ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο εμβολιασμένος δημοτικός υπάλληλος υμνητής δικτατόρων σας καλεί να "ξυπνήσετε" πριν οδηγηθείτε στον θάνατο! - Και όμως το κράτος εξακολουθεί και πληρώνει πολλούς τέτοιους

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Ο εμβολιασμένος δημοτικός υπάλληλος υμνητής δικτατόρων σας καλεί να "ξυπνήσετε" πριν οδηγηθείτε στον θάνατο! - Και όμως το κράτος εξακολουθεί και πληρώνει πολλούς τέτοιους

 


Το "επιστημονικό" συμπέρασμα του δημοτικού υπαλλήλου   είναι πως οι εμβολιασμένοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους ανεμβολίαστους! Και βέβαια στο συμπέρασμα οδηγήθηκε υιοθετώντας την άποψη ενός ακόμα επιστήμονα με πτυχίο ιατρικής από το ΑΠΘ  από τους ελάχιστους παγκοσμίως που υιοθετούν θεωρίες συνωμοσίας. 

Και βέβαια αφού γνωρίζουν οι υμνητές δικτατόρων ποιοι είναι οι "ψεκασμένοι" εμείς δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε. 

Αυτά διαβάζει η πόλη και μετά που χρόνος για ενημέρωση από τα τάχα συστημικά  ΜΜΕ που διαχρονικά πάλευαν και παλεύουν για έναν δημοκρατικό κόσμο που θα βασίζεται στην λογική και στο συναίσθημα και όχι σε εικασίες "Ταλιμπάν" του οιοδήποτε δόγματος. 

Και βέβαια μετά θα φταίνε τα ellinika hoanes ή το facebook που θα "μαυρίσουν" τα fake news αφού αφελείς και αμόρφωτοι υπάρχουν εκατομμύρια ενίοτε και με πτυχία εκπαιδευτικών ιδρυμάτων! 

Και βέβαια εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν ξεχνάμε να "διαφημίσουμε" το "έργο" του μοναδικού υποστηρικτή του κ. Γαυγιωτάκη στο ΔΗΜΟΣΙΟ ρατσιστικό παραλήρημά του κατά μεταναστών και προσφύγων , ευτυχώς τα έχει με συγκεκριμένες μειονότητες ο υπάλληλος καθαριότητας  και όχι με όλες για να μπορεί να έχει και υποστήριξη από τον ομοϊδεάτη σε αρκετά ζητήματα  κ. Μωραίτη και τον έτερο υπάλληλο του δήμου μας που τουλάχιστον δεν υμνεί ΔΗΜΟΣΙΑ δικτάτορες , αλλά συμφωνεί με "ψεκασμένες" θεωρίες συνωμοσίας που απειλούν την ΔΗΜΟΣΙΑ υγεία. Ενώ είναι πολλοί ακόμα που βάλλουν κατά του Τύπου που είναι βασικός πυλώνας της Αστικής Δημοκρατίας και για τον λόγο αυτό γίνεται ΣΤΟΧΟΣ από κάθε λογής φασίστα μαύρου ή κόκκινου χρώματος. 

Ο Άνδρας νέας κοπής και σκουριασμένης ιδεολογίας του 21ου Αιώνα! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: