ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αφιερωμένο από τον Αρκά στους "ψεκασμένους" ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος!

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Αφιερωμένο από τον Αρκά στους "ψεκασμένους" ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος!

 


Δεν εμπιστεύονται τα ΜΜΕ , δεν εμπιστεύονται την πλειοψηφία των επιστημόνων που μιλάνε για την αναγκαιότητα των εμβολιασμών δεν προτείνουν καμία υλοποιήσιμη λύση απλώς να αγοράσουμε φάρμακα και να γεμίσουμε όλα τα νοσοκομεία της χώρας αλλά διαμαρτύρονται επειδή δεν ακούμε την άλλη άποψη! 

Αυτή που ουδείς λογικός άνθρωπος μπορεί να δεχθεί εκτός και κάποιοι ακόμα θεωρούν πως πρέπει να συζητάμε εάν η γη είναι επίπεδη ή στρογγυλή! Όσοι δεν το επιθυμούν ας μη το κάνουν το εμβόλιο εάν θεωρούν πως είναι άτρωτοι αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να συγχρωτίζονται με όσους παρά και τις δικές τους επιφυλάξεις και ίσως και φόβο το έκαναν επιδεικνύοντας πραγματικό πατριωτισμό. 

Οι ίδιοι "ψέκες" που θα έσχιζαν τα μνημόνια , η μειοψηφία που διαχρονικά δεν αφήνει την χώρα μας να πάει μπροστά βγήκε και πάλι στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης να "καταγγείλει" την Αστική μας Δημοκρατία που δεν τους επιτρέπει να μας πεθάνουν όλους. 

Ευτυχώς που η Ελλαδική Εκκλησία πήρε ξεκάθαρη και ΣΑΦΗ θέση ΥΠΕΡ του εμβολιασμού γιατί υπάρχουν ακόμα πολλοί Ορθοδοξοταλιμπάν που θεωρούν την γη επίπεδη. 

Απομονώστε τους δήθεν "επαναστάτες" και σαμποτάρετε όσες επιχειρήσεις δεν τηρούν τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση μην δίνεται "όπλα" σε όσους διαχρονικά θέλουν το κακό της πατρίδας μας. 

Αρκετά τους πληρώσαμε , αρκετά τους ανεχτήκαμε και κυρίως αρκετά τους "χάιδεψε" ένα πολιτικό σύστημα που έδειξε διαχρονική συμπάθεια και κατανόηση για κάθε ιδιαιτερότητα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: