ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μάλλον θεωρούν πως απευθύνονται σε ιθαγενείς ή πουτάνες στην ψυχή όσοι ακόμα εξακολουθούν και αμφισβητούν τα πάντα μη προσκομίζοντας ΤΙΠΟΤΑ που να αποδεικνύει την ΑΛΗΘΕΙΑ που με στοιχεία σας παρουσιάζουμε

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Μάλλον θεωρούν πως απευθύνονται σε ιθαγενείς ή πουτάνες στην ψυχή όσοι ακόμα εξακολουθούν και αμφισβητούν τα πάντα μη προσκομίζοντας ΤΙΠΟΤΑ που να αποδεικνύει την ΑΛΗΘΕΙΑ που με στοιχεία σας παρουσιάζουμε



 "Δεν κομίζω  γλαύκα  εις Αθήνας" λέγοντας πως ο οιοσδήποτε που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορεί να μάθει τις θέσεις όλων των διαδικτυακών ΜΜΕ και την απήχηση που αυτά έχουν σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Εκτός από όσους έχουν συμφέρον να αποκρύπτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ για κακώς νοούμενους επαγγελματικούς λόγους και κάποιες ξεφτιλισμένες μυθομανείς όλοι οι υπόλοιποι γνωρίζουν εδώ και καιρό ποιος είναι τι και κυρίως τι απήχηση έχει. 

Στο συμφερτό όσων αμφισβητούν την ΑΛΗΘΕΙΑ εκτός από τον gay "Μεσσία" της πόλης και τους φασίστες σκουπιάρηδες που κηρύσσουν πλέον μέσω social media και τον αντιεμβολιασμό προστέθηκαν και όσοι αμφισβητούν όχι μόνο τις δημοσκοπήσεις αλλά ακόμα και τα εκλογικά αποτελέσματα. 

Και φυσικά οι μειοψηφίες αυτές δεν πρόκειται να μας σταματήσουν να ενημερώνουμε ΕΓΚΥΡΑ όσους μας διαβάζουν και φυσικά εμείς δεν έχουμε να ντραπούμε για καμία μας ΕΠΙΛΟΓΗ την ώρα που οι επικριτές μας αναζητούν νέο σανό για να ταΐσουν τις μειοψηφίες που τους στηρίζουν. 

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν για ακόμη μια φορά πως όλα τα τοπικά ΜΜΕ βρίσκονται στο No data στην Ελλάδα αφού οι ελάχιστες επισκέψεις που έχουν και οι προβολές τους δεν είναι ικανές για να τους δώσουν θέση για να καταγραφεί. 

Έτσι αφήνουμε στην άκρη τις αστειότητες για τις χιλιάδες επισκέψεις δευτερολέπτων ΜΜΕ που θέλουν να επιβάλλουν και ΑΠΟΨΗ και συνεχίζουμε καλώντας όλα τα ΜΜΕ της πόλης να σοβαρευτούν και κυρίως να παρουσιάζουν ΑΛΗΘΗ γεγονότα και όχι ΨΕΥΔΗ αφού δεν θα χτυπηθεί η εγκυρότητα του Mega ή του ΣΚΑΪ που έτσι και αλλιώς είναι για την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού η βασική ενημέρωσή τους αλλά καταδικάζει όσους θεωρούν πως πουλώντας ανέξοδα λάσπη κατά των δημοσιογράφων θα φτιάξουν πολιτικές καριέρες ή θα αποκτήσουν πελάτες! 

Και βέβαια για όσους βάζουν και βγάζουν τα εισαγωγικά τέλη Σεπτέμβρη θα τα ξαναπούμε αφού προφανέστατα και εμείς δεν ήρθαμε για να  συμπληρώσουμε το καρέ αλλά για να το αλλάξουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: