ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ανάρτηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών Ηλιούπολης κ. Απόστολου Στασινόπουλου για την σημερινή μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Η ανάρτηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών Ηλιούπολης κ. Απόστολου Στασινόπουλου για την σημερινή μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα



Οκτώ χρόνια
συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής έδωσε την εντολή για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Λίγο αφού ξημέρωσε η 18η Σεπτεμβρίου του 2013, ο αντιφασίστας μουσικός έπεφτε νεκρός στην Αμφιάλη, από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά.

Σήμερα στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, αντιφασιστική συγκέντρωση στην οδό Παύλου Φύσσα 60, στο Κερατσίνι.

Πολιτικά κόμματα και οι νεολαίες έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον δολοφονημένο μουσικό, με ανακοινώσεις τους.

Ανάρτηση για την επέτειο έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών της πόλης μας κ. Απόστολος Στασινόπουλος χρησιμοποιώντας μια σπάνια φωτογραφία του άγρια δολοφονημένου από τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά , Παύλου Φύσσα  με την μητέρα του Μάγδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: