ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη με μικρό π μην την μπερδέψουν και οι Έλληνες πολίτες τουρκικής καταγωγής με την Βασιλεύουσα!

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη με μικρό π μην την μπερδέψουν και οι Έλληνες πολίτες τουρκικής καταγωγής με την Βασιλεύουσα!



  • Η νέα "μόδα" στα social media της πόλης μας είναι η ΕΥΘΥΝΗ των δημοτών για θέματα όπως η καθαριότητα. Προφανέστατα και τα σκουπίδια τα δημιουργούν άνθρωποι ή ζώα και βέβαια κακές συμπεριφορές,  αφού με την "λογική" των αναρτήσεων και ίσως κάποιων "οικολόγων" θα μπορούσαμε να αναζητήσουμε άδειο κάδο για να τα εναποθέσουμε τα απορρίμματα  και όχι να ρίχνουμε ευθύνες στο "ελλιπές" προσωπικό ή στην διοίκηση.  Και βέβαια τονίζουμε και πάλι , πως με την υπάρχουσα λανθασμένη συνταγή το να μαζεύει δηλαδή τα σκουπίδια το κράτος - δήμος και όχι ιδιώτης το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει. Δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να τραβήξουμε φωτογραφίες από μια πόλη που βρωμάει από άκρη σε άκρη , ούτε βέβαια επιθυμούμε  να συνομιλήσουμε με συνδημότες μας που δεν κατανοούν πως η πόλη υπήρξε ΒΡΩΜΙΚΗ ακόμα και όταν η υπηρεσία καθαριότητας είχε διπλάσιο προσωπικό. Χαιρόμαστε που κάποιοι υπάλληλοι της καθαριότητας του δήμου μας χωρίς να αναφέρουν πως εργάζονται στον τομέα αυτό,  επιτίθενται σε όσους απλώς καταγράφουν την ζοφερή πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που δεν θα υπάρχει σε 10 χρόνια αφού κανένας δήμος της χώρας δεν θα έχει ακόμη την δομή της καθαριότητας υπό κρατικό- δημοτικό έλεγχο,  αφού δεν θα μπορεί καν να την συντηρήσει. Τότε θα "πεταχτούν"  πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι που δεν περνάει καν από το μυαλό τους η ιδέα της ιδιωτικοποίησης , να πουν πως εμείς το λέγαμε πως κάτι έπρεπε να αλλάξει! 

  • Όλοι ξέρουν όλους σε αυτή την πόλη άρα είναι πολύ δύσκολο να αναλάβουν θέσεις ευθύνης Φασίστες! Ακόμα και εάν αυτοί ισχυρίζονται πως είναι "ενεργοί". 


  • Κοντεύει να πείσει και εμάς πως ο καλύτερος δήμαρχος της Ελλάδας είναι ο κομμουνιστής της Πάτρας με τόσες αναρτήσεις σε ομάδες της πόλης. Μια πρόχειρη ματιά στα οικονομικά δεδομένα του δήμου Πατρέων δείχνουν πως ο δήμος είναι χρεοκοπημένος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: