ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Μεγάλος" ο Γ. Χατδηδάκης στέλνει υπαλλήλους του δήμου σε σεμινάριο για τις αποδοχές και την ασφάλιση των μετακλητών του!!!!

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

"Μεγάλος" ο Γ. Χατδηδάκης στέλνει υπαλλήλους του δήμου σε σεμινάριο για τις αποδοχές και την ασφάλιση των μετακλητών του!!!!




Ας είναι καλά ο Γιωργάκης Παπανδρέου και το ΔΙΑΥΓΕΙΑ για να μαθαίνουμε και εμείς και να λέμε και σε εσάς όσα σημαντικά αποφασίζουν οι διοικούντες την πόλη. Βλέπετε λοιπόν πως  τρεις υπάλληλοι του δήμου θα παρακολουθήσουν σεμινάρια για να υπολογίζουν ΣΩΣΤΑ τις αποδοχές και την ασφάλιση των αιρετών οργάνων , μετακλητών υπαλλήλων, και μελών συλλογικών οργάνων διοίκησης! Μη χαθεί κανένα ευρώ από τους δημοσίους υπαλλήλους δηλαδή και πάψουμε να είμαστε ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 



Και φυσικά δεν φταίει μόνο ο δήμαρχος αλλά και όλοι όσοι εξακολουθούν και πιστεύουν σε ένα τέτοιο μοντέλο διοίκησης. Στείλε τους με επιδοτούμενα να μάθουν χρήσιμα πράγματα για τους πολλούς και όχι για τους προνομιούχους του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Και για να μην παρεξηγηθώ είμαι ΥΠΕΡ των μετακλητών υπαλλήλων γιατί τους μόνιμους τους θεωρώ λιγότερο ΙΚΑΝΟΥΣ για να υπηρετήσουν το οποιοδήποτε όραμα ενός νέου δημάρχου.

Εάν κάθε δήμαρχος είχε την δυνατότητα των δικών του μετακλητών υπαλλήλων (που δεν είναι ΜΟΝΙΜΟΙ και για αυτό δουλεύουν εάν έχουν μυαλό)  τότε σίγουρα η πόλη θα ήταν καλύτερη.

Εδώ έχουν τεχνική υπηρεσία χρόνια στο δήμο και οι μελέτες βγαίνουν από ιδιωτικά γραφεία αλλά όλα στην ώρα τους.

Διαβάστε και μόνοι σας κάνοντας κλικ εδώ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Καλά ξεκίνησε πάντως ο νέος μας δήμαρχος για να μην μείνει σε κανέναν απορία για το που πάει το "πλοίο" !!!!!

Στο ωράριό τους θα πηγαίνουν οι υπάλληλοι ή είναι επιδοτούμενα και θα πάρουν έξτρα αμοιβή για την "ταλαιπωρία" τους; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: