ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το μόνο θετικό που βρίσκουμε εμείς στον βουλευτή κ. Γιάννη Μπαλάφα είναι πως γεννήθηκε στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς!

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Το μόνο θετικό που βρίσκουμε εμείς στον βουλευτή κ. Γιάννη Μπαλάφα είναι πως γεννήθηκε στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς!

 Χαμηλών τόνων , και ιδιαίτερα δραστήριο χαρακτηρίζουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ σε άρθρο τους τον βουλευτή Νοτίου Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Γιάννη Μπαλάφα. 

Δραστήριος προφανέστατα είναι επειδή συμμετέχει όπου τον καλέσουν και χαμηλών τόνων ΕΙΝΑΙ και εκεί που δεν χρειάζεται. 

Ο κ. Μπαλάφας ανήκει στην κατηγορία εκείνη των  ψευτοπατριωτών που ρισκάρουν μια καλή σχέση γειτονίας ακόμα και με κράτη-παρίες  που κυβερνούνται από έναν δικτάτορα όπως ο Ταγίπ Ερντογάν,  και προτιμάει όπως και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ βούτυρο αντί για κανόνια! 

Ο πρώην υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής την περίοδο 2016-2018 είχε εφαρμόσει με "επιτυχία" το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και σε αυτό το δύσκολο τομέα , γεμίζοντας την χώρα μας με ανοιχτά κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών & προσφύγων τα οποία όλες και όλοι ενθυμούμαστε φυσικά. 

Και βέβαια υπήρξε και υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης στην κυβέρνηση του πρώτη φορά "αριστερά",  με συγκυβερνήτες τους ακροδεξιούς του Καμμένου αλλά αυτό βέβαια στα θετικά το πιστώνουν άνθρωποι που δεν έχουν να χωρίσουν και τίποτα με τους ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ! 

Άλλωστε τα δύο άκρα σμίγουν σε κοινές δράσεις κάθε φορά που προσπαθεί  να κάνει μια μεταρρύθμιση προς θετική κατεύθυνση η οιαδήποτε κυβέρνηση από όσους θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα της τελευταίας Σοβιετίας της Ε.Ε δηλαδή της δύσμοιρης χώρας μας. 

Το βίντεο είναι ενδεικτικό των ρίσκων που παίρνει ένας δραστήριος και χαμηλών τόνων βουλευτής σε αντίθεση με τους νοσταλγούς της Βασιλεύουσας που για όσους είσαστε μεγαλύτεροι και ενθυμείστε είχαν πάρει επί 7ετίας ή "εθνοσωτηρίου" κατά τους νοσταλγούς ανάλογα ρίσκα με αποτέλεσμα να χαθεί το 38% των εδαφών της Κύπρου από τους Τούρκους που έτσι και αλλιώς ευκαιρία τέτοια αναζητούσαν! 



Σε κάθε περίπτωση οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για ακόμη μια φορά επιλέγουν να συνταχθούν στη ΛΑΘΟΣ πλευρά της Ιστορίας παρασύροντας τους αφελείς ή καιροσκόπους που τους διαβάζουν στο να βγάζουν λάθος συμπεράσματα διαβάζοντας την Ιστορία υπό το πρίσμα μιας μαρξιστικής θεώρησης που δεν είναι αποδεκτή στον δυτικό κόσμο. 

Ο κ. Γιάννης Μπαλάφας συμμετείχε ενεργά στη νεολαία Λαμπράκη και διώχθηκε από τους χουντικούς ενώ μετά την αποκατάσταση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή εντάχθηκε στο ΚΚΕ από όπου αποχώρησε το 1989 όταν δηλαδή το ΠΑΡΑΜΥΘΙ του κομμουνισμού και των "παραδείσων" του κατέρρευσε στα πρώην ανατολικά κράτη και διαλύθηκε η πάλαι ποτέ κραταιά ΕΣΣΔ. 

Αυτά για την Ιστορία και καλή συνέχεια στο "θεάρεστο" έργο όσων δεν βλέπουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ στην πόλη μας και συνεργούν με όσους θέλουν να μας περάσουν ως πρότυπο πολιτικού άνδρα τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα . 

Και στις δημοτικές κάλπες του 2023 η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα νικήσει δεν φοβόμαστε πλέον πως θα επικρατήσουν οπαδοί του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ή του ΜΑΥΡΟΥ φασισμού τουλάχιστον από αυτούς που δεν κρύβονται γιατί το πρόβλημα δεν είναι μόνο το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή αλλά γενικότερα ΟΛΑ τα άκρα! 

 

Και βέβαια όσα κωλοτούμπας είναι και ο πρώην υποψήφιος της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Κάνδηλας , άλλο τόσο είναι και ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ,  "απολαύστε" τον όταν του υπενθύμισε τι έλεγε ο δημοσιογράφος κος Περδικάρης στο φιλοσυριζαϊκό κανάλι kontra,  στο οποίο είχαμε την ατυχία να υπάρξουμε και εμείς συνεργάτες το 2018. 

Και βέβαια τα λάθη όλων μας "πληρώνονται" και τα δικά μας και φυσικά και των άλλων κάτι που προφανέστατα και θα αντιληφθούν όσοι προσπαθούν να παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο στην πόλη μας. 

Υπομονή και το 2023 θα ηττηθούν και πάλι οι "σειρήνες" του λαϊκισμού αφού για να φτάσουν το 50% και μία ψήφο ας μην το φαντάζονται! 

Και στις εθνικές εκλογές και στις δημοτικές εκλογές όσοι υιοθετούν τις δικές μας φιλελεύθερες θέσεις θα επικρατήσουν , μπορεί ο λαϊκισμός να σηκώνει και πάλι κεφάλι αλλά ουδείς μπορεί να ξαναγράψει την Ιστορία . 

Το 2023 δεν θα είναι 2015 ας το καταλάβουν καλά αυτό εχθροί και κυρίως "φίλοι" . Όσον αφορά δε την πόλη μας η μ@λ@κί@ του 2019 δεν πρόκειται να διορθωθεί από όσους στάλθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο για να υπερασπίσουν τις θέσεις και τις αρχές της ΝΔ και κατέληξαν ΚΝΙΤΕΣ! 

Για να ακριβολογούμε θα κατέληγαν και ΚΝΑΤ αλλά η πόλη είχε και θα εξακολουθήσει να έχει άλλη Ιστορία ας μην αναπολούν κάποιοι δοτούς δημάρχους ή κομμουνιστές! 

Αυτά τελείωσαν και τα τελείωσε η νίκη του κ. Θεόδωρου Γεωργάκη στις κάλπες του 1990. Η πόλη δεν θα γυρνάει κάθε τέσσερα χρόνια πίσω ( πέντε πλέον θα είναι η θητεία του δημάρχου που θα εκλεγεί το 2023) επειδή κάποιοι διαβάζουν λάθος την Ιστορία! 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: