ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νέο ρατσιστικό παραλήρημα από πρώην υποψήφια δημοτικής παράταξης - Τα "αποκαλυπτήρια" προεκλογικά για να έχουν και κάποια αξία!

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Νέο ρατσιστικό παραλήρημα από πρώην υποψήφια δημοτικής παράταξης - Τα "αποκαλυπτήρια" προεκλογικά για να έχουν και κάποια αξία!

 


Συνεχίζεται ο ρατσιστικός κατήφορος για πρώην υποψήφια κεντροδεξιάς δημοτικής παράταξης της πόλης μας,  που αλά Κασιδιάρης αποκαλεί πρόσφυγες ή ακόμα και οικονομικούς μετανάστες που "σουλατσάρουν" όπως ισχυρίζεται το "ρεπορτάζ" ανεξέλεγκτοι στη χώρα μας ως  πιθήκια!  Η  ρατσίστρια πρώην υποψήφια δημοτική σύμβουλος κεντροδεξιάς παράταξης  θεωρεί πως η χώρα μας είναι ξέφραγο αμπέλι και πως εμείς κοιμόμαστε! 


Φανταζόμαστε πως θεωρεί "ξέφραγο αμπέλι" και τις ΗΠΑ διαβάζοντας το παραπάνω  που συμβαίνει αυτές τις μέρες στην πόλη Ντελ Ρίο (Τέξας) και αφορά πρόσφυγες από την Αϊτή. Και βέβαια την κρίση αυτή θα διαχειριστεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάϊντεν με σεβασμό πάντα στα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν θα έρθει η συντέλεια του κόσμου! 

Και εκεί όπως και εδώ υπάρχουν βέβαια οι ρατσιστές και ξενοφοβικοί,  παρόλο που το "θαύμα" της Αμερικής οφείλεται κυρίως στην ενσωμάτωση κάτω από την σημαία του Αμερικανικού Έθνους λευκών , μαύρων καλύτερα έγχρωμων  , κίτρινων ή καλύτερα Ασιατών, ερυθρόδερμών ή ορθότερα ινδιάνων  που νιώθουν και είναι Αμερικανοί πολίτες υπηρετώντας τις διαχρονικές αξίες του δυτικού πολιτισμού. 

Και η χώρα μας τα πιο λαμπρά κομμάτια της Ιστορίας της τα έγραψε όντας πολυφυλετική ενώ ο πρώτος μισθοφορικός στρατός του κόσμου ήταν αυτός του Μεγάλου Αλεξάνδρου,  που δεν είχε ρατσισμό σε κανένα χρώμα και είχε σύζυγο την Ρωξάνη από την πόλη Σογδιανή τότε Αφγανιστάν,  σήμερα Ουζμπεκιστάν! 

Δεν απέτρεψε το γεγονός του σκούρου δέρματος της Ρωξάνης  τον μεγάλο Έλληνα στρατηλάτη από το να την παντρευτεί εάν και ήταν "βάρβαρη" , ούτε φυσικά οι μάχες που έδωσε κερδήθηκαν με στρατούς αμιγώς "ελληνικούς" αφού ως γνωστόν με τη ΒΙΑ ένωσε και άλλους στενόμυαλους που ήθελαν να διατηρήσουν το dna των πόλεων - κρατών τους,  την ώρα που μέσα σε αυτές ζούσαν  χιλιάδες δούλοι! 

 Έτσι το πλην Λακεδαιμονίων παραμένει ΟΝΕΙΔΟΣ και όχι τίτλος τιμής για όσους ακόμα και σήμερα θεωρούν πως μπορούμε να επιβιώσουμε εάν κλειστούμε στο "καβούκι" μας υψώσουμε τείχη παντού. 

Τα υπόλοιπα προεκλογικά,  αφού προφανέστατα και η κυβέρνηση ακολουθεί σωστή μεταναστευτική πολιτική, γνωρίζει άριστα τα περάσματα των διακινητών μεταναστών , και βέβαια είναι σε επαφή με τους συμμάχους της για να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις μεταναστευτικές ροές , που έτσι και αλλιώς αιώνες τώρα αποτελούν μια πραγματικότητα που δεν θα σταματήσει. 

Υπάρχουν και "ασφαλή" κράτη,  αλλά δεν ανήκουν στον δυτικό κόσμο που είναι κυρίαρχος επειδή δεν ακολουθεί τις λανθασμένες πρακτικές των πρώην κομμουνιστικών κρατών και δεν επιθυμεί να δημιουργήσει κράτη - παρίες όπως π.χ η Βόρεια Κορέα. 

Τα "αποκαλυπτήρια" της πρώην υποψήφιας  της  κεντροδεξιάς παράταξης  προεκλογικά , τότε που θα έχει και πρακτική αξία για να "σαρώσει"  στις ψήφους των πολλών και στην πόλη μας που έχουν ίδιες ρατσιστικές απόψεις με εκείνην! 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Ένα αστείο "ρεπορτάζ" που γίνεται από ένα μπαλκόνι και τα πλάνα είναι τόσο μακρινά πού δεν καταλαβαίνεις αν αυτοί που περνάνε είναι όντως μετανάστες η περαστικοί.Στο "ρεπορτάζ" ακούς μόνο τα ουρλιαχτά τών σκυλιών και από κάτω στο YouTube διαβάζεις τα παραληρηματα των ρατσιστών που έχει μαζέψει το "ρεπορτάζ".
Ενα "ρεπορτάζ" γεμάτο ανακρίβειες που παρουσιάζει μία έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης σαν να είναι η πραγματικότητα του σήμερα .Αυτή την στιγμή η Ελλάδα δεν έχει 2000000 Αφγανοί στα σύνορα γιατί αν όντως αυτή ήταν η αλήθεια θα υπήρχαν ανταποκριτές από όλο τον κόσμο.
"Επαγγελματίες" ρατσιστές που "πουλάνε" τον ρατσισμό τους με οιαδήποτε ευκαιρία