ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στις 24 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για τις ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ που στηρίζουν το κυβερνητικό έργο για το καλό του Τόπου

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Στις 24 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για τις ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ που στηρίζουν το κυβερνητικό έργο για το καλό του Τόπου

 


Τα πολιτικά κόμματα παράγουν πολιτική η οποία είναι απαραίτητη για τις Αστικές Δημοκρατίες. 

Πολιτική παράγουν μόνο τα πολιτικά κόμματα και όχι άλλοι "φορείς" που αρέσκονται να λαϊκίζουν και αναζητούν "Μεσσίες". 

Και στην πόλη μας υπάρχουν ομάδες που αρέσκονται στο να κριτικάρουν τους θεσμούς ( θεμιτό και αναγκαίο για τις Αστικές Δημοκρατίες αλλά παράλληλα προτείνουν ανέφικτες και μη εφαρμόσιμες λύσεις όταν είναι στην αντιπολίτευση και δεν κατέχουν θέσεις ευθύνης) τους οποίους προσπαθούν να απαξιώσουν. 

Έτσι είναι λογικό να κάνει κάποιος κριτική π.χ ακόμα και στον θεσμό της Δικαιοσύνης εάν προτείνει τρόπους με τους οποίους αυτός θα αποδίδει καλύτερης ποιότητα δικαιοσύνη για όσους παρανομούν. 

Το πλαίσιο το καθορίζουν οι βουλευτές με το νομοθετικό τους έργο στη Βουλή και αυτοί με την σειρά τους εκλέγονται στις Αστικές Δημοκρατίες από τους πολίτες. 

Έτσι στην ουσία έχουμε τις τύχες μας στα χέρια μας κάθε τέσσερα χρόνια που πηγαίνουμε για να εκλέξουμε τους βουλευτές που θα μας εκπροσωπήσουν και δεν δικαιούμαστε να ρίχνουμε μονίμως τις ευθύνες στους άλλους. 

Έτσι και στην ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης όλες και όλοι όσοι είμαστε μέλη της ΝΔ,  θυμόμαστε πως το 2016 άλλαξε η ηγεσία και κάποια μέλη του Δ.Σ , όταν μια ομάδα συνδημοτών μας που ανήκουν στο κόμμα της ΝΔ έκριναν πως η τοπική μας δεν λειτουργούσε όπως έπρεπε ή όπως αυτοί ήθελαν! 

Κριτική για το κόμμα της ΝΔ μπορεί να κάνει οιοδήποτε μέλος της και όλες και όλοι μαζί συναποφασίζουν μέσω των συνεδρίων του κόμματος το πως τα που θα κινηθεί η ΝΔ στις σύγχρονες προκλήσεις της εποχής μας. 

Έτσι και εμείς προφανώς , όπως και άλλοι διαφωνούμε με επιλογές του κόμματος αλλά παραμένοντας σε αυτό θεωρούμε πως οι επιλογές του ως σύνολο συμβάλλουν στο ξεπέρασμα της κρίσης μη βλέποντας άλλη πολιτική δύναμη ικανή τα πάει καλύτερα. 

Σε άλλους αρέσει ο τάδε υπουργός σε άλλους αρέσει ο δείνα,  αλλά σε όλους είναι ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ πως η ΝΔ είναι ικανότερη στη διαχείριση κρίσεων από άλλα πολιτικά κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ ή το ΚΚΕ. 

Και στα δικά μας εδώ τοπικά μπορεί ο καθένας να κρίνει την θητεία της νυν διοίκησης της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και να τις βρει "ψεγάδια" αφού προφανέστατα και ο κάθε Νεοδημοκράτης θεωρεί πως πρέπει να γίνει αυτό ή το άλλο το θέμα είναι η κριτική αυτή να γίνεται ΔΗΜΟΣΙΑ και όχι σε συζητήσεις καφενείου και κυρίως ο επικριτής να έχει διάθεση να ακούσει και την "απολογία" μιας διοίκησης που κατάφερε να μην υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες εναντίον της για θέματα που αφορούν ένα κόμμα εξουσίας όπως είναι η ΝΔ. 

Τέλος επειδή βλέπουμε πως δεν "τσιμπάει" και κανείς με αναρτήσεις σε κεντροαριστερά site που δεν την βλέπουν τάχα ενεργή να τονίσουμε πως δεν υπάρχει για εμάς τους ΔΕΞΙΟΥΣ καλύτερος έπαινος από το να σε κατηγορούν πως δεν λαϊκίζεις κάνοντας δράσεις για "ψεκασμένους" όπως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Η ΝΔ έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για την Υγεία, την Παιδεία , τον Αθλητισμό, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες , τα δικαιώματα των μειονοτήτων, την εξωτερική μας πολιτική και φυσικά αποτελεί την φιλελεύθερη πολιτική δύναμη που στις τάξεις της συναντάς όσους πιστεύουν στην ελεύθερη αγορά και μάχονται τις Σοβιετίες. 

Έτσι δεν θα μπορούσε να παίρνει η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης θέσεις που θα άρεσαν σε όσους θυμούνται το πρόγραμμά της προεκλογικά και που στις κάλπες του 2023 θα ηττηθούν όχι επειδή είναι νεοδημοκράτες ( αφού η ΝΔ θα κερδίσει και τις εκλογές του 2023) αλλά γιατί οι ίδιοι στις δημοτικές τους παρατάξεις έχουν θέσεις ξεπερασμένες από την ίδια την πραγματικότητα. 

Το γεγονός πως τις δημοτικές εκλογές θα κερδίσουν αυτοί που έχουν επίσης θέσεις ξεπερασμένες , δεν απαλλάσσει τα στελέχη των δημοτικών παρατάξεων "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και "Η πόλη που θέλω" από τις ευθύνες τους να διαφημίζουν ως λύσεις για την πόλη τα τσιτάτα του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης! 

Οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες περιμένουν από τις κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης να υιοθετούν τις βασικές αρχές του κόμματος και να μην πάνε αντίθετα σε αυτές. 

Έτσι προφανέστατα και αυτό που φωνάζουμε πάνω από 10 χρόνια τώρα , πως δεν φτάνει μόνο η ενότητα για να έρθει η ΝΙΚΗ  στις δημοτικές εκλογές αλλά και ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις διαφορετικές από τις λανθασμένες επικρατούσες της κεντροαριστεράς θα οδηγήσει μαθηματικά στο να καλυφθεί το κενό που αφήνουν οι δύο παρατάξεις. 

Εμείς δεν είμαστε αντίθετοι με το "άνοιγμα" που επιχειρούν πάνω από 10 χρόνια τώρα χωρίς επιτυχία αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι και να παίζουμε κάθε τέσσερα χρόνια ( πέντε με τον καινούργιο εκλογικό νόμο) το πως θα αλλάζουμε έναν μέτριο ή κακό δήμαρχο με έναν άλλο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. 

Έτσι και στην περίπτωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης εμείς με βάση τα έως τώρα δεδομένα και χωρίς να ενθουσιαζόμαστε ( υπάρχουν άλλωστε και τα κείμενα που είχαμε γράψει για τις εσωκομματικές το 2016) στηρίζουμε τον νυν πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλο που έβγαλε και την ΜΟΝΗ ανακοίνωση κατά της διοίκησης του δήμου μας για την οποία νιώσαμε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ως δεξιοί την ώρα που σε καθημερινή σχεδόν βάση μας ξεφτιλίζουν κεντροδεξιά στελέχη που επιλέγουν ως συνομιλητές τους για τα προβλήματα της πόλης μας όσους δεν έχουν ούτε μισή κουβέντα καλή για την ΝΔ που πήρε διαχρονικά για την χώρα τις σωστότερες αποφάσεις. 

Και επειδή οι συνομιλητές τους δεν θα γραφούν μέλη της ΝΔ για να τους "σώσουν" ας αποδεχθούν την ήττα που έρχεται για αυτούς στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ όπου θα επικρατήσουν όσοι διαχρονικά δεν έβαλαν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το κόμμα ή την πατρίδα. 

Οι απάτριδες που τάχα τους ενοχλεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι απλώς φασίστες που έχουν για πρότυπα προσωπικότητες που η ΝΔ έκλεισε στην ΦΥΛΑΚΗ επειδή ήταν απλώς ποινικοί και όχι ιδεολόγοι. 

Οι "Κασιδιάρηδες" της πόλης σε αγαστή συνεργασία με τα ορφανά του Στάλιν θα απογοητευθούν που η χώρα μας θα παραμείνει όρθια , κομμάτι του δυτικού κόσμου που τόσο ΜΙΣΟΥΝ και που δεν το κρύβουν σε κάθε ευκαιρία που τους δίδεται.

Τέλος η ΝΔ δεν υπήρξε ποτέ το κόμμα του "Ελλάς- Ελλήνων- Χριστιανών" ας το καταλάβουν καλά τα χουντικά απομεινάρια που το 2012 μούντζωναν το Ελληνικό Κοινοβούλιο και που ξαφνικά σταμάτησαν όταν απέκτησαν και αυτοί θέση μέσα σε αυτό. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: