ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αναζητούν "σκάνδαλο" αυτοί που οδήγησαν την πόλη στα σημερινά της χάλια

Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Αναζητούν "σκάνδαλο" αυτοί που οδήγησαν την πόλη στα σημερινά της χάλια


Τελικά τα κατάφερε ο Pavlos Paul Papathanasiou και πολλοί συνυποψήφιοι της παράταξης "ΗλιουΌλοι Μαζί - ΕΝΑΚ" το μακρινό 2019 και η "Βαλασοκρατία" κατέρρευσε στην ελπίδα πως η πόλη θα αλλάξει, επειδή η πλειοψηφία των τοπικών ΜΜΕ ( με εξαίρεση το ιστολόγιο μας) δεν είδε πως από τις μόνες ξεφτιλισμένες που μας απήλλαξε προσωρινά η νέα διοίκηση ήταν κάποιες "κυρίες" που διαχρονικά πουλάνε "φύκια για μεταξωτές κορδέλες".

Έτσι σήμερα η πόλη έχει απαλλαγεί από τις "κατίνες" που αναζητούν σκάνδαλα και στοχοποιούν πρόσωπα της διοίκησης μη γνωρίζοντας πως όταν διοικείς παντελώς διεφθαρμένους δεν έχεις ΚΑΜΙΑ πιθανότητα να αφήσεις κάτι φεύγοντας,  όπως δεν άφησαν και όλες οι προηγούμενες διοικήσεις εκτός και κάποιοι θεωρούν επιτυχία ο δήμος μας να είναι ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ από τους ίδιους! 

Έτσι "λογικά" κάποιοι θα αναζητούν μονίμως "Μεσσίες" σε "κουνιστούς" και ξεφτιλισμένες που ενώ λύσσαξαν να αλλάξει η διοίκηση , σήμερα καμώνονται τα "θύματα" λες και η πόλη δεν γνωρίζει πως όσοι βοηθούν στις μεγάλες αλλαγές κινούνται κυρίως από προσωπικά κίνητρα αφού εάν τους ενδιέφερε το καλό της πόλης,  δεν θα ανέχονταν αυτή να υμνεί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. 

Περιχαρείς λοιπόν για την μεγάλη επιτυχία τους να στείλουν σπίτι τους τον τέως δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο πέτυχαν να είμαστε σήμερα αναγκασμένοι να αναμένουμε τις κάλπες του 2023 για να απαντήσουμε στον κ. Παπαθανασίου που δεν άλλαξε και τίποτα στη ζωή του παρά τους "δημοκρατικούς" του "αγώνες" απαξίωσης μας για να επιβεβαιώσουμε ό,τι σας γράφουμε χρόνια και είναι απόλυτα σαφές. 

Η Σοβιετία δεν αλλάζει χωρίς να χάσει την πλειοψηφία των υπαλλήλων της που διαχρονικά βάζει εμπόδια σε όποιον θέλει να αλλάξει το ΡΑΧΑΤΙ της και ΥΜΝΕΙ όποιον τιμάει τους "αγώνες" της για να βουλιάξει ακόμα περισσότερο η πόλη. 

Βέβαια ακόμα και για εμάς αποτέλεσε έκπληξη στο πόσοι ξεφτιλισμένοι είχαν μαζευτεί στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" και πόσο εύκολα μετακινήθηκαν από το "ορθόδοξο" ΠΑ.ΣΟ.Κ στο ΚΙΝΑΛ με την πλειοψηφία βέβαια των  "αγανακτισμένων" να πηγαίνει κατευθείαν στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για να συμμαχήσει με όσους ακόμα και τώρα τάζουν βασικό μισθό 800 ευρώ λες και δεν ξέρει η ΝΔ να τον δώσει προεκλογικά το 2023 αφού άλλωστε έχει ήδη επιλέξει να πορευτεί στο δόγμα δεν αλλάζουμε ΤΙΠΟΤΑ εγκαίρως τα αφήνουμε για όταν μας ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ οι ξένοι δανειστές μας. 

Το θέμα είναι πως με τα ψίχουλα που πήραν τα τάχα συστημικά ΜΜΕ και ακόμα και εάν κόψει όλες τις θέσεις των μετακλητών 800 ευρώ βασικός μισθός δεν βγαίνει εκτός και διώξει όπως είναι και το ΣΩΣΤΟ τους μισούς δημοσίους υπαλλήλους αφού έτσι και αλλιώς δεν προσφέρουν και τίποτα σημαντικό κάτι που θα καταλάβουν όλες και όλοι όταν το ίδιο κράτος θα λειτουργεί καλύτερα με τους μισούς υπαλλήλους του! Και θα συμβεί γιατί το να πληρώνει ο ξένος για να ζει ο Έλληνας και η Ελληνίδα καλά είναι ένα έργο που έχει ημερομηνία λήξης. Άλλωστε η χώρα έχει καλύτερη αντιμετώπιση λόγω γεωστρατηγικής θέσης και καμία μικρή δεν έχει δανειστεί ΠΟΤΕ τόσα πολλά χρήματα που είναι βέβαιο που ακόμα και σε 10 αιώνες θα έχει αποπληρώσει, εκτός και τις χαριστεί το 80% του χρέους της! 

Εμείς ρωτάμε συνεχώς γιατί η κυβέρνηση δεν προχωράει ΓΡΗΓΟΡΑ στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και το μόνιμο  επιχείρημα των στελεχών της Πειραιώς,  ήταν και παραμένει πως ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την αναγκαιότητα των μεταρρυθμίσεων και έτσι είδαμε υπουργούς τους Θεοδωρικάκους και τους βολεμένους δεξιούς να συμμετέχουν στην ΑΠΕΡΓΙΑ κατά του καλύτερου εργασιακού νομοσχεδίου που ήρθε από την μεταπολίτευση έως σήμερα στη Βουλή. 

Έτσι τα διαχρονικά φερέφωνα της ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ και της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ στην πόλη αναζητούν σκάνδαλα μερικών χιλιάδων ευρώ την ΩΡΑ που η κρατική ετήσια επιχορήγηση που ξεπερνάει πολύ τα 40 εκ. ευρώ τον χρόνο δείχνει τον ΕΝΟΧΟ που δεν έχει θέση ευθύνης αλλά ως βολεμένος σε μια θέση χωρίς ΚΑΝΕΝΑ αντικείμενο περιμένει να πάρει την ΣΥΝΤΑΞΗ για να φύγουν ακόμα μερικές χιλιάδες νέες και νέοι στο εξωτερικό αναζητώντας στον ΔΥΤΙΚΟ κόσμο ό,τι δεν θα τους προσφέρει για δεκαετίες ακόμη η τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε που χρεοκόπησε όπως ήταν αναμενόμενο ακολουθώντας διαχρονικά τους λαϊκιστές "πατερούληδες". 

Γελάσαμε πάλι και σήμερα βλέποντας στο facebook τις νυχτερινές βόλτες υπαλλήλων καθαριότητας που τοποθετούν έναν νέο κάδο απορριμμάτων που βέβαια σας καλούν να μην τον γεμίσετε γρήγορα γιατί ως γνωστόν το Σαββατοκύριακο είναι ιερό για τους δημοσίους υπαλλήλους σε αντίθεση με αυτούς του ιδιωτικού τομέα που δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες ως φαίνεται και εργάζονται για να συντηρήσουν αυτούς που διαχρονικά απομυζούν το ελάχιστο πλέον ΑΕΠ που παράγει η χώρα μας. 

Έτσι και στις κάλπες του 2023 οι "Κασιδιάριδες" και οι Παύλοι θα σας καλούν να καταψηφίσετε την επάρατη δεξιά των Λιγνάδηδων, και των Παπασταύρου και να οδηγηθείτε σε σοσιαλιστικούς παραδείσους τύπου Κούβα όπου για 1 δολάριο ο κάθε ξεφτιλισμένος και η κάθε ξεφτιλισμένη που πιστεύει στην "επανάσταση" αντιστέκεται στον καπιταλισμό κάνοντας π@π@ς σε τουρίστες μεσαίου βεληνεκούς και μικρής οικονομικής δυνατότητας που αναζητούν ευχάριστες διακοπές σε ένα κράτος - παρία. 

Στα δικά μας και πάλι και επειδή έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου θα ανεχθούμε ακόμα πολλούς και πολλά να σας πληροφορήσουμε πως στα δικά μας τουλάχιστον μάτια ο υβριστής μας Παύλος φαντάζει αλλά και είναι λιγότερο επικίνδυνος για το καλό της πόλης από όσους στην από εδώ πλευρά φαντάζονται "ευπατρίδες" δοτούς δημάρχους που φτιάχτηκαν από την χούντα και που δαπάνησαν με απόλυτα αδιαφανείς διαδικασίες τα χρήματα των φίλων και συμμάχων μας Αμερικανών και αντί να μας κάνουν Λας Βέγκας μας έκαναν μια πόλη όπου ακόμα και σήμερα αναζητεί το φως της σε κινέζικα led και που πάνω από το 20% των κατοίκων της πιστεύει πως ο φασισμός είναι η ΛΥΣΗ στα προβλήματά του. 

Τέλος και επειδή η πόλη είναι σε ρυθμούς πολιτισμού αυτή την περίοδο να ευχηθούμε σε όσους φύγουν καλές διακοπές να έχουν και σε όσους μείνουν τους υποσχόμαστε λιγότερες αναρτήσεις από εδώ και φυσικά ελάχιστες κοινοποιήσεις στα social media αφού κάποιοι μας επέλεξαν για ότι είμαστε για να τους προβάλλουμε την δική τους δουλειά και να τους βοηθήσουμε να αναρριχηθούν σε θέσεις ευθύνης υιοθετώντας ένα μικρό μέρος της δικής μας ατζέντας σε θέματα που θα παραμένουν άλυτα αφού οι πολλοί έτσι τα θέλουν. 

Σε τρεις μέρες μέσα από εδώ  κάποιοι που θα σας χαϊδεύουν τα αυτιά σας προφανώς για να μεγαλώσουν θα θελήσουν στις κάλπες του 2023 να λάβουν από εσάς εντολή ενασχόλησης με τα προβλήματα της πόλης από όποια θέση εσείς επιλέξετε. Εμείς τους ευχόμαστε καλή τύχη και όπως τους εξηγήσαμε θύματα δεν είμαστε και μόνο εάν ΔΗΜΟΣΙΑ υιοθετήσουν μέρος των δικών μας θέσεων θα τους στηρίξουμε στην δύσκολη έτσι και αλλιώς προσπάθειά τους. 

Δεν ξέρουμε κιόλας εάν έχουν την ευλογία της τοπικής εκκλησίας ή έστω κάποιων ενοριών γιατί είναι και ευσεβείς. Σε αντίθεση με εμάς που δεν σεβόμαστε παρά μόνο όποιον το αξίζει και δεν κολλάμε σε δόγματα που χωρίζουν τον Χριστιανισμό όπως οι "βοσκοί" τα πρόβατα!

Θα τους στηρίξουμε φυσικά κάνοντας ρεπορτάζ και αναδεικνύοντας όπως πάντα την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων. Και βέβαια η φωτογραφία είναι αφιερωμένη σε όσους πανηγύριζαν το 2019 και ήταν πάρα πολλοί ( η συντριπτική πλειοψηφία) και σήμερα το παίζουν κλαμένες αλλά πάντα εύθυμες χήρες αφού έτσι και αλλιώς ο θάνατος είναι ΛΥΤΡΩΣΗ και αρχή της αιωνιότητας όπως τουλάχιστον διαβάζουμε στα Ιερά Βιβλία που μας υπόσχονται αιώνιο παράδεισο ένα ακολουθήσουμε τις εντολές του δόγματος τους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: