ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αποχώρησαν οι Μαρίνος Μπασούρης και Αναστάσιος Ζαννιάς από την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη"

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Αποχώρησαν οι Μαρίνος Μπασούρης και Αναστάσιος Ζαννιάς από την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη"

 


Κάτι δεν πάει καλά εδώ και καιρό με την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" αφού άλλοι δύο δημοτικοί της σύμβουλοι οι κύριοι Μαρίνος Μπασούρης και Αναστάσιος Ζαννιάς αποχώρησαν αφήνοντας αιχμές για τις διαδικασίες. 

Βλέπετε τελικά δεν ήταν τα πράγματα όπως μας παρουσιάστηκαν σε δελτίο τύπου της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" πως τάχα υπήρχε μόνο ένας ενδιαφερόμενος για την θέση του επικεφαλής δηλαδή ο κος Ψυρρόπουλος και πως όλα έβαιναν καλώς , και έτσι η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" γράφει ακόμα μείον δύο δημοτικούς της συμβούλους! 

Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως αιφνιδιαστικά ενημερώθηκαν τέλη Αυγούστου τα μέλη της δημοτικής παράταξης (και χωρίς να υπάρξει πριν κανένας γόνιμος διάλογος ανάμεσα τους)  πως όποιος ήθελε θα μπορούσε να υποβάλλει υποψηφιότητα έως τις 15 Σεπτεμβρίου,  χωρίς βέβαια να έχουν συζητηθεί προηγουμένως βασικά θέματα για το συνέδριο της δημοτικής  παράταξης και κυρίως το ποιοι θα είχαν δικαίωμα  συμμετοχής και κυρίως ψήφο! 

Έτσι θεωρούμε βέβαιο,  πως μετά τις δύο αυτές αποχωρήσεις των δύο δημοτικών συμβούλων,  δύο νέων ανθρώπων με όρεξη να προσφέρουν,  και άλλα στελέχη της δημοτικής παράταξης θα αντιδράσουν στην προσπάθεια του τέως δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου να δώσει στην ουσία "δαχτυλίδι διαδοχής" στον κ. Ψυρρόπουλο,  κάτι που βέβαια δεν θεωρούμε πως βοηθάει για την συνοχή μιας δημοτικής παράταξης. 

Άλλωστε αφού είχε σκοπό να δώσει "δαχτυλίδι διαδοχής" , γιατί δεν το έκανε προεκλογικά τότε που είχαν αποχωρήσει οι πρώτοι από την παράταξή του , δημιουργώντας μια νέα που πέτυχε το ακατόρθωτο . Δηλαδή να καταφέρει  μέσα σε 8 μήνες να περάσει στον δεύτερο γύρο,  και τελικά να κερδίσει τις δημοτικές εκλογές του 2019. 

Ευχόμαστε και στους δύο αποχωρήσαντες δημοτικούς μας συμβούλους , ό,τι καλύτερο για τους ίδιους και φυσικά τους θέλουμε ενεργούς με τα κοινά της πόλης μας , παρόλο τις ιδεολογικές διαφορές που μάλλον έχουμε . Γιατί προφανέστατα και οι διαφορές  μικραίνουν , όταν έχεις να επιλύσεις προβλήματα και χρειάζεται ξεκάθαρος τρόπος για να δοθεί λύση. 

Για όσους δεν θυμούνται το ιστολόγιό μας είχε ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Μαρίνου Μπασούρη,  και σε περίπτωση επικράτησής του στις διεργασίες για την ανάδειξη του επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" δεν θα είχαμε θέμα να τον ψηφίσουμε στον δεύτερο γύρο των εκλογών για δήμαρχο της πόλης μας. 

Άλλωστε αυτό πράξαμε και το 2014 και το 2019 επιλέγοντας τον τέως δήμαρχο κ.  Βασίλη Βαλασόπουλο απέναντι σε Κοκοτίνη και Χατζηδάκη αντίστοιχα. 

Για τον κ. Αναστάσιο Ζαννιά θα θέλαμε επί την ευκαιρία να τονίσουμε την σπουδαία πραγματικά δουλειά που έχει κάνει και συνεχίζει ,  ο πατέρας του κ. Σπύρος Ζαννιάς  στον αθλητισμό και στο ελληνικό τένις,  και να τονίσουμε πως ο Αναστάσιος Ζαννιάς ως δημοτικός σύμβουλος ήταν ουσιαστικός χωρίς να κάνει "θόρυβο" στα δημοτικά μας συμβούλια ,  κάτι που δεν ξέρουμε εάν εκτιμάτε τελικά από τους συνδημότες μας , από εμάς βέβαια δεν είχε περάσει απαρατήρητο. 

Είμαστε βέβαιοι χωρίς να έχουμε μιλήσει μαζί τους , πως δεν θα εγκαταλείψουν την ενασχόλησή τους με τα κοινά της πόλης μας ( άλλωστε είναι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι)  και αναμένουμε τα επόμενα βήματα τους με ενδιαφέρον. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: