ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μόνο το Notia.gr έχει ανιχνεύσιμη θέση στην Ελλάδα όλα τα υπόλοιπα διαδικτυακά ΜΜΕ των Νοτίων παραμένουν για ακόμη μια εβδομάδα στο No Data!

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Μόνο το Notia.gr έχει ανιχνεύσιμη θέση στην Ελλάδα όλα τα υπόλοιπα διαδικτυακά ΜΜΕ των Νοτίων παραμένουν για ακόμη μια εβδομάδα στο No Data!

 


Όλα τα τοπικά ΜΜΕ παραμένουν No Data σύμφωνα με τις μετρήσεις της alexa.com που συνεργάζεται από το 2013 με την Google και φυσικά δεν έχει και καμία αξία να σας βάλουμε θέσεις των τοπικών ΜΜΕ στον κόσμο αφού όπως είναι φυσικό και εκεί όλα βρίσκονται πάνω από τις 100.000! 

Έτσι θαυμάστε το Notia.gr με θέση 165 ! στην Ελλάδα όπως βλέπετε παραπάνω και ευχόμαστε σύντομα να έχουμε ξεκολλήσει από το No Data όσον αφορά τα τοπικά ΜΜΕ για να σας έχουμε μια δημοφιλή για εσάς ανάρτηση αφού φυσικά και έχει ενδιαφέρον η απήχηση. 

Για τους αμφισβητίες που δεν βλέπουν και μεγάλη διαφορά στις επισκέψεις τους να τους πούμε πως μάλλον δεν φτάνουν αφού προφανέστατα και η Αμερικανική Εταιρία δεν "γνωρίζει" προσωπικά κανέναν ούτε έχει και κανένα όφελος να αδικήσει ΚΑΠΟΙΟΝ. 

Δείτε  στο alexa.com τα 50  πρώτα site της χώρας μας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: