ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τα συλλυπητήρια του κ. Ψυρρόπουλου στις οικογένειες των δύο παλικαριών που "χάθηκαν" χθες

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Τα συλλυπητήρια του κ. Ψυρρόπουλου στις οικογένειες των δύο παλικαριών που "χάθηκαν" χθες

 


Το να χάσουμε εμείς την "είδηση" είναι το λιγότερο. Το να σας γράψουμε πως αυτοί οι δύο νέοι θα είναι οι τελευταίοι στον μακρύ κατάλογο,  είναι ένα ψέμα που ηθελημένα αποφεύγουμε. 

Όπως αποφεύγουμε να ρίξουμε ευθύνες στους πάντες,  που σίγουρα δεν θα μας "σώσουν" , εάν εμείς δεν προσέξουμε.  

Και φυσικά το θέμα αυτό δεν μπορεί να το λύσει η τοπική αυτοδιοίκηση που άλλωστε δεν είναι ΙΚΑΝΗ ούτε την πόλη να κρατήσει καθαρή , ούτε τους υπαλλήλους της να πείσει να εμβολιαστούν, και φυσικά δεν περιμένουμε να μάθει κανέναν να φοράει κράνος ή να μην παραβιάζει τον ΚΟΚ. 

Οι "παγίδες" στους δρόμους δεν θα αλλάξουν όσο και να φωνάζουν τα "μπουκωμένα" κατά πολλούς συνδημότες μας ΜΜΕ και παρόλο που τα τελευταία παίζουν σποτάκια για να μας μάθουν και να οδηγούμε δεν .... 

Άρα το μόνο που απομένει είναι ΠΟΙΝΕΣ τέτοιες ώστε ρίχνοντας μια ματιά γύρω μας να βλέπουμε οδηγούς να φοράνε κράνος , να έχουν ζώνες δεμένες κανονικά και όχι απλώς για να μην ακούγεται η ηχητική ειδοποίηση και φυσικά να μην τρέχουμε σαν παλαβοί θεωρώντας πως οδηγούμε σε αγώνα Ράλλι Ακρόπολις! 

Και βέβαια χιλιάδες τα ρεπορτάζ και για τους χάλια δρόμους που εάν αναμένει κάποιος να γίνουν τέλειοι θα πρέπει να γκρεμιστεί όλη η πόλη και να χτιστεί από την αρχή! 

 Όταν κατεβαίνεις από τις ανηφόρες π.χ της Αγίας Μαρίνας και πατάς και γκάζι είναι βέβαιο πως δεν θα σταματήσεις εάν χρειαστεί! 

Μάθετε στα παιδιά σας να φοράνε κράνος , να μην τρέχουν και να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα γιατί ακόμα και εάν αυτά προσέχουν πάντα κάποιος θα πεταχτεί από μη διάβαση πεζών και κάποιος αφηρημένος που μιλάει στο κινητό του θα τους κλείσει το δρόμο. 

Δεν παίζουμε καν τις φωτογραφίες των δύο νέων μας που χάθηκαν άδικα και βέβαια κακώς κολλήσαμε τις δικές μας απόψεις στα συλλυπητήρια του δημοτικού συμβούλου κ. Ψυρρόπουλου  που είναι ειλικρινή , αφού είναι ένας νέος άνθρωπος με επαφή με τους νέους λόγω δουλειάς ( καθηγητής σε ιδιωτικό φροντιστήριο) και συμμερίζεται κάποιες και από αυτές τις απόψεις.

Διαφωνώντας βέβαια για το τι μπορεί να κάνει η τοπική αυτοδιοίκηση αφού την υπηρετεί καιρό  από την θέση πλέον  της μείζονος αντιπολίτευσης ενώ παλιότερα στη διοίκηση Βαλασόπουλου κατείχε και θέση ευθύνης.  

ΥΓ: Στην ανάρτηση "Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό" είναι και τα δικά μας συλλυπητήρια προς τους οικείους των δύο νέων που ελάχιστη αξία έχουν αφού το κακό έγινε και δεν ξορκίζεται με ευχές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: