Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Τα συστημικά κατά τους "ψεκασμένους" ΜΜΕ έκαναν όλες τις ερωτήσεις και σε όλες απάντησε ο πρωθυπουργός που δεν έχει άλλωστε και κάτι να φοβηθεί από την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ εναλλακτικής πρότασης

 



Έχει απαντήσει έως τώρα σε σωρεία "δύσκολων" ερωτήσεων εάν και δύσκολες ερωτήσεις δεν υπάρχουν αφού ΟΛΑ έχουν ειπωθεί σε μια Αστική Δημοκρατία δίνει βήμα ακόμα και σε "ψεκασμένους". 

Είναι εμφανές από όσα είπε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία πιθανότητα συνεργασιών με τα κόμματα της αντιπολίτευσης ούτε στα βασικά. 

Η πορεία της κυβέρνησης παρά τις καθυστερήσεις λόγω πανδημίας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ σε μια σειρά από τομείς και από την αντιπολίτευση έχουμε εμμονή σε συνταγές που μας οδήγησαν στην ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. 

Η κυβέρνηση δεν έχει να αντιμετωπίσει μια αντιπολίτευση που μιλάει με βάση κοστολογημένες προτάσεις αλλά που λαϊκίζει και τάζει στους πάντες τα πάντα λες και δεν έχει συμβεί η χρεοκοπία της χώρας εξαιτίας αυτής της πολιτικής. 

Με δεδομένο πως εμείς διαφωνούμε με την παρούσα κυβέρνηση μόνο στο ό,τι ενισχύει ένα αδηφάγο ΚΡΑΤΟΣ που παραμένει αναποτελεσματικό δεν βλέπουμε καμία άλλη από τις υπάρχουσες πολιτικές παρατάξεις να είναι πιο κοντά στα δικά μας πιστεύω. 

Με λύπη διαπιστώνουμε πως ΟΛΕΣ οι παρατάξεις που βρίσκονται στα δεξιά της ΝΔ ακολουθούν ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ θέσεις ακόμα και σε θέματα όπως η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ και προφανέστατα εμάς προσωπικά δεν μας πείθουν για την "αγνότητα" των προθέσεών τους. 

Άλλωστε ποτέ δεν υπήρξαμε λαϊκιστές ούτε πιστεύουμε σε ένα συνονθύλευμα τάχα πατριωτών που ανακάλυψαν τον Εθνικισμό στην πέμπτη δεκαετία της ζωής τους! 

Οι ανεμογεννήτριες είναι κοινή λογική και όχι συμφέροντα και Νέα Τάξη Πραγμάτων και προφανώς ο εμβολιασμός είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για να μην κλείσει και πάλι η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και καταστραφούμε ακόμα περισσότερο. 

Η Ελληνική Οικονομία θα χρειαστεί νέο δανεισμό δεν έχει προοπτική και προφανέστατα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έπρεπε να είναι πιο κατατοπιστικός και λιγότερο αισιόδοξος για το τι θα συμβεί εάν δεν εφαρμοστούν από ΟΛΟΥΣ τα μέτρα κατά της πανδημίας. 

Θεωρούμε πως είναι ΛΑΘΟΣ η μη υποχρεωτικότητα του εμβολίου σε όλους τους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ και η μη ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ της πρότασης μας αυτής θα αποβεί μοιραία για την κυβέρνηση στις κάλπες του 2023. 

Όποιος διαχρονικά "πόνταρε" στον πατριωτισμό των Ελλήνων οδηγήθηκε σε "Μικρασιατικές Καταστροφές" και εμείς εξακολουθούμε να προτιμάμε τον Ίωνα Δραγούμη από έναν Ελευθέριο Βενιζέλο που σύρθηκε σε ταπεινωτικές συμφωνίες για την χώρα αφού είχε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και πίστεψε σε αξιωματικούς που διαχρονικά δεν είχαν ( και δεν έχουν και σήμερα) καμία επαφή με την πραγματικότητα! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...