ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Οι δημότες μας διαμαρτύρονται για την ελλιπή καθαριότητα της πόλης και το μη περιποιημένο της πράσινο ή ό,τι απέμεινε από αυτό. Το θέμα είναι πως οι ίδιοι που σήμερα διαμαρτύρονται διαχρονικά στηρίζουν και ψηφίζουν δημοτικές παρατάξεις που είναι υπεύθυνες για αυτό το χάλι εμμένοντας στις αποτυχημένες συνταγές κρατισμού που υλοποιεί και η παρούσα διοίκηση. Με δεδομένο πως οι δημότες μας είναι φωνακλάδες αλλά όχι ανόητοι δεν θεωρούν πως η εικόνα μπορεί να αλλάξει με το υπάρχον δυναμικό του δήμου μας. Με δεδομένο πως προσλήψεις δεν θα κάνει καμία κυβέρνηση θεωρούμε σίγουρο πως στις κάλπες του 2023 θα ξαναψηφίσουν αυτούς που σήμερα ψέγουν πως εγκατέλειψαν την πόλη. Άλλωστε τα στελέχη της κεντροδεξιάς της πόλης μας αντί να ενωθούν σε μια ενιαία παράταξη συνεχίζουν και συχνάζουν σε διαφορετικά "καφενεία" θεωρώντας πως θα βρεθούν σε θέσεις εξουσίας μη προτείνοντας κάτι το διαφορετικό από αυτό που ζούμε σήμερα. Και βέβαια το κακό είναι πως και η ΝΔ δεν κάνει απολύτως τίποτα για να τους τα βρει αφού έχει το νου της ΜΟΝΟ στις βουλευτικές εκλογές. 

  • Χρόνια πολλά στους μπαμπάδες που έχουν σήμερα την τιμητική τους. 

  • Κάποιοι ακόμα και τώρα δεν πιστεύουν τον κ. Στάθη  Ψυρρόπουλο για τα προβλήματα στα οχήματα της ΕΟΔΠΗ και φαντάζονται μάλλον πως ξαφνικά "τρελάθηκε" και βγήκε να κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση! Το στίγμα του μέσα στο δημοτικό συμβούλιο είναι συγκεκριμένο κρατάει πάντα χαμηλούς τόνους και δεν αντιδρά ακόμα και όταν αδικείται. Τον θεωρούμε πολύ ήπιο και μετριοπαθή για τα γούστα μας και σίγουρα ενθυμούμενοι το πως κινούνταν ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος διαπιστώνουμε πως δεν πήρε τον ¨τσαμπουκά" του. Έχει έναν χρόνο να γίνει πιο δυναμικός και να διεκδικήσει μια θέση στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών για την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη". Η λαλίστατη ΕΟΔΠΗ δεν έχει ανεβάσει ΤΙΠΟΤΑ στη σελίδα της για το θέμα και φυσικά η φωτογραφία που έβγαλαν μέλη της με δύο Αντιδημάρχους είναι ενδεικτική πως συμφωνούν με την νυν διοίκηση στα θέματα προστασίας του Υμηττού και αδειάζουν όσους αφελείς τους θεωρούν κάτι σημαντικό για την πόλη μας. Αρνητική διαφήμιση ήταν και θα παραμείνουν έως ότου έρθει ένας ικανός δήμαρχος που θα τους στείλει σπίτια τους αφού με τα χρήματα του δήμου κινούνται για να μην έχετε και τίποτα αυταπάτες! 

  • Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους διοργανωτές του Gay Pride Athens προφανέστατα και δεν κάνουν υπερήφανο κανέναν , ούτε καν τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους 



Δεν υπάρχουν σχόλια: