ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιώργος Χατζηδάκης: Ο κ. Κουρής ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Γιώργος Χατζηδάκης: Ο κ. Κουρής ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα

 

Δεν υπάρχει υπερκοστολόγηση του μελετητή για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης τόνισε ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ.  Γιώργος Χατζηδάκης  απαντώντας στους ψιθύρους που προφανέστατα και δεν έγραψε κανένα site της πόλης  αλλά μάλλον ο κος Κουρής διαβάζει τους Δριμυλήδες. 

Ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης τον κάλεσε να πάει ό,τι στοιχείο έχει στη Δικαιοσύνη και όχι να διαδίδει φήμες για δήθεν σκάνδαλο υπερκοστολόγησης. 

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Κουρής προφανέστατα και δεν είναι η πρώτη φορά που διαδίδει ανακρίβειες. Και με ανακούφιση τον απήλλαξαν των καθηκόντων του ως προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης τα μέλη που τον καταψήφισαν κατηγορώντας τον για ΜΗ ΧΡΗΣΤΗ διοίκηση την περίοδο προεδρίας του. 

Βέβαια αυτά ξεχάστηκαν από τους τότε κατηγόρους του και αρκετοί συμμάχησαν πάλι μαζί του. Στις κάλπες του Φθινοπώρου για να την ανάδειξη νέων Δ.Σ των ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ προφανέστατα και ως τοπικό ΜΜΕ θα σταθούμε δίπλα σε όσους εξακολουθούν να καταδικάζουν το χθες,  και να είναι σίγουροι πως από εμάς θα ξεκινήσει το αύριο! 





Δεν υπάρχουν σχόλια: