ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Γ’ Εθνική – Μπαράζ: Νίκη με Ταβάρες η Ηλιούπολη την Προοδευτική και ελπίζει!

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Γ’ Εθνική – Μπαράζ: Νίκη με Ταβάρες η Ηλιούπολη την Προοδευτική και ελπίζει!


Μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Super League 2 πήρε η Ηλιούπολη που επικράτησε 1-0 εντός έδρας της ΠροοδευτικήςΗ Ηλιούπολη παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και με γκολ από τα αποδυτήρια επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Προοδευτικής και ελπίζει ακόμα σε άνοδο στην Super League 2 καθώς έφτασε τους τέσσερις βαθμούς.

Από την πλευρά της η ομάδα του Κορυδαλλού έμεινε στους επτά βαθμούς και έχει πίσω της στον ένα πόντο τον ΠΑΟ Ρουφ, με την Προοδευτική την τελευταία αγωνιστική να υποδέχεται την Παναχαϊκή (όλα τα ματς θα διεξαχθούν στις 11 Ιουνίου στις 17:30), ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ φιλοξενεί τον Μακεδονικό. Τέλος η Ηλιούπολη θα υποδεχθεί την ίδια ώρα τον Ηρακλή Λάρισας

Η Ηλιούπολη μπήκε εξαιρετικά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Ταβάρες με φοβερό γυριστό σουτ έγραψε το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0 αλλά το γύρισμα του Μπουσάι δεν βρήκε όπως θα έπρεπε τον Ντινιωτάκη.

Στο 15ο λεπτό η Προοδευτική ζήτησε πέναλτι όταν ο Αμπντέλ Ραχήμ έπεσε στο έδαφος, με τον διαιτητή ωστόσο να μην δίνει τίποτα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σταύρου βγήκε απέναντι από τον Χαλκίδη αλλά το σουτ που έκανε δεν βρήκε στόχο.

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία των μπαράζ της Γ’ Εθνικής

Η Ηλιούπολη συνέχισε να έχει το πάνω χέρι στο ματς, και στο 26΄απείλησε ξανά, όταν ο Ντινιωτάκης έπιασε το σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής μπλόκαρε την μπάλα, ενώ στο 33΄ο Σταύρου μετά από σέντρα του Μπουσάι δεν κατάφερε να έρθει για εκατοστά σε επαφή με την μπάλα.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με ευκαιρία για την Ηλιούπολη, όταν ο Ντινιωτάκης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην αντίπαλη περιοχή, σούταρε όμως η μπάλα κόντραρε στον Νάστο και απομακρύνθηκε.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε ελέω και των αλλαγών που έγιναν από τις δυο ομάδες, με την Προοδευτική να απειλεί στο 79ο λεπτό αλλά η κεφαλιά που έπιασε πέρασε άουτ. Το σκορ τελικά έμεινε έτσι με την Ηλιούπολη να παίρνει τη νίκη.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Μάνος, Κωστόπουλος, Μπουσάι (63′ Γεωργιάδης), Πολίτης, Γ. Κρητικός, Γάγγος, Ταβάρες (63′ Σάμιος), Σταύρου, Γεμιστός, Ζέλο (86′ Ντογκάνι), Ντινιωτάκης (76′ Πουλιανός).

Προοδευτική (Μάγγος): Χαλκίδης, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος, Πατσατζόγλου, Νάστος, Μεγαρίτης (46′ Τσαφταρίδης), Ραχήμ (60′ Παν. Νομικός), Όμο (60′ λ.τ Τσουκαλάς), Σ. Κρητικός (46′ Τσιάβος), Μακρυγιάννης (Παρ. 51′ Νομικός), Δημακάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: