ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μετά παραπονιούνται γιατί τους λέμε ενεργούς φασίστες - Θαυμάστε τι "καινοτόμες" απόψεις προβάλλει η ομάδα ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ εν μέσω πανδημίας βοηθώντας όσους επιθυμούν την καταστροφή της πατρίδας μας

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Μετά παραπονιούνται γιατί τους λέμε ενεργούς φασίστες - Θαυμάστε τι "καινοτόμες" απόψεις προβάλλει η ομάδα ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ εν μέσω πανδημίας βοηθώντας όσους επιθυμούν την καταστροφή της πατρίδας μας



 Συνεχίζει να φιλοξενεί απόψεις ΦΑΣΙΣΤΩΝ και να διαδίδει fake news η σελίδα στο facebook ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. 

Στόχος των φασιστών συνδημότης μας που έκανε το "λάθος" να ποστάρει το αυτονόητο σε όλους τους λογικούς πως πρέπει να εμβολιαστούμε. 

Μάταια ο συνδημότης μας κος Ευάγγελος Λιακόπουλος τους εξηγούσε αφού προφανώς και κάθε διάλογος με ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι απλώς ΧΑΣΙΜΟ χρόνου επικίνδυνο για την ΥΓΕΙΑ μας και δεν εννοώ την ψυχολογική αφού οι ασυναρτησίες τους βαπτίζονται και "επιχειρήματα" ανάλογες των φασιστών ινδαλμάτων τους παγκοσμίως. 

Έτσι μάθαμε πως τα ΜΜΕ είναι συστημικά λαμόγια! ενώ οι φασίστες που σύντομα θα συνοδεύουν τους συντρόφους στις πλατείες της αγανάκτησης θα παραπονιούνται που θα έχουν την ΤΥΧΗ των ηγετών της Χρυσής Αυγής αφού προφανέστατα και μια δημοκρατική κυβέρνηση δεν νοείται να κάνει διάλογο με φασίστες και "ψεκασμένους" 

Προς υπεράσπιση του συνδημότη μας που είχα την ΑΤΥΧΙΑ να γνωρίσω ήρθε και έτερος υπάλληλος καθαριότητας του δήμου της πόλης μας ο οποίος αγανάκτησε για τον χαρακτηρισμό που πλέον έχει καθιερωθεί αφού και ο νόμιμα εκλεγμένος πρωθυπουργός της χώρας αποκάλεσε "ψεκασμένους" όσους διακινούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντιεπιστημονικές θεωρίες συνωμοσίας που αναπαράγουν κυρίως ακροδεξιοί .


Και βέβαια δεν λέει κανένας στον υπάλληλο του δήμου μας να γίνει "πειραματόζωο" απλώς θα του πει σύντομα πως δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο τους συνδημότες του μη εμβολιαζόμενος ανήκοντας στο ΣΕΔΗ που κλαίγεται στα δημοτικά συμβούλια πως δεν έχουν μέτρα προστασίας! 

Εδώ κα. Καραγιαννίδου μας οι εργαζόμενοί σας βγαίνουν και μας λένε να μην κάνουμε το εμβόλιο πλάκα μας κάνετε. Τι μέτρα έχετε πάρει για αυτό και πως θα αντιδράσετε όταν σύντομα κανένας υπάλληλος των ΟΤΑ δεν θα πληρώνεται για να σκορπάει τον ΘΑΝΑΤΟ. 

Τα λύματα δείχνουν αύξηση κρουσμάτων και οι υπάλληλοι σας που παραπονιούνται δικαίως για την δύσκολη εργασία που κάνουν αλλά που οι ίδιοι επέλεξαν μας λένε για "πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων" 

Αφού όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου είναι υπέρ του εμβολιασμού πως μεταφράζεται αυτό; Να σας πούμε εμείς να το καταλάβουν και οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ σας εμβολιάζονται όσοι αγαπάνε και στηρίζουν την Δημοκρατία και δεν εμβολιάζονται οι φασίστες που φαντάζοντασι συστημικά λαμόγια και πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων χέρι - χέρι με τους Νεοναζί της πόλης μας. 

Και βέβαια για ακόμη μια φορά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ΣΙΩΠΑ δεν επιβάλλει κυρώσεις και αναμένει πως με τέτοιους υπαλλήλους  θα πετύχει κάποιο αποτέλεσμα. 

Ουδείς μπορεί να μου επιβάλλει να μην τρώω ανθρώπους θα είναι το επόμενο "δυνατό τους επιχείρημα" αφού έχουν ήδη ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ κάθε όριο βρίζοντας δημοσιογράφους και ΜΜΕ που απλώς αναδεικνύουν την χαμηλή νοημοσύνη τους αλλά κυρίως τον έκδηλο ΦΑΣΙΣΜΟ τους . 

Οι πολλοί και εμβολιάστηκαν ήδη και τηρούν τα μέτρα δεν θα πεθάνει μια χώρα για να μάθει να εμβολιάζεται ο Χρήστος και ο Θανάσης που έτσι και αλλιώς εμβολιάστηκαν μικροί για ένα σωρό ασθένειες που εξαιτίας του εμβολιασμού γλίτωσαν. 

Και βέβαια θλιβόμαστε ειλικρινά όταν ο Άγγελος Κάνδηλας συνεχίζει παρά το δικό μας κράξιμο στο όνομα τάχα της κομμουνιστικής του "Δημοκρατίας" να μετατρέπει την σελίδα του , σε σελίδα ΕΝΕΡΓΩΝ φασιστών. 

Και παρόλο που οι φασίστες στην πόλη πάρα πολλοί το ΜΜΕ που διαθέτει παραμένει ΠΙΣΩ από δύο τουλάχιστον έως τώρα αφού ακόμα και οι φασίστες την ΑΛΗΘΕΙΑ φοβούνται και αναγκαστικά παρακολουθούν καθημερινά τα τάχα συστημικά λαμόγια ! 

Ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα δεν μας επιτρέπει προς το παρόν να αναδείξουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ κάποιων που εάν και πλήρως εμβολιασμένοι σας καλούν σε ΑΝΥΠΑΚΟΗ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: