ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Και τα fake news συνεχίζονται ενώ κάποιοι τα επιβεβαιώνουν αφού ισχυρίζονται πως τα είδαν μπροστά στα μάτια τους!

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Και τα fake news συνεχίζονται ενώ κάποιοι τα επιβεβαιώνουν αφού ισχυρίζονται πως τα είδαν μπροστά στα μάτια τους!

 


Και όμως η γη παραμένει επίπεδη για κάποιους και θεωρούν ηλίθιους όλους εσάς που εμβολιαστήκατε αλλά δεν γίνατε ΜΑΓΝΗΤΕΣ! 

Ατυχώς για εμάς ο κος Σταματόπουλος μας επιβεβαιώνει με τραγικό τρόπο που εγκαίρως και χωρίς δεύτερες σκέψεις σταματήσαμε τον πολιτισμένο διάλογο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ με όσα ισχυρίζεται πως βίωσε και που αποτελούν μια κακή εκδοχή ταινίας επιστημονικής φαντασίας. 


Την ανάρτηση από την ομάδα Αστυνομικών που μας διέγραψε επειδή ενοχλήθηκε από τα δικά μας Χρόνια Πολλά στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ανήμερα της γιορτής του αλλά όχι από τις ψευδείς ειδήσεις που αναπαράγει αναγνώστες του ιστολογίου μας. 

Στο Αττικό Νοσοκομείο οι γιατροί παίζουν με κέρματα και κλειδιά στα χέρια εμβολιασμένων και βέβαια όποιος αφελής πιστεύει αυτή την "είδηση" προφανώς και είναι άξιος της μοίρας του. 

Οι μόνοι που προφανώς έχουν τρελαθεί είναι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης βλέποντας πως η κυβέρνηση δεν αφήνει τους "ψεκασμένους" να μας οδηγήσουν στην απόλυτη καταστροφή! 

Μάταια προσπαθεί μια πολίτης να τους επαναφέρει στο δρόμο της λογικής και καλεί τους διαχειριστές της σελίδας να αφαιρέσουν την ανάρτηση! Το επόμενο στάδιο είναι να γράψει κάποιος πως ο γάϊδαρος πετάει ή πως η γη είναι επίπεδη απόψεις με τις οποίες συμφωνούν αρκετοί στην πόλη αλλά δυστυχώς για αυτούς είναι απόψεις που δεν αποδεικνύονται και δεν ισχύουν. 

Κοινώς fake news ή ελληνιστί ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ στην προσπάθειά τους να φοβίσουν αμόρφωτους από το να πράξουν το αυτονόητο για την δική τους υγεία και  όσων συγχρωτίζονται και να κάνουν το εμβόλιο . 

Για "πατριωτικό" καθήκον δεν ομιλούμε αφήνουμε να τον διαχειριστεί ο Σταματόπουλος που θεωρεί αυτούς με τις περικεφαλαίες πατριώτες ενώ ήταν και παραμένει ένα τσούρμο πατριδοκάπηλων που όταν εξαφανίστηκαν από τις πορείες αυτές οι Εθνικιστές ( που για εμάς κακώς συμμετείχαν σε κακόγουστες φιέστες με ομιλητές σαν τον Μίκη) δεν μπορούν να συγκεντρώσουν ούτε 1000 άτομα έτσι για το γαμώτο κάτω από τον οθωμανικής κατασκευής Λευκό Πύργο! 

Από εμάς πάντως ένα μεγάλο μπράβο στη κα Κατερίνα Αραβαντινού που είχε το κουράγιο να συνομιλήσει και να πείσει όσους εξακολουθούν να πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας και χρησιμοποιούν ομάδες στο facebook με επικίνδυνους για την ΔΗΜΟΣΙΑ υγεία αλλά και την ΑΣΤΙΚΗ μας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ διαχειριστές που αφήνουν ελεύθερη την παραπληροφόρηση στο όνομα της Δημοκρατίας που μονίμως επικρίνουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια: