ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης μιλάει για Δημοκρατία στο δημοτικό συμβούλιο έχοντας πίσω του αφίσα του Στάλιν!

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης μιλάει για Δημοκρατία στο δημοτικό συμβούλιο έχοντας πίσω του αφίσα του Στάλιν!


Ο κος Σόφης τοποθετείται για το θέμα του ηλεκτροφωτισμού της πόλης μας έχοντας πίσω του αφίσα με τον στυγνό δολοφόνο δικτάτορα Στάλιν και φυσικά όσο συμπαθής και να μας είναι το θεωρούμε απαράδεκτο. 

Όσοι δημοτικοί σύμβουλοι το είδαν ΣΙΩΠΗΣΑΝ , κάποιοι από αυτούς θα σιωπούσαν και εάν υπήρχε αφίσα του Χίτλερ ή της Εθνοσωτηρίου και μετά από αυτό είναι βέβαια πως δεν μας σώζουν τα led κινέζικα ή δυτικά αφού η πόλη μας έχει πρόβλημα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

Εκτός και εάν κάποιοι θεωρούν πως η προβολή δικτατόρων δεν πρέπει να καυτηριάζετε αφού ο καθένας πιστεύει ό,τι θέλει και κρεμάει στο σπίτι του όποιον δικτάτορα γουστάρει. 

Τελικά οι φασίστες είναι παραπάνω και από όσους εμείς φανταζόμασταν γιατί αυτή την φορά όντως πέσαμε από τα σύννεφα. Εκτός και τον τρολάρει αφού από την άλλη πλευρά έχει τον καραγκιόζη κάτι όμως που δύσκολα θα πιστεύαμε από έναν "επαναστάτη". 


Ο Σταλινικός θεωρεί πως η διοίκηση έχει λερωμένη την φωλιά της αλλά όπως καταλάβατε δεν προσκόμισε κανένα στοιχείο αφού έχει το αριστερό "ηθικό" πλεονέκτημα και μπορεί να λασπώνει τους πάντες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: