ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στάθης Ψυρρόπουλος: Θέτω πλέον τον εαυτό μου στην κρίση των μελών, των φίλων αλλά και όλων των συμπολιτών μου στο επικείμενο συνέδριο του Νοεμβρίου που θα πραγματοποιήσει η Παράταξη μας

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Στάθης Ψυρρόπουλος: Θέτω πλέον τον εαυτό μου στην κρίση των μελών, των φίλων αλλά και όλων των συμπολιτών μου στο επικείμενο συνέδριο του Νοεμβρίου που θα πραγματοποιήσει η Παράταξη μας


Σήμερα κατέθεσα την υποψηφιότητα μου για την διεκδίκηση της ηγεσίας της Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» έπειτα από την απόφαση του Προέδρου και ιδρυτή της, Βασίλη Βαλασόπουλου, αλλά και της Ολομέλειας να ανοίξουν οι διαδικασίες εκλογής νέου Προέδρου.Θέτω πλέον τον εαυτό μου στην κρίση των μελών, των φίλων αλλά και όλων των συμπολιτών μου στο επικείμενο συνέδριο του Νοεμβρίου που θα πραγματοποιήσει η Παράταξη μας.

Δηλώνω περήφανος που θα εργαστώ με την παράταξη που εκλέχθηκα το 2014, το 2019 και παραμένω πιστός στις αρχές της από τη θέση του επικεφαλής της δημοτικής μας ομάδας.
 
Θα εργαστώ για την επανασύσταση της, την ανανέωση της σε πρόσωπα και πολιτικές και την επανασύνδεση της με την κοινωνία της Ηλιούπολης.

Απώτερος στόχος μου είναι να αποτελέσουμε την απάντηση για τη στασιμότητα που επικρατεί στην πόλη μας και μέσα από την αλλαγή του υπάρχοντος αναποτελεσματικού μοντέλου διοίκησης, να διεκδικήσουμε με τους ανθρώπους της Ηλιούπολης το όραμα για μια πόλη πρότυπο.

Στάθης Ψυρρόπουλος 
Δημοτικός Σύμβουλος 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Από την συμμετοχή των συνδημοτών μας στο συνέδριο της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" θα κριθεί και η πορεία της στις εκλογές του 2023 και δευτερευόντως από τον επικεφαλή που θα αναδείξουν όσοι προσέλθουν στις κάλπες. Έτσι και αλλιώς έως τώρα έχουμε μία μόνο υποψηφιότητα ενώ ακούγεται πως θα υπάρξουν ακόμα δύο. Με την ευκαιρία να τονίσουμε πως οι κεντροδεξιές παρατάξεις δεν έχουν κάνει κάποιο συνέδριο πράγμα που κατά την δική μας άποψη θα βοηθούσε και τους δημότες μας να καταλάβουν τι ακριβώς πρεσβεύουν και θα βοηθούσε και τις ίδιες να αποκτήσουν ομάδες εργασίας εκλεγμένες και να μην άγονται και φέρονται από τους επικεφαλής τους. Θα αποκτούσαν επίσης και μελλοντικούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που θα ήξεραν πράγματα και δεν θα ζούσαμε όσα ζούμε σε δημοτικά συμβούλια όπου είναι εμφανές πως πολλοί δεν γνωρίζουν βασικούς κανόνες λειτουργίας της Σοβιετίας μας! Ακόμα και σήμερα η πλειοψηφία των δημοτικών μας συμβούλων αγνοεί ακόμα και μισθολογικά θέματα των υπαλλήλων του δήμου μας τα οποία και θα αναδείξουμε προεκλογικά για να έχουν και κάποια πρακτική αξία αφού για εμάς η Σοβιετία θα γκρεμιστεί ΜΟΝΟ όταν μπουν δημοτικοί σύμβουλοι που θα την αμφισβητήσουν ή μετά από χρεοκοπία της χώρας πράγμα που φυσικά απευχόμαστε. Από τα "λίγα" που γνωρίζουμε για την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" ο κος Ψυρρόπουλος θεωρείται φαβορί που μένει και να επιβεβαιωθεί αφού από τέτοιες διαδικασίες δεν λείπουν και οι εκπλήξεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: