ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν θα γυρίσει ΠΟΤΕ όσο σας διαβάζουν ελάχιστοι ....

Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Δεν θα γυρίσει ΠΟΤΕ όσο σας διαβάζουν ελάχιστοι ....

 


Ωραία  φωτογραφία ανέβασε σε ομάδες του facebook συνεργάτιδα site της πόλης,  για να ειρωνευτεί  την πραγματικότητα. Ποιο πολύ όμως μας άρεσαν τα 4 like  κάτω από την ανάρτησή της στα social media , αφού κάποιοι θεωρούν πως με αυτά θα βγάλουν το μένος τους εναντίον μας επειδή γράφουμε αλήθειες. Και βέβαια χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αυτές οδήγησαν σε κάποιου είδους "κάθαρση" αναμένοντας αυτή της Δικαιοσύνης. Και όλα να  τα πουλήσουν δεν ξεγελούν τις Αρχές , βλέπετε όλοι οι αστυνομικοί δεν είναι επίορκοι όπως αφελώς πίστευαν. 

Δεν πειράζει τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και σύντομα να ακούσουμε και καμία "καλή" είδηση για αυτούς  ( 29/10/2019) 


Και επειδή τα τρολ λένε πως χάλασε το toolbar της alexa! Δείτε σε τι θέση δείχνει το site Notia.gr για να μην ακούτε λαμόγια και "ψεκασμένους"  που θεωρούν έτσι και αλλιώς οιαδήποτε μέτρηση δεν τους συμφέρει "στημένη" και ο "Μεσσίας"  της πόλης τα ίδια λέει μέσω των οπαδών του,  και οι ενεργοί φασίστες έβλεπαν δήμαρχο τον Τάσο Ευσταθίου προεκλογικά το 2019 ενώ τώρα ονειρεύονται τον Γαβριήλ Αραμπατζή που δεν έχει και πολλές επιλογές από το να ενωθεί με την παράταξη του Τάσου  Ευσταθίου με επικεφαλής της σύμπραξης φυσικά αυτόν που πήρε 15% και όχι αυτόν που πήρε 10%. 

Θα σας τα γράψουν και άλλοι αφού έτσι και αλλιώς δεν καταλαβαίνετε "τυφλωμένοι" από προσωπικές σας φιλοδοξίες. Και επειδή εμείς δεν είμαστε κακοί όταν ανεβάζεις θέμα για προμήθεια άρτου και σου απαντάει υπάλληλος της καθαριότητας για να σου λύσει τις απορίες σίγουρα η ανάρτησή σου έχει νόημα αλλά οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης ασχολούνται με το πως θα φύγει το ΚΥΤ από τον Υμηττό και δεν ασχολούνται με κέρματα! 

Αυτά είναι για τα δήθεν Juke Box σαν και εμάς που βέβαια στην φαντασία κάποιων ασχολούμαστε με κέρματα και coca cola αφού παραμένουν αφελείς μη αναζητώντας την αλήθεια ή μη μπορώντας να προσκομίσουν στοιχεία για ό,τι πραγματικά συμβαίνει. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως ας μην προβληματίζονται και ας μην πιστεύουν στις εταιρίες μέτρησης επισκεψιμότητας ή ακόμα και πρόθεσης ψήφου,  είναι άλλωστε ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ η αμφισβήτηση από όποιον δεν ευνοούν. 

Εμείς είτε μας ευνοούν είτε όχι τις αποδεχόμαστε και ο μόνος λόγος που δεν ανεβάσαμε θέσεις και αυτό το ΣΚ είναι πως πλέον υπάρχουν μόνο θέσεις στον κόσμο που είναι τραγικές για όλους όσους ασχολούνται και χάνουν το χρόνο τους για να ενημερώσουν. Τουλάχιστον πείσατε τους πολλούς πως οι "κουτσομπόλες" της πόλης δεν πρέπει να υπάρχουν! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: