ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι διοικήσεις και οι κυβερνήσεις κρίνονται από το έργο τους και όχι φυσικά από το εάν σπαταλάνε τον χρόνο τους σε ατέρμονες συζητήσεις με όσους θεωρούν πως δεν πρέπει να γίνει τίποτα μέχρι να αποκτήσουν οι ίδιοι θέσεις ευθύνης

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Οι διοικήσεις και οι κυβερνήσεις κρίνονται από το έργο τους και όχι φυσικά από το εάν σπαταλάνε τον χρόνο τους σε ατέρμονες συζητήσεις με όσους θεωρούν πως δεν πρέπει να γίνει τίποτα μέχρι να αποκτήσουν οι ίδιοι θέσεις ευθύνης



 Ο ηλεκτροφωτισμός της πόλης έπρεπε να είχε γίνει χθες,  όμως αυτοί που τάχα ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης θέλουν να συναποφασίσουν με την διοίκηση τον τρόπο,  κάτι που δεν συμβαίνει πουθενά στον δυτικό κόσμο αφού για τον λόγο αυτό επιλέγουμε διοικήσεις για να υλοποιήσουν το πρόγραμμά τους. Με τις δικές τους "λογικές" δεν θα ήμασταν σήμερα μέλος της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ και η πόλη δεν θα είχε ρεύμα εάν ο Θεόδωρος Γεωργάκης και η σοσιαλιστική τότε κυβέρνηση δεν έφτιαχναν το ΚΥΤ στον Υμηττό ακούγοντας όσους διέδιδαν και διαδίδουν fake news για τάχα επικινδυνότητά του. Και βέβαια το κάνουν θεωρώντας πως αφού στο παρελθόν κάποιοι κατέλαβαν την εξουσία πουλώντας λαϊκισμό αυτό μπορεί να συμβεί και πάλι. 

9 χρόνια η διοίκηση Βαλασόπουλου ΑΠΕΤΥΧΕ να φωτίσει την πόλη αφού οι ίδιοι που και τώρα βλέπουν σκάνδαλο σε κάθε δημόσιο έργο τότε κατάφεραν να ακυρώσουν έναν διαγωνισμό επειδή βέβαια άχρηστοι υπάλληλοι του δήμου δεν είχαν μελετήσει και τον έστησαν στο πόδι! Με δόλο , χωρίς πάντως η ζημιά έγινε και η πόλη εξακολουθεί και δεν έχει καλό ηλεκτροφωτισμό όχι πως έχει και κάτι καλό αφού λειτουργεί ως Σοβιετία! 

Η θέση μας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ πως εάν είναι να τοποθετηθούν κινέζικα led που θα θυμίζουν τον υπάρχοντα φωτισμό όπως στον δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης καλύτερα να μην αλλάξει καμία λάμπα που από ό,τι ακούγεται θα μας στοιχίσει περί τα 8.000.000 ευρώ και φυσικά το έργο θα κάνει ιδιώτης όπως και όλα τα έργα στη χώρα μας αφού το κράτος δεν τα καταφέρνει διαχρονικά ούτε να συντηρήσει σε καλή κατάσταση τα έργα που γίνονται και βέβαια όλες και όλοι γνωρίζουν πως όλα τα μεγάλα έργα στη χώρα μας που αξίζουν αναφοράς δεν έχουν γίνει από ελληνικές εταιρίες. 

Άλλωστε οι ελληνικές τεχνικές εταιρίες έχουν δραστηριότητα σε κράτη- παρίες και ουδείς ξένος ευγνωμονεί τους Έλληνες για έργο που έχει κατασκευαστεί στη χώρα του. Για τα δικά έργα που έκαναν οι "συνήθεις ύποπτοι" εθνικοί εργολάβοι εκτός από το υψηλό κόστος χαλάνε συνέχεια αφού δεν κάνουμε ως λαός ΤΙΠΟΤΑ σωστό , αναγκαζόμαστε και εισάγουμε τεχνολογία από την πολιτισμένη Δύση και εάν και κομμάτι της εξακολουθούμε και λατρεύουμε όπως φαίνεται και από την επιλογή Κωνσταντάτου στο δήμο Αργυρούπολης - Ελληνικού κράτη παρίες όπως η Κίνα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα στον καλό φωτισμένο Άλιμο και στον δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης που σε μερικά χρόνια θα έχει την ιδιαιτερότητα να λάμπει ο χώρος της επένδυσης και να είναι σχεδόν στο σκοτάδι όλο το υπόλοιπο κομμάτι του δήμου με ευθύνη της νυν διοίκησης. 

Βέβαια από τις λάμπες που έχουμε τώρα καλύτερες θα είναι ακόμα και οι κινέζικες τύπου Led και σε αυτό ποντάρουν όσοι σήμερα ετοιμάζονται και θα υλοποιήσουν ένα έργο που θα μας φωτίσει τόσο όσο αξίζουν οι δημότες μας με τις διαχρονικές τους επιλογές. 

Δεν έχουμε φυσικά το πλήρες σχέδιο δράσης αφού ο διαγωνισμός δεν έχει προκηρυχθεί αλλά εάν δεν αποκλείσει τα κινεζικά led κάτι που είναι εξαιρετικά απλό αρκεί να το θελήσεις το αποτέλεσμα θα είναι να πλειοδοτήσει μια εταιρία που δεν μπορεί να την συναγωνιστεί καμία που τοποθετεί led δυτικής προέλευσης αφού άλλωστε είναι σίγουρο πως ό,τι πληρώσεις παίρνεις. 

Το βλέπουμε άλλωστε στις πολλές ακαλαίσθητες επιλογές των κομμουνιστών που παρέδωσαν μετά από 12 χρόνια στον κ. Θεόδωρο Γεωργάκη διαλυμένη και έτσι ένας μέτριος για εμάς δήμαρχος φαντάζει ο καλύτερος αφού δεν είχε και κάποιον να συναγωνιστεί αφού διαδέχθηκε Δελλαπόρτα και Κιντή που είχαν κοινό όραμα για την πόλη μας και που έχουν και τις μεγαλύτερες ευθύνες όχι μόνο για τις κατασκευές της περιόδου τους αλλά κυρίως επειδή με τις ιδεοληψίες τους χρεοκόπησαν ΗΘΙΚΑ την πόλη. 

Μετά από αυτούς όποιος και να τους διαδέχονταν δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να φαντάζει ικανός ακόμα και εάν διατήρησε για δεκαετίες ένα προσωπικό που οι ίδιοι είχαν επιλέξει με σαφή ιδεολογικά κριτήρια θεωρώντας πως θα ξεγελάσουν την Ιστορία και δεν θα τους πετάξει στα σκουπίδια κάτι που ατυχώς για την πόλη μας ο δεύτερος πέτυχε αλλά όχι για πολύ καιρό ακόμα. 

Γιατί δεν φανταζόμαστε πως τα επόμενα χρόνια θα γίνεται ανεκτό από τον δυτικό κόσμο και την νέα εποχή "ψυχρού πολέμου" να συναντάς σε κράτος που υπηρετεί τον ΔΥΤΙΚΟ πολιτισμό αγάλματα υμνητών κόκκινων ή μαύρων δικτατόρων! 

Η νέα τεχνολογία έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην εύκολη πρόσβαση στη γνώση και έτσι πολύ απλά και χωρίς ιδιαίτερο κόπο ΜΥΘΟΙ και ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ τάχα "αγωνιστών" καταρρέουν δυστυχώς για εμάς μαζί και μια χώρα που πριν χρεοκοπήσει οικονομικά είχε χρεοκοπήσει ΗΘΙΚΑ. 

Έτσι καλούμε τους "ευπατρίδες" της αντιπολίτευσης να επιλέξουν σε ποια βάρκα θα μπουν αφού το να πατάς ταυτόχρονα σε δύο είναι επικίνδυνο και ευνοεί μια διοίκηση που δεν έχει να χάσει και πολλά αφού φώτα καλύτερα θα βάλει ακόμα και εάν προτιμήσει τα κινέζικα! 

Η δική μας θέση είναι γνωστή και ΔΗΜΟΣΙΑ καταγεγραμμένη και αναμένουμε τις αποφάσεις μιας διοίκησης που εκλέχθηκε για να μας βάλει και νέες λάμπες οικονομικές αφού η προηγούμενη απέτυχε και σε αυτόν τον τομέα όπως και σε πολλούς άλλους. 

ΥΓ: Στην φωτογραφία ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης κος Κωνσταντάτος με τα κινεζικά led του όχι πως άξιζαν και τίποτα καλύτερο όσοι εξέλεξαν έναν που ανδρώθηκε με το σύνθημα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" για να τους φέρει το "δυτικό φως" που είναι πολύ λευκό από ό,τι μάθαμε από κάποιους "οικολόγους" και δεν αφήνει τα πουλιά να κοιμηθούν! Ας μείνουν λοιπόν σε αυτό που κοιμίζει πουλιά και ανθρώπους και αφήνει τους κλέφτες να αλωνίζουν μια σύγκριση φωτισμού μεταξύ δήμου Αλίμου και δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης θα σας λύσει κάθε απορία εκτός και είσαστε τυφλοί ή πιστεύετε στα "θαύματα" της Ανατολής και τις κακές της συνήθειες ...... 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: