ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανέστατα και η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης δεν συμμετέχει σε δράσεις λαϊκισμού κάτι που έχει στεναχωρήσει τους "Νεοδημοκράτες" που το 2015 ψήφισαν Τσίπρα!

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Προφανέστατα και η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης δεν συμμετέχει σε δράσεις λαϊκισμού κάτι που έχει στεναχωρήσει τους "Νεοδημοκράτες" που το 2015 ψήφισαν Τσίπρα!


"Ενδιαφέρουσα" η κριτική από το κεντροαριστερό site ilioupolinews.gr για την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης προφανώς μπερδεύοντας την τοπική του κυβερνώντος κόμματος με αυτές των ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ που διοργανώνουν βραδιές "ψεκασμένων" , που μία είναι κατά του ΚΥΤ στον Υμηττό , την άλλη ενδιαφέρονται τάχα για την Δημόσια Υγεία δηλώνοντας αντίθετοι με την  υποχρεωτικότητα των εμβολίων ακόμα και των υγειονομικών! και από την άλλη διαφημίζουν κράτη παρίες όπως η Κούβα και η Βενεζουέλα.

Σε αυτά τα "πάρτι" προφανέστατα και δεν συμμετέχει η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης,  αφού απευθύνεται σε κεντροδεξιούς που έχουν συγκεκριμένη θέση για όλα τα παραπάνω. 

Η συμμετοχή σε όλες τις εκλογές εξαρτάται πρωτίστως από τι αναμένει κάποιος από αυτές,  και φυσικά εάν δεν υπάρξει δεύτερη υποψηφιότητα πλην του νυν προέδρου κ. Στάθη Ευσταθόπουλου ακούγεται λογικό πως πολλοί  δεν θα τρέξουν να πληρώσουν το 12ευρω,  για να συμμετάσχουν.

Και το 2016 με δύο υποψήφιους δεν είχαμε και καμία τρομερή  συμμετοχή,  αφού τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης κρατούσαν διαχρονικά χαμηλούς τόνους,  ακόμα και μπροστά στις πιο "σκληρές" εκλογικές αναμετρήσεις! 

Στην παντοκρατορία του ΠΑ.ΣΟ.Κ , οι δράσεις ήταν  περισσότερες , αλλά  οι εποχές άλλαξαν,  και ο κόσμος δεν είναι πλέον της αφισοκόλλησης,  ενώ παράλληλα οι ΔΕΞΙΟΙ μόνο για εθνικά θέματα κατεβαίνουν  στους δρόμους! 

Για τα προβλήματα που απασχολούν τους Ηλιουπολίτες και τις Ηλιουπολίτισσες,  η ΝΔ έχει εδώ και χρόνια ξεκάθαρη θέση,  κάτι που προφανέστατα αγνοούν όσοι θεωρούν πως "επιλύουν" προβλήματα ζητώντας ανεδαφικά πράγματα,  όπως π.χ την απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό που θα σημάνει στην πράξη, στο να βυθιστεί στο σκοτάδι όλη η πόλη! 

Όταν χρειάστηκε οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες κινητοποιήθηκαν,  και η Ιστορία έχει δικαιώσει ΟΛΕΣ τις μεγάλες επιλογές του κόμματος από το 1974 έως σήμερα

Κάτι που αγνοούν επανειλημμένα  κάποια κεντροδεξιά στελέχη που  σαμποτάρουν βασικές θέσεις του κόμματος για την πόλη μας.  Όπως π.χ το νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού που  δεν βγήκε  να στηρίξει  ΔΗΜΟΣΙΑ κανένας εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος από τις δύο ΜΟΝΟ στα χαρτιά , κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις. 

Όποιος έχει ανησυχίες για τις δραστηριότητες της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης,  και θεωρεί και τον εαυτό του κεντροδεξιό , μπορεί να βγει μπροστά για να αλλάξει τα "κακώς κείμενα". 

Μια ματιά στην λειτουργία των ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ  των όμορων δήμων αρκεί για να πείσει και τον πιο δύσπιστο , πως η παρούσα διοίκηση έχει αποφύγει τις γκάφες και τις διασπάσεις που διακαώς επιθυμούν όσοι δεν είδαν με καλό μάτι πως η ΝΔ ήταν και παραμένει πρώτο κόμμα , στην τάχα αριστερή Ηλιούπολη. 

Πρώτη θα είναι , και στις κάλπες του 2023,  αφού οι υπόλοιποι δεξιοί σχηματισμοί δεν έχουν τουλάχιστον εδώ καμία απήχηση , και ούτε καν γραφεία! 

Και βέβαια οι  "αντιεμβολιαστές" που αντικατέστησαν  τους  "αντιμνημονιακούς"  δεν δείχνουν  έως τώρα να δίνουν την πρωτιά στους πρώην πασόκους και νυν συριζαίους της πόλης! 

Και βέβαια και το 2023 στο δίλημμα ΔΕΞΙΑ ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ , οι πολλοί θα δώσουν την απάντηση. 

Ακόμα και όσοι δεν συμφωνούν με την έως τώρα πολιτική του κυβερνώντος κόμματος βλέποντας πως ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ενναλακτική ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. 

Το σύνθημα  ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ  μπορεί να μην αρέσει ακόμα και σε πολλούς στην Πειραιώς , αλλά δεν πρέπει να ξεχνούν πως αυτό τους έδωσε την ΝΙΚΗ το 2019 . 

Και κυρίως  ο φόβος μην μας καταντήσουν οι κατσαπλιάδες μια "ωραία" Βενεζουέλα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: