ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι δεν θέλουμε καμία συναίνεση με όσους θέλησαν να μας κάνουν κομμουνιστικό Κράτος και μας κατάντησαν Σοβιετία- Τσακίστε τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους απομονώστε τους με την ψήφο σας

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Όχι δεν θέλουμε καμία συναίνεση με όσους θέλησαν να μας κάνουν κομμουνιστικό Κράτος και μας κατάντησαν Σοβιετία- Τσακίστε τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους απομονώστε τους με την ψήφο σας

Προσθήκη λεζάντας

Εξακολουθούμε και είμαστε το πρώτο ιστολόγιο της πόλης τρεις μήνες μετά τις εκλογές και φυσικά κατανοούμε τις αντιδράσεις όσων θίγονται από τις αναρτήσεις μας.
Εμείς θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο γιατί η δική σας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ στήριξη και μόνο μας παρέχει την δυνατότητα των καθημερινών αναρτήσεων. Όταν εσείς οι λίγοι αλλά καλοί πραγματικοί ΔΕΞΙΟΙ δημότες αυτής της πόλης σταματήσετε να μας χρηματοδοτείται από το υστέρημα σας τότε και εμείς θα πάψουμε να "ενοχλούμε" αδέξιους "δεξιούς", αριστερούς, κομμουνιστές και σοσιαλιστές αυτής της πόλης. Μιας πόλης που πορεύεται με μόνο γνώμονα αστείες θεωρίες συνωμοσίας, αριστερούς μύθους και γεμάτοι από δεξιούς που φοβούνται να φωνάξουν για την ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ της Ιδεολογίας τους , νομίζοντας ακόμα πως ο υπαρκτός σοσιαλισμός είναι εδώ!

Όμως είναι ανύπαρκτος και παραμένει χωρίς συμμάχους ημιθανής  στην Κίνα , την Ρωσία (δημοκρατία αλά Πούτιν εμείς δεν ) στη Βόρεια Κορεά...

Τα τείχη έπεσαν ο κομμουνισμός ηττήθηκε αλλά εδώ κάποιοι μας έφεραν στην διοίκηση τους νοσταλγούς του Στάλιν και του Τσαουσέσκου.

Είναι οι ίδιοι που έστησαν αγάλματα στον κομμουνιστή δήμαρχο και που κατέκλεψαν τα ταμεία του δήμου μας χωρίς ποτέ να τιμωρηθούν για αυτό. Αναμένουμε από τους 12.392 συμπολίτες μας που πήγαν στον δεύτερο γύρο και ψήφισαν Βασίλη Βαλασόπουλο για να μην γυρίσει η πόλη πίσω να σταθούν στο πλευρό μας. Για όλους τους άλλους δεν θέλουμε ούτε να τους ξέρουμε. Και δεν θέλουμε γιατί γνώριζαν ποιους ψήφιζαν , αφού εδώ ζουν και γνωρίζουν ποιοι φέσωσαν τον δήμο μας. Διάλογο με
την ΔΙΑΠΛΟΚΗ εμείς δεν κάνουμε ... όπως δεν κάνουμε και με κανέναν ΦΑΣΙΣΤΑ κόκκινο ή μαύρο. Η πόλη φυσικά και έχει γυρίσει πίσω και φαίνεται και από τα πρόσωπα που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Όταν  ανακοινωθούν και οι διευθυντές των ΝΠΔΔ θα έχει ολοκληρωθεί η αρχική ομάδα των "αρίστων" που ήρθαν για να ξεφτιλίσουν κάθε έννοια Δημοκρατικότητας σε αυτή την πόλη. Όπως θα πρέπει να ντρέπεται αυτή η πόλη (και ντρέπεται όσο και εάν κάποιοι θέλουν να παραχαράξουν την Ιστορία της για τα 12 χρόνια που είχε έναν σταλινικό στο τιμόνι της και για 7 χρόνια του υπηρέτη της ΧΟΥΝΤΑΣ Κ. Δελλαπόρτα. Και ο μεν δεύτερος "βγήκε" με τα τανκ ο δε πρώτος ψηφίστηκε από εχθρούς της Αστικής μας Δημοκρατίας που με περηφάνια εξέδωσαν ανακοίνωση πριν 3 χρόνια εναντίον μου επειδή η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τους ήρθε βαριά και δεν αντέχουν άλλη άποψη εκτός από την δική τους.

Σκότωσαν , βίασαν , άρπαξαν ανήλικα παιδιά από τις μάνες τους οι πρόγονοί τους, τους οποίους τιμούν γιατί στην ουσία είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ και ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ. Πουθενά στον δυτικό κόσμο δεν επικράτησαν με εκλογές αφού κανείς δεν πείστηκε από τις ασυναρτησίες που και σήμερα ξεστομίζουν. Σε αντίθεση με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ που κατάφεραν και κέρδισαν εκλογές οδηγώντας μετέπειτα τους λαούς που τους πίστεψαν στην καταστροφή. Όσοι ξεχωρίζουν τα δύο άκρα απλά είναι Αντιδημοκράτες και ντρέπονται να το πουν. Γιατί στην Αστική Δημοκρατία ουδείς φοβάται να εκφράσει τις απόψεις του. Για να ξεπεράσει αυτό η ΑΡΙΣΤΕΡΑ , τρομοκρατεί , απειλεί σκοτώνει.

Άξια τέκνα της ο Κουφοντίνας , οι Ξηροί , οι Πυρήνες της Φωτιάς και τόσες άλλες εγκληματικές οργανώσεις που είχαν πάνω από τα κεφάλια τους τους ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΔΕΣ! Λάτρεις τέτοιων ειδώλων υπάρχουν και σε άλλους πολιτικούς χώρους του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου, που φυσικά και δεν μπορεί να είναι  δημοκρατικό με το ΚΚΕ στις τάξεις του. Εμείς συνεχίζουμε όπως και αυτοί προσπαθούν δεκαετίες να καταλύσουν την Αστική μας Δημοκρατία. Και θα τα είχαν καταφέρει εάν δεν είχαμε στο πλευρό μας τις ΗΠΑ . Όποιον λοιπόν ακούτε και δεν ΑΓΑΠΑΕΙ το Κράτος πρότυπο δημοκρατίας δεν μπορεί να αγαπάει και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας. Και είναι πολλοί που δεν την αγαπάνε απλώς βολεύονται και αγωνίζονται για να την ανατρέψουν εκ των έσω αφού με ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ δεν τους βγαίνει. Αυτά προς το παρόν ελπίζω να μπαίνετε κάθε μέρα και περισσότερο στο πνεύμα πως δεν μπορεί να υπάρξει ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως ΔΙΑΛΟΓΟΣ με αυτούς που τιμάνε τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ και στήνουν ανδριάντες σε ανθρώπους που πολέμησαν κατά της Αστικής μας Δημοκρατίας.

Την μ@λ@κί@ που λένε οι κομμουνιστές πως οι καπιταλιστές θα τους πουλήσουν το σχοινί με τους οποίους θα τους κρεμάσουν μην την ακούτε και μην τους φοβάστε . Είμαστε περισσότεροι και με ΙΔΑΝΙΚΑ είναι σάπιοι έχουν καταρρεύσει ΠΑΝΤΟΥ και εάν επιχειρήσουν οτιδήποτε θα έχουν την τύχη που είχαν και στον Εμφύλιο.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: