ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Παναγιώτης Βιδάλης δεν προλαβαίνει να δίνει τον λόγο σε "θιγμένους" δημοτικούς συμβούλους!

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Ο Παναγιώτης Βιδάλης δεν προλαβαίνει να δίνει τον λόγο σε "θιγμένους" δημοτικούς συμβούλους!



Όλες και όλοι θίγονται επί προσωπικού σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο αλλά όταν παίρνουν τον λόγο ξεχνούν τι ακριβώς τους είχε θίξει! 

Το παλεύει ο κ. Παναγιώτης Βιδάλης ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου να κρατήσει το δημοτικό συμβούλιο σε χαμηλούς τόνους για όσους δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν και σπαταλούν στην κυριολεξία τον χρόνο τους για να ακούσουν ΜΙΑ πρόταση στα δεκάδες προβλήματα αλλά δεν πετυχαίνει πάντα τον στόχο του. 

Στο τέλος να δείτε που θα τον πουν αυταρχικό και δικτάτορα αφού πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι είναι αυτοί που τρομοκρατούνται από την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Χθες π.χ η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης επανήλθε και από την πλευρά της ορθώς έπραξε στο θέμα με την κατάληψη πεζοδρομίου από ψητοπωλείο της πόλης. 

Μάθαμε λοιπόν από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο πως η κατασκευή είναι παράνομη και πως σύντομα θα απομακρυνθεί ενώ θα επιβληθούν και τα αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα. 

Το θέμα είναι πως δεκάδες άλλες επιχειρήσεις καταλαμβάνουν κοινόχρηστους χώρους χωρίς να έχουμε δει την ίδια ευαισθησία από τη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης αλλά ούτε από τις άλλες δημοτικές παρατάξεις που αγνοούν και τα ευτελή ποσά που ΔΕΝ εισπράττονται από τις επιχειρήσεις για τις καταλήψεις αυτών των κοινόχρηστων χώρων. 

Δεν εισπράττονται για να βοηθηθούν οι επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία , να "τονωθεί" η τοπική μας αγορά και γενικότερα επειδή υπάρχει διαχρονικά η αντίληψη πως πρέπει με κάθε μέσο να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα έστω και ¨μικρομεσαίων" επιχειρήσεων λέγοντας πως αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Όμως μικρομεσαίες επιχειρήσεις εδώ και χρόνια στον δυτικό κόσμο δεν είναι αυτές που απασχολούν από 2 έως 10 άτομα προσωπικό και ελάχιστοι είναι οι πολιτικοί ανάμεσά τους και ο υπουργός Ανάπτυξης κος Άδωνις Γεωργιάδης που τους προτρέπουν να συνενωθούν για να επιβιώσουν! 

Σε κάθε περίπτωση και επειδή η ανάρτηση αφορά τον κ. Βιδάλη απορούμε με την υπομονή του και την ψυχραιμία του στις συνεχείς "προκλήσεις" όσων ακόμα και σήμερα θεωρούν πως όσο πιο έντονα μιλήσουν τόσο θα περάσουν τις θέσεις τους! 

Δεν χρειάζεται να μιλάς έντονα εάν σε "πνίγει το δίκιο" , αυτό που χρειάζεται είναι να προτείνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που πράττει η σημερινή διοίκηση και να μην έχεις αυταπάτες πως εσύ με το ίδιο προσωπικό ή ακόμα και με 20 άτομα επιπλέον μπορείς να κάνεις την δουλειά καλύτερα! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: