ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα "θαλάσσωσε" η παράταξη του Τάσου Ευσταθίου στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο - Μια τέτοια είδηση απλά την "παίζεις" για να μαθαίνουν οι δημότες τι ψήφισαν και πως θα βγάλει άνετα τα 4 χρόνια του ο Γιώργος Χατζηδάκης

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Τα "θαλάσσωσε" η παράταξη του Τάσου Ευσταθίου στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο - Μια τέτοια είδηση απλά την "παίζεις" για να μαθαίνουν οι δημότες τι ψήφισαν και πως θα βγάλει άνετα τα 4 χρόνια του ο Γιώργος Χατζηδάκης

ΚΟΥΡΗ ΗΘΕΛΑΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ 
Δεν ξέρω εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς αλλά όσα συνέβησαν σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο είναι τραγικά.



Ο λόγος για την προσπάθεια της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του Τάσου Ευσταθίου που προσπάθησε να επιβάλλει στην οικονομική Επιτροπή από την παράταξή της τον κ. Μιχάλη Κουρή. Προφανώς εκτιμούν ότι είναι καλός στα οικονομικά κρίνοντας από την θητεία του στην τοπική της ΝΔ ή ίσως από ένα άλλο "ατυχές" περιστατικό κλοπής που τους έτυχε κατά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην πόλη για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος. Τότε οι εισπράξεις από τα τρίευρα που έδιναν για να ψηφίσουν τα μέλη εκλάπησαν και ο κ Μιχάλης Κουρής έκανε μήνυση κατά αγνώστων στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Όπως καταλαβαίνετε οι κλέφτες δεν πιάστηκαν ποτέ , και τα χρήματα χάθηκαν!

Ο Τάσος Ευσταθίου λοιπόν ήθελε στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου τον Μιχάλη Κουρή αλλά δεν συνεννοήθηκα καλά με τους δημοτικούς του συμβούλους και στην ψηφοφορία επικράτησε ο Αθανασίου! Όχι ο φίλος μου ο Θανάσης αυτός είναι από άλλη παράταξη την "Πόλη που Θέλω" του Γαβριήλ Αραμπατζή.

Ο Ανδρέας Αθανασίου που και τελικά εκλέχθηκε στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου ως ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ! Ελπίζουμε να παραμείνει και να μην τον αναγκάσουν σε παραίτηση γιατί εκεί θα το ξαναπαίξουμε ως θέμα , ας κάτσει ο κ. Κουρής ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ μέλος δεν χάθηκε ο κόσμος. Άλλωστε ο κ. Αθανασίου ως οικονομολόγος τα κατέχει καλύτερα.

Αλλά η παρωδία δεν σταματά εδώ στην επόμενη επιτροπή (για την ποιότητα ζωής ) τα πήγανε καλά μόνο στο τακτικό μέλος όπου εκλέχθηκε ο Παναγιώτης Καρανδρέας

Στην θέση του αναπληρωματικού βρέθηκε ο υποψήφιος της παράταξης του κ. Ευσταθίου με 0 ψήφους αφού έπεισαν τον κ. Τσουκαλά να μην ΨΗΦΙΣΕΙ ούτε τον εαυτό του! ,κάτι βέβαια που δεν είναι σύμφωνο με την διαδικασία .

Έτσι η θέση του αναπληρωματικού μέλους έμεινε κενή και θα καλυφθεί σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Αναμένω το βίντεο από την εταιρία που καταγράφει τα δημοτικά συμβούλια και μόλις το ανεβάσουν στο youtube θα δείτε και εσείς από το σχετικό βίντεο  την φαρσοκωμωδία που παίχθηκε σήμερα.

Για τους Αντιδημάρχους καμία έκπληξη ... όλοι οι δικοί του , θα πάρουν χρήμα. Συγκεκριμένα  όσοι εκλέχθηκαν πήραν έμμισθες θέσεις συν τον συνεργό με την Ηλιούπολη κ. Στασινόπουλο που έγινε Αντιδήμαρχος ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (και αμείβεται και αυτός) αλλά δεν ήταν κάτι που έκανε σε κανένα έκπληξη ,αφού στήριξε και στηρίζει την νέα διοίκηση με τις πενιχρές δυνάμεις των "Συνεργών με την Ηλιούπολη" που περιορίζονται σε μερικές εκατοντάδες ψήφους.

Αναμένω το βίντεο για να δείτε και εσείς τι συνέβη σήμερα το γεγονός πως έκανε όλους τους δημοτικούς του συμβούλους Αντιδημάρχους δείχνει και στον πλέον αδαή δεξιό που τον ψήφισε πως θα διοικήσει με όσους κεντροαριστερή ιδεολογία. 

Καλά έκανε γιατί έτσι θα με επιβεβαιώσει και γρηγορότερα . Με αριστερούς στη διοίκηση καμία "επιχείρηση" δεν γλίτωσε τα ελλείμματα και την χρεοκοπία. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: