ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζει το ilioupolinews.gr τον αριστερό του κατήφορο! - Βλέπει καίριες παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για ζητήματα της πόλης μας!

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Συνεχίζει το ilioupolinews.gr τον αριστερό του κατήφορο! - Βλέπει καίριες παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για ζητήματα της πόλης μας!

 

Το ilioupolinews.gr βλέπει πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει "αλώσει" την Ηλιούπολη με δράσεις για "ψεκασμένους" και με τις ανεδαφικές του προτάσεις για ζητήματα  που απασχολούν τους δημότες μας ,  τις οποίες βεβαίως δεν υλοποίησε ούτε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

Και βέβαια το "πρόβλημα" που εντοπίζει το site στην κεντροδεξιά είναι πως η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης αντιδρά στις επιθυμίες τάχα κεντροδεξιών που την περίοδο 2012-2015  χόρευαν στις πλατείες της "αγανάκτησης" μαζί με τους Συριζαίους και τους Νεοναζί της Χρυσής Αυγής! 

Έβριζαν την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου για την υπογραφή των μνημονίων , κατηγορούσαν τον Βασίλη Βαλασόπουλο ως μνημονιακό δήμαρχο , και ακόμα και σήμερα πάνε κόντρα σε όλες τις σωστές προτάσεις του κόμματος της ΝΔ που αφορούν την πόλη μας. 

Η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης προφανέστατα και δεν μπορεί να υπηρετεί τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ή τις αριστερές ασυναρτησίες των Συριζαίων που θα έσχιζαν τα μνημόνια! 

Για αυτό και δεν μπορεί εν μέσω πανδημίας να θέτει σε κίνδυνο την ΔΗΜΟΣΙΑ υγεία για θέματα που η ιδεολογία του κόμματος τα έχει ΞΕΚΑΘΑΡΑ από την ίδια την διακήρυξή της. 

Έως τις δημοτικές εκλογές του 2023 θα υπάρχει και για την δική μας πόλη κεντροδεξιά παράταξη που θα τιμά όχι τους ψεύτικους αγώνες της φασιστεράς αλλά τις σωστές επιλογές μιας παράταξης που έβαλε την χώρα μας στις σωστές ράγες ( Ε.Ε. - ΝΑΤΟ) και που βέβαια δεν θα προτείνει ανεδαφικά πράγματα όπως π.χ η απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό. 

Και βέβαια "ανούσια κόντρα" δεν είναι το να λες στον άλλο πως υπηρετεί τον απόλυτο λαϊκισμό,  και να κάνεις αντιπολίτευση με τα τσιτάτα του ΚΚΕ! 

Αυτό είναι μια ΑΛΗΘΕΙΑ για την οποία προφανέστατα και θα πρέπει να απαντήσουν όσοι στην προσπάθειά τους να τα έχουν καλά με όλους βάζουν στην άκρη το καλό της πόλης και συμμαχούν με αυτούς που την κατέστρεψαν. 

Θετικό πάντως που το ilioupolinews.gr ασχολείται και με την κεντροδεξιά πέρα από τις "ψεκασμένες" αντιλήψεις των αριστερών που φιλοξενεί για τα προβλήματα της πόλης μας δείχνοντας πως κατανοεί το πολιτικό περιβάλλον όπου η κυριαρχία της ΝΔ και της κεντροδεξιάς είναι ΑΠΟΛΥΤΗ. 

Τώρα γιατί γράφει πως κυριαρχεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι που θα απαντήσουν οι ίδιοι η δική μας άποψη είναι πως τους αρέσουν οι λαϊκίστικές φιέστες , η κριτική χωρίς πρόταση και κυρίως η λάθος τακτική τους να υιοθετούν χωρίς αποδείξεις τις φαντασίες του οιοδήποτε που θεωρεί πως μάχεται τον καπιταλισμό ψηφίζοντας ΝΔ! 

Αυτοί οι "ψευτοεπαναστάτες" δεν υπηρετούν τις αρχές και τις αξίες ενός κόμματος που μας έβαλε στην Ευρωπαϊκή Ένωση  και στο ΝΑΤΟ (χωρίς δημοψήφισμα,  γιατί δεν θα μπαίναμε και ποτέ εάν γίνονταν)  και που διαχρονικά πήρε τις ορθότερες αποφάσεις για το μέλλον της χώρας μας. 

Η πόλη μας ατύχησε να διοικείται για δεκαετίες από την κεντροαριστερά και προφανέστατα δεν θα μπορούσε να έχει και καλύτερη τύχη. 

Τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έγινε κυβέρνηση απαρνούμενος πλήρως τις ιδεοληψίες του για το ΝΑΤΟ , τον καπιταλισμό, τα μνημόνια κ.ο.κ και έκανε κυβέρνηση με τους Καμμένους οι οποίο προφανέστατα και υπηρέτησαν τον δεξιό λαϊκισμό που ως μέσο απεχθανόμαστε εξίσου με τον αριστερό που συναντάμε και στην πόλη μας. 

Και στις κάλπες του 2023 η ΝΔ θα παραμείνει πρώτη πολιτική δύναμη για την πόλη μας αφού οι πολλοί έχουν κατανοήσει πως η αξιωματική αντιπολίτευση απλώς ξαναθυμήθηκε το σχίσιμο των μνημονίων και το τάξιμο χιλιάδων μόνιμων θέσεων εργασίας σε μια χώρα που αδυνατεί να συντηρήσει ένα επιτελικό κράτος που της στοιχίζει περί τα 95 δισ. ευρώ ετησίως! 

ΥΓ: "Τραγική λίγη" μπορεί να έβλεπε το ilioupolinews.gr την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και προεκλογικά το 2019 αλλά συνέβαλε τα μέγιστα στο να βγει η ΝΔ πρώτο κόμμα και στην Ηλιούπολη στην τάχα αριστερή πόλη!



Η τελευταία δράση των Συριζαίων στην πόλη μας που βλέπουν την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ στο απόσπασμα,  επειδή η υπουργός Παιδείας κα. Κεραμέως και η κυβέρνηση της ΝΔ διόρισε περί τους  11.000 εκπαιδευτικούς την ώρα που αυτοί δεν είχαν διορίσει επί πέντε χρόνια ΟΥΤΕ έναν! 


Από την αφίσα καταλαβαίνει κάποιος τι πρεσβεύουν άλλωστε πρόσφατα ακούσαμε και στη ΔΕΘ την πρότασή του για την Ελλάδα που ονειρεύεται! 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: