ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Την 1η Οκτωβρίου που θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες για ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ και την αντίστοιχη ΝΟΔΕ θα έχετε τις δικές μας επιλογές. Τα κριτήρια μας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ και στην περίπτωση των εσωκομματικών έχουν να κάνουν με το  ποιος για εμάς είναι περισσότερο δημοκράτης , ποιος σέβεται και το αναδεικνύει ΔΗΜΟΣΙΑ την Αστική μας Δημοκρατία , και κυρίως ποιος πολεμάει και αυτό ΔΗΜΟΣΙΑ πάλι  τον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό. Καλούμε τέλος να συμμετάσχουν σε αυτή την διαδικασία όσο το δυνατόν περισσότεροι και να συνδιαμορφώσουν το αύριο της πόλης που είναι βέβαιο πως θα είναι κεντροδεξιό. Το νέο δημοτικό συμβούλιο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης πρέπει να είναι πιο ΔΥΝΑΤΟ εν όψει των κρίσιμων εκλογών του 2023. 

  • Με διαφορά μόλις 1,6% έχασε το κεντροδεξιό κόμμα στην Γερμανία από το κεντροαριστερό ενώ η Αριστερά εξαφανίστηκε και βλέπει ακόμα και την πλάτη της "ακροδεξιάς" που εάν δεν λυθούν τα υπαρκτά προβλήματα στα οποία οφείλει την ύπαρξή της θα έρθει η μέρα που θα συγκυβερνήσει! Βέβαια όλοι οι πολιτικοί σχηματισμοί λένε πως δεν θα συνεργάζονταν ΠΟΤΕ μαζί τους αλλά το έργο το έχουμε δει να "παίζεται" και στην Αυστρία αλλά και σε άλλες χώρες του Βορρά. Το αποτέλεσμα αυτών των κυβερνήσεων δεν ήταν θετικό για την κοινωνία για τον λόγο αυτό θα πρέπει οι ψηφοφόροι να μην δίνουν ποσοστά της τάξεως του 5% ή και 10% σε ΦΑΣΙΣΤΕΣ από το ένα ή το άλλο άκρο. 

  • Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν "ρεπορτάζ" όμως για όσους πιστεύουν στην καταγγελτική δημοσιογραφία η τελευταία δεν περιορίζεται σε απλή καταγραφή γεγονότων αλλά αναζητεί ενόχους! Στα δικά μας ΕΝΟΧΟΙ πρωτίστως και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ είναι όσοι εμμένουν πως με την λάθος συνταγή του κρατισμού θα λυθεί έστω και ένα πρόβλημα της πόλης μας. Ο καπιταλισμός επικράτησε παγκοσμίως επειδή είχε καλύτερες λύσεις από όσους θεωρούν πως ζούμε σε κοινωνία "αγγέλων" και εναποθέτουν τις τύχες τους στη Σοβιετία που δεν μπορεί παρά να είναι διεφθαρμένη. Περισσότερο θόρυβο για θέματα ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ κάνουν όσοι εάν είχαν την διοίκηση του δήμου μας θα είχαν κλέψει και τα πόμολα από τις πόρτες του δημαρχείου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: