ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κατάφεραν να απαξιωθούν πλήρως και να μας αφήσουν πρώτους στα "αποκαΐδια" μιας πόλης που λατρεύει να ζει με ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Κατάφεραν να απαξιωθούν πλήρως και να μας αφήσουν πρώτους στα "αποκαΐδια" μιας πόλης που λατρεύει να ζει με ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ



 Ουδείς λογικός μπορεί να πανηγυρίσει για μια πρωτιά όπου στους τυφλούς βασιλεύει ο "μονόφθαλμος".

Συμβαίνει όμως και εμείς ως μέσο θλιβόμαστε που πλέον το πρώτο τοπικό ΜΜΕ δηλαδή το ιστολόγιο που διαβάζετε είναι πρώτο με θέση 4.048 στην Ελλάδα! μια ανάσα δίπλα του το site που προτίμησε να μην κοντραριστεί ΔΗΜΟΣΙΑ με την ΑΛΗΘΕΙΑ που φωνάζουμε, (στα 4.051)  και από εκεί και πέρα το χάος. "Ενεργοί" πολίτες ή όπως τους αποκαλούμε εμείς απόλυτα δικαιολογημένα ενεργοί φασίστες στα 5.990 και αυτοί που ανέδειξαν περισσότερο και έδωσαν βήμα στους "ψεκασμένους" στα 9.740 ! και από εκεί και κάτω No data για μια πλειάδα τοπικών ΜΜΕ που η δική μας διαδικτυακή παρουσία κρατούσε για χρόνια σε ανιχνεύσιμες θέσεις και που ατυχώς δεν κατανόησαν πως ο ανηλεής πόλεμος των κόκκινων και των μαύρων φασιστών εναντίον μας, δεν θα τους ωφελούσε αφού δεν πήραν όπως όφειλαν ΘΕΣΗ. Για να καταδικάσουν όσους ξημεροβραδιάζονται στα social media μιλώντας για τάχα μπουκωμένα ΜΜΕ που αποκρύπτουν την αλήθεια από τον λαό! Λες και δεν γνωρίζουν όλες και όλοι που είμαστε τυχεροί που εν μέσω πανδημίας δεν είχαν θέσεις ευθύνης οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και το κακό συναπάντημα που ακόμα και σήμερα παλεύουν να σας πείσουν πως είναι "επαναστάτες" και θα σας δώσουν κατώτατο μισθό 800 ευρώ με διαλυμένη την οικονομία και τα ταμεία ΑΔΕΙΑ! 

Και βέβαια εμείς προσωπικά έχοντας πρόβλεψη και του τι θα συμβεί τουλάχιστον στο κοντινό μέλλον ζητήσαμε και πετύχαμε πολλά αφού ευχαριστημένοι για το ΧΑΛΙ αυτό δεν είμαστε και αναζητήσαμε συμμάχους που ενστερνίζονται έστω το 10% όσων διαχρονικά πρεσβεύουμε αφού είναι πλέον φανερό πως δεν θα αφήσουμε τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ να πανηγυρίζουν αλλά ούτε και ξεφτιλισμένες να "βρωμίζουν" τις πλατείες μας βαπτίζοντας την ΔΙΚΗ τους ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ αγώνα κατά αόρατων εχθρών! 

Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε εάν γινόμασταν σκληροί και άδικοι όλες είχαμε δίκιο και παραμείναμε πιο ευπρεπείς από όσο χρειάζεται όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ που είναι έτοιμοι να σκοτώσουν έναν ακόμα Γκιόλια όχι για μια χούφτα ευρώ αλλά ακόμα και για ΤΖΑΜΠΑ αφού άλλωστε δεν έχουν και ΤΙΠΟΤΑ να χάσουν αφού δεν υπηρετούν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα. 

Διαστρεβλώνουν την ΑΛΗΘΕΙΑ, στοχοποιούν όσους αγωνίζονται για το αύριο, ονειρεύονται κομμουνιστικούς "παραδείσους" και καλούν κακομοίρηδες να τους βοηθήσουν οικονομικά για να μη τους μοιάσουν! 

Οι No data "εξυγιαντές" και τάχα πρωτοπόροι της τοπικής κοινωνίας μας έφεραν πριν 2 χρόνια την "αλλαγή" στην διοίκηση του δήμου και πλέον σκούζουν αναζητώντας όσους αφελείς συμμάχησαν μαζί τους και καταστράφηκαν κάτι που θα υποστούν και όσοι σήμερα δεν βλέπουν , δεν ακούν και κυρίως παραμένουν παντελώς ΑΝΗΘΙΚΟΙ απέναντι σε ένα αύριο που ζητάει λύσεις και είναι δυσοίωνο για όσους εξακολουθούν να έχουν αυταπάτες. 

Καλούμε για τελευταία φορά όσους πιστεύουν σε μια άλλη πόλη να πάψουν να συγχρωτίζονται με το χθες και ακόμα και εάν δεν συμφωνούν απόλυτα μαζί μας να μην παραχωρούν τον διαδικτυακό τους χώρο σε ανθρώπους που δεν έχουν με τις Ιδέες τους και τις ιδεοληψίες τους να προσφέρουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ σε αυτή την πόλη και μου εξακολουθούν να διαδίδουν ΜΥΘΟΥΣ ακόμα και μερικά χρόνια πριν καταντήσει η πόλη μας το "πέρασμα" για χιλιάδες επισκέπτες όμορων δήμων που δεν είχαν την ατυχία να έχουν τόσους "ψεκασμένους" δημότες που αναζητούν σε ανελεύθερες ιδεολογίες έναν καλύτερο αύριο! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: