ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο ενεργός φασίστας Άγγελος Κάνδηλας αντί να ντρέπεται για τις κωλοτούμπες του μας κάνει και υποδείξεις

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Ο ενεργός φασίστας Άγγελος Κάνδηλας αντί να ντρέπεται για τις κωλοτούμπες του μας κάνει και υποδείξεις


Προφανέστατα και είναι περιττό να ασχολούσαστε με το ιστολόγιο του Άγγελου Κάνδηλα που εμμένει να δίνει χώρο στους κόκκινους και μαύρους φασίστες της πόλης. 

Προφανέστατα και ουδέποτε συκοφαντήσαμε τον κ. Λιακόπουλο αφού το ιστολόγιό μας ανέδειξε δικές του δημόσιες αναρτήσεις στο facebook όπου μιλούσαν επαινετικά για βασιλεία και δικτατορία και  μετά τις εξηγήσεις του ιδίου το θέμα τελείωσε από την πλευρά μας αφού ο κος Λιακόπουλος πιστεύει στην Αστική Δημοκρατία και δεν υπηρέτησε την χούντα των Συνταγματαρχών. 

Σε κάθε περίπτωση άμα εμμένει στις τότε απόψεις αποτελεί για εμάς έναν επικίνδυνο άνθρωπο. Όσο για τις διαφορετικές φασιστικές απόψεις των άλλων , οι πολίτες μας δεν είναι ΟΛΟΙ  ιθαγενείς για να μην καταλαβαίνουν τι  ακριβώς πρεσβεύουν , ιδίως για τον πρώτο εξ΄αυτών. 

Και όσο για τη συμβουλή του πρώην φίλου,  θα έπρεπε να ντρέπεται για την σημερινή του κατάντια που γλύφει εκεί που έφτυνε. Γιατί εμείς τον μάθαμε ως υποψήφιο του Τάσου Ευσταθίου , τον είδαμε να μένει συγχρωτιζόμενος με φιλοχουντικούς όπως ο κος Πετράκης και βγήκε να μας πει για άλλη άποψη όσων θεωρούν την πανδημία θεωρία συνωμοσίας , την Αστική μας Δημοκρατία "χούντα" Μητσοτάκη,  και βέβαια άλλα φαιδρά που διαβάζουμε στα τοπικά  social media από την ακροδεξιά και ακροαριστερή πλέμπα της πόλης,  σε αγαστή συνεργασία με ιερωμένους που ρίχνουν λάδι στον λαϊκισμό και την μιζέρια δημοτικών συμβούλων που προσπαθούν χωρίς να αντιπροτείνουν να "τρενάρουν" την νέα διοίκηση καθιστώντας την όμηρο συμφερόντων. 

Και βέβαια θέματα δεν μας λείπουν για την πόλη , άλλωστε εξαιτίας φιλοχουντικών αποβρασμάτων τύπου "πατριώτη" μπάτσου χθες παίξαμε ως πόλη ΑΡΝΗΤΙΚΑ ,σε όλα κατά τους φασίστες φίλους του κ. Κάννδηλα  "συστημικά" ΜΜΕ. 

Και βέβαια αυτό που δεν θα περάσει Άγγελε Κάνδηλα είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ που υπηρετείται εσείς με την τάχα "διαφορετική"  αλλά ευτυχώς μειοψηφική άποψη. Και δεν θα περάσει γιατί οι ξεφτιλισμένοι καραβανάδες μετά το πάθημα του 1974 ακόμα βρίζουν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τους συμμάχους για την τύχη που τους επιφύλαξαν . Που ήταν πολύ καλή εάν αναλογιστούμε τα εγκλήματα που διέπραξαν επί 7 χρόνια , και για να μην έχουν κάτι αυταπάτες και το ΚΛΕΨΙΜΟ που πάτησαν έως ότου χάσουν τις καρέκλες που τις κατέλαβαν δια της ΒΙΑΣ ισχυριζόμενοι κομμουνιστικό κίνδυνο που έτσι και αλλιώς και να υπήρχε θα μπορούσε να λυθεί από τους συμμάχους μας. 

Μια άποψη που στοχοποιεί όλους τους επαγγελματίες δημοσιογράφους , που απαξιώνει την συντριπτική πλειοψηφία των επιστημόνων όλου του κόσμου και που βλέπει "χούντες" εκεί που δεν υπάρχουν ενώ υμνεί δικτάτορες όπως ο Στάλιν , ο Παπαδόπουλος, ο Ασαντ, ο Μαδούρο, και βέβαια ο Πούτιν! 

Σου αφιερώνουμε και πάλι το ποστάρισμα του συνυποψηφίου σου κ. Πετράκη το οποίο και βεβαίως δεν καταδίκασες ποτέ όπως  δεν καταδίκασες και τους ύμνους για τον τάχα "ευπατρίδη" δοτό δήμαρχο της χούντας Κ. Δελλαπόρτα του τωρινού επικεφαλής παράταξης που λυπήθηκε για τον αδόκητο χαμό ενός ανθρώπου που δεν είδε ποτέ τις ερπύστριες και που ως Επονίτης πάλεψε ανεπιτυχώς για να κάνει την πατρίδα μας Σοβιετία.  



Τα υπόλοιπα όταν δεν θα έχουμε όντως θέμα αλλά θεματάρα! 


Διαβάστε επίσης : 

Μετά παραπονιούνται γιατί τους λέμε ενεργούς φασίστες - Θαυμάστε τι "καινοτόμες" απόψεις προβάλλει η ομάδα ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ εν μέσω πανδημίας βοηθώντας όσους επιθυμούν την καταστροφή της πατρίδας μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: