ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν γκρεμίζει το γκαράζ και το καταφύγιο ζώων στον Υμηττό ο "νομοταγής" δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης που τα έβαλε και πάλι με την Εκκλησία

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Δεν γκρεμίζει το γκαράζ και το καταφύγιο ζώων στον Υμηττό ο "νομοταγής" δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης που τα έβαλε και πάλι με την Εκκλησία

40 δημοτικούς συμβούλους τους ενοχλεί η μπάρα του Ιερού ναού Αποστόλου Παύλου και μας είπαν πως θα την γκρεμίσουν επειδή ενοχλεί και κυρίως δεν βολεύει όσους χρησιμοποιούν την δασική έκταση για χώρο πάρκιν! Λίγο να δεις που έχτισαν όσοι διαμαρτύρονται και ψάξεις τις ιδιοκτησίες τους θα καταλάβεις πως τελικά ο βοσκός Νάστος ήταν ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ αλλά όσοι αγόρασαν από αυτόν είναι οκ σε μια λογική όπου ο "κλεπταποδόχος" δεν τιμωρείται ακόμα και εάν στην κατοχή του ό,τι σας ανήκει!

Το γκαράζ του δήμου που είναι ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ και μέσα σε δασική έκταση δεν τους ενοχλεί αλλά ούτε βέβαια το καταφύγιο ζώων που όπως έδειξε ο έλεγχος της Περιφέρειας δεν πληροί και τις προϋποθέσεις. Επίσης δεν τους ενοχλούν οι αυθαιρεσίες στο Άλσος Δημήτρη Κιντή και εμείς ως τοπικό μέσο λυπούμαστε πραγματικά που μόνο ο Χρήστος Καλαρρύτης πρότεινε να δοθούν 30 θέσεις πάρκιν για να εξυπηρετούνται οι πιστοί. 

Και βέβαια η μούγγα των άλλων ενοριών της πόλης δεν θα τους βγει σε καλό αφού έχουν δηλώσει στην ναοδομία ναούς ολίγων τετραγωνικών και έχουν φτιάξει αυθαίρετα πολλά τετραγωνικά παραπάνω ενώ στερούνται και ΤΙΤΛΩΝ ιδιοκτησίας αφού είναι λογικό να μην μπορεί να κάνει ΔΩΡΕΕΣ ένας καταπατητής και με την "βούλα"  του Αρείου Πάγου! 

Τραγελαφικές καταστάσεις και λυπόμαστε ειλικρινά για την ψήφο των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων που προφανέστατα διευκολύνουν την διοίκηση στο να συνεχίζει να πουλάει "νομιμότητα" ποντάροντας στο αντιχριστιανικό μένος μιας χούφτας συνδημοτών μας. 

Και βέβαια εμείς ούτε θρήσκοι είμαστε , ούτε βέβαια χαριζόμαστε σε οιοδήποτε φοράει ράσα αλλά δεν τηρεί ούτε καν τα προσχήματα μιλώντας και μη τηρώντας ούτε καν τους βασικούς κανόνες της Εκκλησίας που απαγορεύουν από τους "ιδιαίτερους" να λαμβάνουν θέσεις και αξιώματα. 

Ελπίζουμε μετά την περίπτωση με το βιτριόλι να αντιληφθεί η Ιερά Σύνοδος πως εκτός από παντελώς ΑΝΗΘΙΚΟ είναι και επικίνδυνο να επιτρέπεις σε "κουνιστούς" να διδάσκουν τον Λόγο του Θεού. 

Για όσους πιστεύουν βέβαια γιατί για κάποιους όλα τελειώνουν σε αυτή την ζωή και δεν υπάρχει επόμενη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: