ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν σε ΤΙΠΟΤΑ όσοι δεν έχουν ουδεμία ιδεολογική διαφορά απλώς επιθυμούν καρέκλες!

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν σε ΤΙΠΟΤΑ όσοι δεν έχουν ουδεμία ιδεολογική διαφορά απλώς επιθυμούν καρέκλες!

 


Για τα "καλά" της απλής αναλογικής και δη της ανόθευτης και όχι αυτής που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν γραφτεί χιλιάδες άρθρα. 

Όμως οι θιασώτες της στον δήμο μας αποδείχθηκαν πως στην πράξη δεν μπορούν να την στηρίξουν σε επίπεδο παρατάξεων αφού όπως σας έχουμε γράψει πολλές φορές αυτές αποτελούν super market ιδεών και τα μέλη τους τα ενώνουν μόνο ΚΟΙΝΑ συμφέροντα. 

Έτσι οι μισοί Αντιδήμαρχοι της προηγούμενης διοίκησης αφού παράτησαν τον δήμαρχο που τους εμπιστεύθηκε θέσεις ευθύνης βρέθηκαν στην νέα που παραμένει κεντροαριστερή όσο και εάν 3-4 κεντροδεξιοί που συμμετέχουν προσπαθούν επί ματαίω να μας πείσουν για το αντίθετο. 

Έτσι οι δημοτικές παρατάξεις "ΗΛΙΟΥ πόλις - Ανθρώπινη πόλη" και "ΗΛΙΟΥ Όλοι Μαζί - ΕΝΑΚ" δεν σχημάτισαν μετεκλογικά διοίκηση και μόνο οι "Συνεργοί με την Ηλιούπολη" μπήκαν στο σχήμα. 

Στην πορεία είχαμε στελέχη διάφορων δημοτικών παρατάξεων πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης , της παράταξης του Σόφη, του Μανιάτη και του Γαβριήλ Αραμπατζή να αποστατούν από το ΤΙΠΟΤΑ που πρεσβεύουν ως ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ οι παρατάξεις τους και να συνεργούν για το "καλό" της πόλης. 

Και βέβαια εμείς που υπηρετούμε συγκεκριμένες Αρχές και Αξίες δεν πιστεύουμε σε ΚΑΝΕΝΑ καλό που θα επιβεβαιώνει την κακή εικόνα που αναγκαστικά θα αφήσει φεύγοντας μια κεντροαριστερή διοίκηση. 

Έτσι ενώ ως μέσο διαχρονικά προβάλλουμε ό,τι θετικό δεν απεμπολούμε ΠΟΤΕ την πεποίθησή μας πως δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να είναι ηθικοί όσοι δέχθηκαν να συμβεί ότι συνέβη στο θέμα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ τάχα περιουσίας. 

Για εμάς όσοι δεν υπερασπίστηκαν την ΙΔΙΩΤΙΚΗ περιουσία είναι εν δυνάμει ΚΛΕΦΤΕΣ και όσοι από αυτούς άσκησαν διοίκηση ΖΗΜΙΩΣΑΝ την πόλη μας που δεν έμεινε τυχαία ουραγός στο νότιο τομέα. 

Έτσι και επειδή σε κανέναν δεν χρωστάμε και ΤΙΠΟΤΑ και κυρίως εμείς δεν ξεπλένουμε ΦΑΣΙΣΤΕΣ κόκκινου ή μαύρου χρώματος θα συνεχίσουμε να γράφουμε στεναχωρώντας ΚΛΕΦΤΕΣ που ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ που τάχα δείχνουν αλληλεγγύη και ενδιαφέρονται για την πόλη. 

Και βέβαια όλες και όλοι αυτοί ανησυχούν όχι για την δική μας υγεία για να μην αποκαλυφθεί η ΔΙΚΗ τους διαφθορά ποντάροντας στα προσωπικά δεδομένα όπως όλοι οι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: