ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Γκρίνια παρά τις εξηγήσεις της διοίκησης από όσους ονειρεύονται ΤΖΑΜΠΑ ηλεκτροφωτισμό στηριζόμενοι στα μυθεύματα της Αριστεράς

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Γκρίνια παρά τις εξηγήσεις της διοίκησης από όσους ονειρεύονται ΤΖΑΜΠΑ ηλεκτροφωτισμό στηριζόμενοι στα μυθεύματα της Αριστεράς



Με ΣΕΑ τελικά ο ηλεκτροφωτισμός της πόλης ενώ ακούσαμε τάχα κεντροδεξιές παρατάξεις να ζητούν να συντηρούν ένα δίκτυο φωτισμού led την στιγμή που κάνουν δύο εβδομάδες να αλλάξουν μια απλή λάμπα. 

Καλός ο κος Μιχόπουλος που μίλησε εκ μέρους αυτών που έκαναν την μελέτη,  και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις όσων αντί να μελετήσουν και σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο αλλά αποφασισμένοι να  βάλουν εμπόδιο στο αίτημα της πλειοψηφίας των δημοτών μας να αναβαθμίσουμε επιτέλους τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης. 

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ.  Γιώργος Χατζηδάκης  παραδέχθηκε πως οι υπάλληλοι του δήμου δεν είναι ικανοί να κάνουν καμία μελέτη σε λογικό χρόνο και δίνονται σχεδόν στο σύνολό τους σε ΙΔΙΩΤΕΣ. Δεν έχουν ειδικούς οι δήμοι και επιστήμονες στο βαθμό που να παρουσιάσουν μια μελέτη σαν και αυτή που παρουσίασε ο κος Μιχόπουλος  παρά μόνο "κατσαπλιάδες" που αμείβονται για να μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και φυσικά να πληρώνονται για τα "απλά" εάν και σε αυτά κατά την άποψή μας ΔΕΝ τα καταφέρνουν. 

Με  ΣΕΑ ( Σύμβαση Ενεργειακής Απόδοσης) γίνεται ο ηλεκτροφωτισμός στους δήμους της χώρας και το ψηφίζουν όλοι δεξιοί , αριστεροί , κεντρώοι παρά μόνο οι ιδεοληπτικοί του ΚΚΕ , της άκρας δεξιάς και άκρας Αριστεράς όμως στο δημοτικό συμβούλιο κάποιοι αγαπούν τους "πατερούληδες" και δεν θέλουν να βάλει ο ιδιώτης τον φωτισμό λες και μπορεί να το βάλουν δημοτικοί υπάλληλοι  που δεν μπορούν να μαζέψουν ούτε τα σκουπίδια εκθέτοντας διαχρονικά όλες τις διοικήσεις. 

Και βέβαια τα ψέματα του κ. Ψυρρόπουλου , για τα περί ίδιας περίπτωσης με τον δήμο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας και την επερώτηση 18 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ , απαντήθηκαν επαρκώς από τον δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη. 

Και βέβαια όταν τα ψέματα τους κατέρρευσαν επικαλέστηκαν τα ορφανά του Στάλιν μια Αστική  Δημοκρατία , την οποία και δεν πιστεύουν έτσι και αλλιώς . Ο κος Ψυρρόπουλος ενοχλήθηκε επειδή ο δήμαρχος τον είπε ΨΕΥΤΗ και ζήτησε τον λόγο για να διαβάσει την ανακοίνωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρεί πως τον δικαιώνει. Κακώς δεν του επετράπη θα ήταν καλό να ακούσουν οι δημότες μας ποιους επικαλείται ως φερέγγυους ο κος Ψυρρόπουλος του Συριζαίους που έως σήμερα δεν έχουν πει μισή αλήθεια στον ελληνικό λαό. 

Ο κος Τάσος Ευσταθίου μίλησε με τον δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη  Κωνσταντέλλο  και του πρότεινε  το δικό του "φθηνό"  μοντέλο καλό θα ήταν να τον ρωτήσει εάν  παραμένει Σαμαρικός,  γιατί τις ΣΔΙΤ και τις ΣΕΑ αυτός τις έφερε κάνοντας μια μεταρρύθμιση που προφανώς ο κ. Κωνσταντέλλος δεν κατανόησε γιατί παραμένει ΟΦΑ. 

Η κα Τσατσούλη απαξίωσε τους επιστήμονες για ακόμη μια φορά,  θεωρώντας τους πως είναι έρμαια του καπιταλιστικού συστήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: