ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εάν είχε δώσει το "δαχτυλίδι" από το 2019 θα είχε γλιτώσει και την ήττα στις κάλπες!

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Εάν είχε δώσει το "δαχτυλίδι" από το 2019 θα είχε γλιτώσει και την ήττα στις κάλπες!

Ο τέως δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης  Βαλασόπουλος ισχυρίζεται πως το 2019 δεν υπήρχε ουδείς που να ήθελε να τον διαδεχθεί , και η "πλειοψηφία" έκρινε ( δεν αποδείχθηκε με την φυγή τόσων στελεχών) πως ο ίδιος θα έπρεπε να συνεχίσει να είναι επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" στις εκλογές του 2019. 

Το αποτέλεσμα ήταν να φύγουν όσοι είχαν φιλοδοξίες και με επικεφαλής τον κ.  Γιώργο Χατζηδάκη και την βοήθεια δημοτών με διαφορετικές ιδεολογίες , να κάνουν την έκπληξη και την αλλαγή μετά την νίκη τους στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2019.

 Σήμερα με δελτίο τύπου μας ανακοινώνουν:

Σε συνέχεια της απόφασης για άνοιγμα των διαδικασιών εκλογής νέου Προέδρου, μοναδική υποψηφιότητα που κατατέθηκε είναι του κ. Στάθη Ψυρρόπουλου, ο οποίος είναι πλέον ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος της παράταξής μας.

Ως εκ τούτου, το επικείμενο συνέδριο της παράταξης, θα είναι συνέδριο επανίδρυσης και κατάθεσης προγράμματος αρχών.

Πρώτα η Ηλιούπολη
20/9/2021

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Έπρεπε δηλαδή να φύγουν προεκλογικά οι Γιώργος Χατζηδάκης, Παναγιώτης Βιδάλης, Αικατερίνη  Χωματά, Κώστας Σεφτελής, Γιάννης Αντζινάς και μετά τις εκλογές οι Θέμης Γιαννόπουλος, Ιωάννα Σκλαβενίτη, Κώστας Καλούδης, και μια σειρά άλλων στελεχών της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη",  για να καταλήξουν στην διαδοχή και ενώ είχαν φύγει όλες και όλοι όσοι είχαν αρχηγικές φιλοδοξίες! 

Ως τοπικό ΜΜΕ δεν φοβηθήκαμε να πάρουμε ΠΟΤΕ δημόσια θέση για οτιδήποτε αφορά την πόλη. Έτσι και στις κάλπες και του 2014 και του 2019 ψηφίσαμε στον δεύτερο γύρο την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" θεωρώντας τον τότε επικεφαλής της και τέως δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο καλύτερο το 2014 από τον κ. Κοκοτίνη και το 2019 καλύτερο από τον κ. Χατζηδάκη! 

Με βάση τα δικά μας κριτήρια θα επιλέξουμε και στις κάλπες του 2023 ΔΗΜΟΣΙΑ και δεν θα κρυφτούμε για να τα έχουμε καλά με όλους πράγμα που δεν επιθυμούμε άλλωστε, γιατί για εμάς είναι προφανές πως δεν μπορούμε να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ακόμα και για τα αυτονόητα! 

Το βλέπουμε άλλωστε στις μέρες μας με την πανδημία, το είδαμε και το πληρώνουμε με το θέμα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσίας και με το ΚΥΤ Υμηττού,  όταν όλοι μαζί κατέστρεψαν την πόλη που τάχα οι τώρα θέλουν να σώσουν! 

Βέβαια επειδή αυτό το τοπικό ΜΜΕ απέχει του λαϊκισμού τονίζει πάντα πως τα πολιτικά πρόσωπα στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μπροστά από τον μέσο Έλληνα πολίτη που εάν είχαν γίνει πράξει τα ΘΕΛΩ του θα ήμασταν κάτι ανάμεσα σε Αφγανιστάν και Βενεζουέλα. 

Διαχρονικά οι πολλοί έχουν αποδείξει πως επιθυμούσαν την χώρα μας εκτός Ε.Ε και ΝΑΤΟ και παλιότερα κάποιοι πολέμησαν τα ίδια τους τα αδέλφια για να μας κάνουν Σοβιετία! 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο συνέδριο της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που αφού δεν θα εκλέξει επικεφαλής θα έχει μικρότερη συμμετοχή και μας δημιουργεί εντύπωση πως μια δημοτική παράταξη που το 2019 βγήκε πρώτη  στον πρώτο γύρο με ποσοστό 31% , έχει αυτή την στιγμή  μόνο έναν υποψήφιο για επικεφαλής,  και αναμένουμε να δούμε εάν θα αλλάξουν μέσα από το επικείμενο συνέδριο τις πολλές λάθος θέσεις της εν λόγω παράταξης ( όχι πως οι άλλες πάνε πίσω) σε βασικά ζητήματα της πόλης. 

Πάντως πιο ευχάριστη είδηση για τον νυν δήμαρχο από την σημερινή δεν θα μπορούσε να του επιφυλάξει η πρώην παράταξή του! 

ΥΓ: Όσοι πανηγυρίζατε το 2019 για την μεγάλη αλλαγή για την πόλη μας,  συνεχίστε να ονειρεύεστε πως με την λάθος συνταγή μπορεί να πάει αυτή καλύτερα. Εμείς έχουμε δική μας ατζέντα για όλα τα θέματα , και μοναδικός μας στόχος είναι να υιοθετηθεί από οιαδήποτε παράταξη και βασική προϋπόθεση για να γίνει αυτό , είναι η παράταξη αυτή  να πιστεύει στον καπιταλισμό και όχι στην Σοβιετία! Αυτό το γράφουμε να για να το ακούσουν ΚΥΡΙΩΣ όσοι κινούνται στον κεντροδεξιό χώρο και θεωρούν αναγκαίες τις μεταρρυθμίσεις για να ξεκολλήσει η χώρα από τον βούρκο. 

Η πόλη γέμισε "Τσίπρες" και αναζητούνται οι "Μητσοτάκηδες" που δεν θα τιμούν τους "αγώνες" της φασιστεράς . αλλιώς για ακόμη μια φορά οι "Τσίπρες" θα επικρατήσουν εκμεταλλευόμενοι το χαμηλό νοητικό επίπεδο όσων χόρευαν στην πλατεία Συντάγματος αναμένοντας σχίσιμο των μνημονίων! 

Εδώ στην πόλη οι "Τσίπρες"  αναμένουν η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ να γίνει ΔΗΜΟΤΙΚΗ για να χαθεί τελείως , και φυσικά αναμένουν να φύγει το ΚΥΤ από τον Υμηττό για να μην έχουμε ούτε ρεύμα! 

Βέβαια με τις αυξήσεις στο τέλος θα μείνουν πολλοί χωρίς ρεύμα και τότε οι αυταπάτες πολλών ακόμα  στην πόλη για απομάκρυνση του  ίσως γίνουν και πραγματικότητα!

 Αφού το να μην γίνουμε Σοβιετία δεν κερδήθηκε χωρίς αγώνες και αίμα,  και στους πραγματικούς αγωνιστές οφείλουμε όσα καλά ζήσαμε από το 1949 έως και σήμερα! 

Γιατί εάν η χώρα δεν ήταν μέρος του δυτικού κόσμου στο μοίρασμά του στην Γιάλτα σήμερα δεν θα μιλούσαμε για βασικό μισθό των 650 ευρώ αλλά των 200 ευρώ και δεν θα είχαμε καμία πολυτέλεια στο να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον! 

Κράτη όπως η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Τσεχία , η Λιθουανία, που είχαν την ατυχία να είναι κομμάτι του ανατολικού κόσμου παλεύουν από το 1989 να βρουν τον βηματισμό τους σε έναν κόσμο που δεν συγχωρεί τα λάθη και καταδικάζει σε ΦΤΩΧΕΙΑ και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ όσους αναζητούν εν έτει 2021 κομμουνιστικούς ή σοσιαλιστικούς "παραδείσους". 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: