ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κώστας Σεφτελής: Θλίψη και μόνο θλίψη

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Κώστας Σεφτελής: Θλίψη και μόνο θλίψη



Θλίψη, γιατί δημοσιοποιείται κάτι το οποίο δεν υπάρχει πλέον, αφού το Τεχνικό Συνεργείο του Δήμου μας, χθες το πρωί, Παρασκευή 17/9/2021, αποκατέστησε όλες τις ζημιές από την επίθεση βανδαλισμού που δέχτηκε το παγκάκι. Η συγκεκριμένη μάλιστα ανάρτηση ξεκινάει με την προειδοποίηση «Προσοχή γονείς της Ηλιούπολης», επαναλαμβάνω για κάτι που δεν υπάρχει!!!
Μεγαλύτερη θλίψη, τα σχόλια που ακολουθούν χωρίς να έχει ελεγχθεί η εγκυρότητα της δημοσίευσης.
Τα υπαρκτά προβλήματα της πόλης μας (ανάμεσα σε αυτά και οι εκτεταμένοι βανδαλισμοί) είναι ήδη πολλά και με αυτά πρέπει να ασχοληθούμε και το κάνουμε αποτελεσματικά, μόνο με τη συνεργασία που έχουμε επιτύχει μέχρι σήμερα.

Με τα ανύπαρκτα ασχολούνται μόνο αυτοί οι ελάχιστοι που αρέσκονται μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων, μέσω της παραπληροφόρησης, για τους δικούς τους σκοπούς.

Κώστας Σεφτελής 

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ο κ. Σεφτελής αντιδρά για ανάρτηση που ανέβασαν στην ομάδα στο facebook Ηλιούπολη-ilioupoli και "δικαιώνει" χωρίς προφανέστατα να το λέει ΔΗΜΟΣΙΑ την δική μας επιλογή , στις  δικές μας ομάδες να μην αφήνουμε να κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση ο οιοδήποτε από όσους αναζητούν θέσεις ευθύνης, κριτικάρουν τους πάντες μη προτείνοντας όμως ΤΙΠΟΤΑ , πέρα  από το "μαγικό" πως πρέπει να φτιαχτούν όλα τέλεια! 

Μόνο που η κρατική χρηματοδότηση του δήμου μας είναι περί τα  40 εκ. ευρώ ετησίως και το 80% αυτής πάει σε μισθούς υπαλλήλων και παροχές σε δομές της πόλης μας που λειτουργούν ακόμα υπό δημοτικό έλεγχο. Κάτι με το οποίο συμφωνούν ΟΛΕΣ οι υπάρχουσες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ !
Τουλάχιστον ο διαχειριστής της ομάδας δεν παίζει πολιτικά παιχνίδια , και "έκραξε" το fake προφίλ με nick  name ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ , που δεν γνωρίζουμε για ποιους λόγους επιλέγει να κινείται στα κοινωνικά δίκτυα με ψευδώνυμο! Προφανώς για να βρίζει καλύτερα τις "φασιστικές στήλες" και να λοιδορεί τα συστημικά ΜΜΕ που κρύβουν την ΑΛΗΘΕΙΑ από τους πολλούς! 

Την δική του την είδαμε με φτιαγμένο τον βανδαλισμό βγήκε να κράξει και το μόνο θετικό πως είχε ενημερώσει ένα γράφει αλήθεια την διοίκηση του δήμου με μήνυμα όπως ισχυρίζεται προς τον Αντιδήμαρχο! 

Και βέβαια ο λογαριασμός θα πάει σε όλες και όλους μας που φορολογούμαστε στην Ελλάδα την ώρα που οι βάνδαλοι με πρόσχημα ιδεοληψίες ή ακόμη και ομάδες! κάνουν την επανάστασή τους σπάζοντας παγκάκια και κάποιοι πανηγυρίζουν που δεν σπάνε κεφάλια! 

Φτιάξτε τα όλα από σίδερο αυτοί είναι ικανοί να το κάψουν και τελείως .. 

Πάντως άμα το είχε ιδιώτης δεν θα του το έσπαγαν χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι συνδημότες μας συμφωνούν με τις ιδιωτικοποιήσεις και κάποιοι ονειρεύονται κοινωνίες "αγγέλων" όπου όλες και όλοι θα σέβονται την περιουσία! 

Μα ποιοι να την σεβαστούν αυτοί που έχτισαν πολιτικές καριέρες βρίζοντας τον καπιταλισμό ή οι άλλοι που λένε που είσαι βρε Παπαδόπουλε να μαζέψεις τους "αλήτες" που δυστυχώς για όλους μας καταστρέφουν πλέον για χαβαλέ γιατί εάν υπήρχε οργανωμένο σχέδιο με την ΕΛ.ΑΣ που υπάρχει δεν θα είχε μείνει παγκάκι για παγκάκι! 

Εδώ καίνε αστυνομικά τμήματα και δεν έχουμε παρά προσαγωγές και σπάνια συλλήψεις θα σώσουν τα δικά μας πάρκα; 



Δεν υπάρχουν σχόλια: