ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θανάσης Κουρέτσης: Θα αγωνιστώ μέχρι τέλους με πάθος και χωρίς φόβο

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Θανάσης Κουρέτσης: Θα αγωνιστώ μέχρι τέλους με πάθος και χωρίς φόβο



Εύχομαι σε όλες τις Ηλιουπολίτισσες και Ηλιουπολίτες υγεία! Καλό φθινόπωρο και καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας!
Το κίνημα ιδεών - σύγχρονη πόλη - Ηλιούπολη σας ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη ανοικτή συγκέντρωση για τα τέλη Σεπτεμβρίου αναβάλλεται λόγω κορονοϊού. Εντός εβδομάδας θα καταθέσουμε αίτημα στη δημοτική αρχή να μας παραχωρήσει συγκεκριμένη ημερομηνία τον Απρίλιο στο Ανοικτό Θέατρο Κιντής. 

Στην ανοικτή αυτή συγκέντρωση οι δημότες της πόλης μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον πυρήνα των συνεργατών μας που είναι στην πρώτη γραμμή και εργάζονται καθημερινώς δυνατά για την επίτευξη των στόχων μας, για μια πόλη όπου που θα κυριαρχεί η δικαιοσύνη, η αξιοκρατία, η ευρεία συμμετοχή των Ηλιουπολιτών στον κοινωνικό ιστό. 

Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμη η ιστοσελίδα μας για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας διαδικτυακά αλλά και δια ζώσης όπου είναι εφικτό. Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά ότι η δύναμή μας είναι ο απλός καθημερινός πολίτης. 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους για τη στήριξή σας και σας καλούμε όλες και όλους να μιλήσετε μαζί μας. Έχουμε χρέος στον εαυτό μας αλλά και στις επόμενες γενιές να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις υποδομές και προϋποθέσεις για μια πόλη όμορφη και λειτουργική. Ας βοηθήσει ο ένας τον άλλον, ας βάλουμε όλοι μας ένα τέλος στο ότι δεν γίνεται τίποτα...

Ακούμε συχνά : "Δεν αλλάζει τίποτα και τι θα κάνεις εσύ... Θα σε φάνε λάχανο... ωχ ρε αδελφέ που τη βρίσκεις την όρεξη, εμένα δεν νοιάζουν αυτά..." Και όταν βέβαια έχουμε το προσωπικό μας πρόβλημα μάς φταίνε όλοι γιατί δε λύνεται ή γιατί δεν είναι οι σωστοί στα πράγματα.

Πάμε όλοι γκαζωμένοι να ψηφίσουμε να τελειώνουμε ό,τι 'νανε και από την επομένη βρίζουμε.
Ας δούμε τα πράγματα θετικά... Τέρμα η μιζέρια. Ας ξεφοβηθούμε επιτέλους!

Πολλοί μου λένε: Θανάση, δεν σου πατάω like ή δε σχολιάζω γιατί δεν ξέρω πώς θα το πάρουν αυτοί που δεν σε πάνε... Θεέ μου, τι νόημα έχει η ζωή έτσι! Δεν ξέρω φίλες και φίλοι, αν θα πετύχω τους στόχους μου.... Το σίγουρο όμως είναι ότι θα αγωνιστώ μέχρι τέλους με πάθος και χωρίς φόβο. 

Καλή Κυριακή!

Θανάσης Κουρέτσης 
«Κίνημα Ιδεών - Σύγχρονη Πόλη – Ηλιούπολη»


Δεν υπάρχουν σχόλια: