ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πορεία τρόμου για "ακυβέρνητο" φορτηγό - Γλιτώσαμε την τραγωδία όταν ο οδηγός του κατάφερε να το σταματήσει

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Πορεία τρόμου για "ακυβέρνητο" φορτηγό - Γλιτώσαμε την τραγωδία όταν ο οδηγός του κατάφερε να το σταματήσει



Φορτηγό εταιρίας "κύλησε" και παραλίγο να έχουμε σοβαρό θέμα έξω ακριβώς από την Εκκλησία της Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως. 

Το περιστατικό συνέβη περί τις 7:40 πμ και το "ακυβέρνητο" φορτηγό ( ή δεν μπήκε χειρόφρενο ή παρουσίασε βλάβη) τελικά το σταμάτησε ο έμπειρος οδηγός που έτρεξε ανέβηκε στην καμπίνα και το φρέναρε. 



Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας για τις φωτογραφίες και το ρεπορτάζ που μας έστειλε και φυσικά το θέμα με τις φορτοεκφορτώσεις των super market είναι κάτι που είχε συζητηθεί σε δημοτικό συμβούλιο και που η διοίκηση είχε πει πως θα το επιλύσει προτείνοντας συγκεκριμένες ώρες φορτοεκφόρτωσης κάτι που δεν έχουμε δει να συμβαίνει και δεν θεωρούμε πως μπορεί να είναι απόφαση που θα λάβει μια δημοτική αρχή αλλά η κεντρική διοίκηση. 


Σε κάθε περίπτωση το "ακυβέρνητο" φορτηγό θα μπορούσε να παρασύρει τον οιοδήποτε αλλά για όσους πιστεύουν η Αγία Μαρίνα έκανε το θαύμα της και δεν είχαμε καμία τραγωδία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: