ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι "μασκαράδες" που ονειρεύονται Βασιλεύουσες , αδέξιοι και στο photoshop!

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Οι "μασκαράδες" που ονειρεύονται Βασιλεύουσες , αδέξιοι και στο photoshop!

 


Μουγγάθηκαν οι ενεργοί φασίστες,  και εμάς μας έψεξαν περιστασιακοί αναγνώστες μας  επειδή δεν το παίξαμε! Απολογούμαστε ακόμα και σε αυτούς τους "πονηρούς" αφού δεν το είχαμε δει επειδή δεν διαβάζουμε παρά επιδερμικά , τα ανταγωνιστικά μας τοπικά ΜΜΕ. 

Αφού συγχαρούμε τον κ. Γιάννη Καραμαγκάλη για την παρατηρητικότητά του,  που οδήγησε στο "ξεβράκωμα" Αραμπατζή ,  αναμένουμε από τους ενεργούς φασίστες να μας πουν με ποια "λογική" μασκάρεψε έναν ιερέα και έναν Αντιδήμαρχο  ο κ. Αραμπατζής για να μας αποδείξει πως είναι "αεικίνητος"! 

Μήπως του έδωσαν αυτή την σπουδαία ιδέα; Μήπως αυτοί τον οδήγησαν  για να κάνει μια ακόμα γκάφα;

Αχρείαστη  και αυτή όπως και όλες οι προηγούμενες , αφού όπως μας λένε οι ενεργοί φασίστες  έχει "καλή επαφή" με τους συνδημότες μας!

 Ελπίζουμε όχι μέσω photoshop! και τους αφήνουμε να πάρουν την απάντησή τους στις κάλπες του 2023 όταν το διψήφιο του 2019 για την παράταξη που ονειρεύεται Βασιλεύουσες και ευπατρίδες χουντικούς  δεν θα τους κάτσει και πάλι! 

Λες και δεν θα τον "έδιναν"  και οι δύο εικονιζόμενοι στην συγκεκριμένη φωτογραφία , ο κ. Αραμπατζής  προτίμησε να παίξει με την "τύχη" του,  θεωρώντας πως τα τοπικά ΜΜΕ είναι "ιθαγενείς" και θα έτρωγαν την πλαστογραφία που έγινε για αστείο λόγο,  αφού θα μπορούσε να πει πως απλά δεν πήγε σε κανέναν αγιασμό! 

Σίγουρα είναι το θέμα του μήνα,  αφού τέτοιο καραγκιοζιλίκι  μας γύρισε σε εποχές "Εθνοσωτηρίου" όπου τα "αρπακτικά" βάπτιζαν πατριωτισμό την αχαλίνωτη φιλοδοξία τους για πλούτο. 

Από το τάμα της Παναγίας  έως τα κρέατα από την Αργεντινή,  και τις διακοπές του Παπαδόπουλου στην εξοχική οικία του Ωνάση,  τίποτα δεν έχει αλλάξει σε αυτή την χώρα για τους νοσταλγούς! 

Υποκρισία,  και φυσικά είναι "τρελός" , όποιος μας "ξεβρακώνει"... 

ΥΓ: Με ένα συγγνώμη δεν θα γίνονταν καν θέμα ( σε εμάς τουλάχιστον) αλλά προφανέστατα και δεν τους αφορά παρά μόνο να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες,  και να συγχρωτίζονται με φασιστοειδή! 

Τους φτιάξαμε και νέο λογότυπο αφού μπερδεύουν την Ηλιούπολη με την Βασιλεύουσα και βάλαμε και τον "μαρμαρωμένο" βασιλιά στην θέση του επικεφαλής για να πιάσουν όλες τις τάσεις μιας υποκριτικής κοινωνίας , που φαντάζεται μεγαλεία και Βασιλεύουσες την στιγμή που  η χώρα μας είναι χρεοκοπημένη, 

 και ο πληθυσμός της πατρίδας μας φεύγει στο εξωτερικό για να "σωθεί" από τα δύσκολα που είναι μπροστά μας. 


Και η διώρυγα του Ερντογάν σε μακέτα για να ζητήσουν μια παρόμοια στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο αφού θάλασσα στο photoshop μπορούν να μας φέρουν! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: