ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό ...

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό ...



  • Δύο νέα  παιδιά της πόλης μας  "χάθηκαν" μέσα σε μια μέρα  χθες 13/9/ 2021. Και ως μέσο δεν πιστεύουμε πως με ευχολόγια θα μειωθούν τα τροχαία στην χώρα μας. Οδηγοί και πεζοί δεν σέβονται τον ΚΟΚ και η Πολιτεία για να μην χάσει ψηφαλάκια χαϊδεύει αυτιά. Τα συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων και φυσικά έως ότου αποκτήσουμε καλή οδηγική συμπεριφορά χρειάζονται αυστηρότερα μέτρα για τους παραβάτες του ΚΟΚ  από την Πολιτεία , ειδάλλως θα θρηνούμε μονίμως θύματα. Το κράνος σώζει ζωές αλλά δεν το φοράνε τα νέα παιδιά , η μάσκα επίσης σώζει ζωές αλλά δεν την φοράνε πολλοί  μικροί και μεγάλοι , για τους δρόμους και χίλια άλλα δεν θα αλλάξουν άμεσα  αφού λεφτά δεν υπάρχουν , εάν δεν προσέξουμε εμείς ουδείς θα μας σώσει! 

  • Σήμερα γιορτάζει ένας από εμάς! Του ευχόμαστε να ασχολείτε λιγότερο με αυτό εδώ το ιστολόγιο και περισσότερο με τον εαυτό του! Άλλωστε και χωρίς αυτόν το ιστολόγιο "τσουλάει" αφού προφανέστατα και η γραμμή τους δεν αλλάζει , θα παραμείνει όσο επιθετικό χρειάζεται με τους κάθε λογής φασίστες  και πάντα  απέναντι σε όσους "ψεκασμένους" ακόμα και σήμερα θεωρούν πως δεν υπάρχει πανδημία! Έρχεται μαύρος χειμώνας και δυστυχώς πλέον ανάμεσα στα θύματα της πανδημίας θα είναι και παιδιά για τον λόγο αυτό τηρείται με ευλάβεια τα μέτρα κατά της πανδημίας για να μην βάλετε σε περιπέτειες αγαπημένα σας πρόσωπα. 

  • Οι έλεγχοι μπορεί να είναι ενοχλητικοί αλλά η απόλυτη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ οδηγεί στα νεκροταφεία. 

  • Η κυβέρνηση δεν θα πετύχει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως στην διατήρηση των τιμών όσο αφήνει κερδοσκόπους ανέγγιχτους. Οι αυξήσεις στην Ελλάδα δεν είναι ανάλογες με όσες συμβαίνουν σε κράτη όπως η Μεγάλη Βρετανία και οι ΗΠΑ εδώ μιλάμε για ΑΠΟΛΥΤΗ αισχροκέρδεια από  κάποιους που θεωρούν πως θα βγάλουν σε μερικούς μήνες τα "σπασμένα" του lockdown εξαιτίας της πανδημίας. 

  • Αναμένουμε τον διαγωνισμό για την ηλεκτροφωτισμό της πόλης που σύμφωνα με όσα μας είχε πει ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης θα έρχονταν μέσα στο καλοκαίρι. Είναι ήδη φθινόπωρο και η πόλη δεν μπορεί να περιμένει άλλα τέσσερα χρόνια για να μπουν τα led! Οι όμοροι δήμοι έχουν ολοκληρώσει κάτι που εμείς δεν έχουμε ακόμα ξεκινήσει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: