ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Πρωτοβουλία της ΝΔ για μία ΚΟΙΝΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ υποψηφιότητα δημάρχου στις κάλπες του 2023 για την πόλη μας

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Πρωτοβουλία της ΝΔ για μία ΚΟΙΝΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ υποψηφιότητα δημάρχου στις κάλπες του 2023 για την πόλη μας



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές μας στην Πειραιώς,  η Γραμματεία Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων της ΝΔ έχει ήδη αποστείλει επιστολή στον πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλο με την οποία  τον καλεί να οργανώσει συνάντηση των τοπικών  στελεχών της ΝΔ και των επικεφαλής των δύο κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων μέσα στο πρώτο πενθήμερο του Δεκεμβρίου. Θέμα συζήτησης σε αυτή την συνάντηση θα είναι η εξεύρεση λύσης στον "γόρδιο δεσμό" που ταλανίζει για δεκαετίες την πόλη μας με τις πολλές κεντροδεξιές υποψηφιότητες δημάρχων. 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο πενθήμερο  του Δεκεμβρίου,  και έτσι πλέον το κάθε στέλεχος της πόλης θα πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες του,  και να συνδράμει την κοινή προσπάθεια για ΜΙΑ κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου στις κάλπες του 2023. 

Έως αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν γνωρίζουμε εάν έχουν ενημερωθεί όσοι θα κληθούν να συμμετάσχουν σε αυτή την συνάντηση ούτε βέβαια γνωρίζουμε σε ποιο χώρο θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση ,  αφού αφήνεται στην διακριτική ευχέρεια του προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Ευσταθόπουλου η εξεύρεση χώρου που θα την φιλοξενήσει. 

Σε  αυτή την συνάντηση  θα κληθούν εκτός από τα μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ και ιστορικά στελέχη της ΝΔ στην πόλη μας (Παρασκευάς Γιαννόπουλος, πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου) καθώς και  οι δημοτικοί σύμβουλοι των δύο κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων με τους επικεφαλής τους. 

Το παρών θα δώσει και ο πρόεδρος της Β3  ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Αθηνών κος Μίλτος Μπαντής και εκεί θα ακουστούν όλες οι απόψεις με κοινό στόχο την κατάληξη σε μια ΚΟΙΝΗ κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου την οποία θα κληθούν να στηρίξουν όλες και όλοι οι κεντροδεξιοί της πόλης μας. 

Απέναντι από τους εκπροσώπους του κόμματος και συγκεκριμένα τους ανθρώπους της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων της οποίας ηγείται ο βουλευτής του κόμματος κος Διονύσης Χατζηδάκης , θα βρεθούν όσοι τους ενώνουν κοινοί αγώνες και πρέπει να αποδείξουν πως όσα τους ενώνουν είναι περισσότερα από όσα τους χωρίζουν. Θα πρέπει να παραμεριστούν οι όποιες προσωπικές φιλοδοξίες που μας κρατούν πίσω και που μας στερούν για πάνω από 10 χρόνια ακόμα και την είσοδο στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών! 

Είναι μια ΘΕΤΙΚΗ πρωτοβουλία του κόμματος που ως τοπικό ΜΜΕ χαιρετίζουμε , και ευελπιστούμε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση η αδράνεια που είχε επιδείξει το κόμμα τα προηγούμενα χρόνια παρά τις εκλογικές ήττες σε τοπικό επίπεδο αποτελεί παρελθόν και αυτό από εμάς πιστώνεται θετικά σε όσους (και εμείς οι ίδιοι κατηγορούσαμε ) δεν έκαναν κάτι μέσα από το κόμμα για να αλλάξει η κακή εικόνα. 

Η "μπάλα" πλέον έρχεται στο δικό μας γήπεδο και πρέπει να αποδείξουμε όλες και όλοι πως ενδιαφερόμαστε πρωτίστως για αρχές και αξίες αφήνοντας στην άκρη όσα μας χωρίζουν στην κοινή προσπάθεια για την ΝΙΚΗ. 


Μια ΝΙΚΗ που δεν θα έρθει όσο είμαστε "κομματιασμένοι",  και για τον λόγο αυτό έχουμε όλες και όλοι υποχρέωση όσοι ανήκουμε στην μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη να συνδράμουμε ώστε η πρωτοβουλία αυτή να μην πέσει στο κενό. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: