η κατάσταση λοιπόν αγαπητή μας συνδημότισσα θα διορθωθεί όταν οι δομές  της καθαριότητας και του πρασίνου δοθούν σε ιδιώτες . Μην αναμένετε "θαύματα" , που έτσι και αλλιώς δεν είδαμε από την μεταπολίτευση έως και σήμερα στην πόλη μας. 

Η εικόνα δεν ήταν καλή και πριν τα μνημόνια,  με διπλάσιο προσωπικό και φυσικά ουδείς από τους κυβερνώντες που έχουμε ή θα προκύψουν από τις προσεχείς εθνικές εκλογές έχει την δυνατότητα να ΔΙΟΡΙΣΕΙ μόνιμο προσωπικό ώστε ο τομέας της καθαριότητας που ήδη αποσπά περί τα 10.000.000 ευρώ τον χρόνο από την ετήσια κρατική επιχορήγηση του δήμου μας ( το 1/4 δηλαδή) να έχει το προσωπικό που επιθυμεί το ΣΕΔΗ , ώστε να αλλάξει σύμφωνα με αυτούς μια εικόνα που δεν ήταν καλύτερη ακόμα και όταν είχαμε διπλάσιους υπαλλήλους στον τομέα καθαριότητας. 

Άλλωστε και σήμερα έχουμε για εμάς αρκετούς , τώρα εάν είναι εγγεγραμμένοι απλώς στον τομέα καθαριότητας και εάν εργάζονται πάνω στο αντικείμενό τους αυτό το κρίνει και το ελέγχει η εκάστοτε δημοτική αρχή που μονίμως την ΕΝΟΧΛΕΙ η πραγματικότητα! 

Βέβαια όσες φωτογραφίες και εάν ανέβουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  και όσα άρθρα και εάν γραφούν για το θέμα του πρασίνου και της καθαριότητας στην πόλη μας το μόνο που θα πετύχουμε είναι να μας βγάλουν και καμία ανακοίνωση από τον δήμο ή το ΣΕΔΗ  πως είμαστε τάχα Γκαίμπελς του διαδικτύου. 

 Την ανακοίνωση αυτή θα υπογράφουν  όσοι ανέχονται οπαδούς δικτατόρων να εργάζονται στο δήμο μας,  και να διαφημίζουν διαδικτυακά τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Άμα καταφέρει νέος Αντιδήμαρχος κ.Στασινόπουλος  και τους ρίξει στο φιλότιμο,  γράφοντας μερικές ακόμα υπερωρίες δεν το γνωρίζουμε . 

Πάντως εμείς πλέον δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως με αυτήν την σύνθεση , η "ομάδα" δεν θα "υποβιβάζεται" διαρκώς! 

Και βέβαια η ομάδα είναι η παίχτες και όποιον προπονητή και εάν τους φέρεις απλώς θα τον "ξεφτιλίσουν". Το έχουμε δει το ίδιο έργο να συμβαίνει διαχρονικά και η σύνθεση της ομάδας δεν αλλάζει αφού ως γνωστόν υπάρχει η μονιμότητα των δημοσίων - δημοτικών υπαλλήλων εάν κάποιοι το έχουν ξεχάσει και αναφερόμαστε κυρίως σε όσους θεωρούν πως μπορεί να λειτουργήσει ο καπιταλισμός σε συνθήκες Σοβιετίας! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: