ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Διαδικτυακές επιθέσεις συνδημοτών μας για παραλείψεις της διοίκησης του δήμου μας- Της ζητούν να παραιτηθεί!

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Διαδικτυακές επιθέσεις συνδημοτών μας για παραλείψεις της διοίκησης του δήμου μας- Της ζητούν να παραιτηθεί!

Καθημερινές πλέον είναι οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που παρουσιάζουν με φωτογραφίες τα "κακώς κείμενα" της πόλης. 

Είτε αυτά αφορούν διαβάσεις πεζών που οδηγούν πάνω σε αδιέξοδα , είτε το θέμα της καθαριότητας ή του πρασίνου όπου και στα δύο η νυν διοίκηση έχει σύμφωνα με πολλούς  αποτύχει! 

Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που βλέπουν πως πάμε λίγο καλύτερα,  και πως φταίνε οι δημότες που δεν βοηθούν με την συμπεριφορά τους. 

Εμείς δεν ανήκουμε στην δεύτερη κατηγορία και δεν παίζουμε στα "παιγνίδια" να αλλάζουμε κάθε φορά έναν κακό δήμαρχο και μια κακή διοίκηση,  με έναν χειρότερο δήμαρχο και μια χειρότερη διοίκηση. 

Τις περισσότερες φορές η διοίκηση διορθώνει την κατάσταση με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους να ενεργούν ώστε να διορθωθούν οι σοβαρές παραλείψεις,  που βέβαια είναι διαχρονικές όπως είναι και οι περισσότερες παθογένειες σε έναν δήμο που λατρεύει την Σοβιετία. 

Με ανακούφιση και χαρά παρατηρούμε πλέον πως υπάρχουν συνδημότες μας που δεν αποκηρύσσουν με βδελυγμία τις ιδιωτικοποιήσεις,  και ελάχιστοι  "τολμούν" να εκφράσουν ΔΗΜΟΣΙΑ  την πεποίθησή τους,  πως κάποιες δομές πρέπει να δοθούν άμεσα σε ιδιώτη για να μπορέσουν επιτέλους να  λειτουργήσουν. 

Την πρόταση δηλαδή που έχουμε κάνει εδώ και χρόνια  εμείς μέσα από εδώ , δεν υιοθετεί έως τώρα καμία από τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις και φυσικά η πολιτική που απεχθάνεται τα κενά ετοιμάζει μία νέα δημοτική παράταξη  με ξεκάθαρα φιλελεύθερες απόψεις , και στον τομέα της οικονομίας. 

Χωρίς να συμφωνούμε πως η διοίκηση πρέπει να παραιτηθεί επειδή δεν γκρέμισε την μισή  πόλη  για να την ξανακτίσει σωστά, θεωρούμε πως οι διαδικτυακές φωνές των συνδημοτών μας θα είχαν κάποια πρακτική αξία εάν πρότειναν και συγκεκριμένες κοστολογημένες λύσεις. 

Και βέβαια να απαντήσουν εάν μπορούν οι υπάρχοντες εργαζόμενοι του δήμου να υλοποιήσουν τις δικές τους επιθυμίες. Και το γράφουμε αυτό γιατί  ελάχιστοι ελπίζουμε πως αυτό θα αλλάξει στο άμεσο μέλλον  είναι αυτοί που επιθυμούν το να δοθούν οι δομές καθαριότητας και πρασίνου σε ιδιώτη,  ενώ αυτοί που φωνάζουν διαδικτυακά  και περισσότερο,  θεωρούν πως είναι θέμα δημάρχου ή Αντιδημάρχου και όχι αλλαγή πολιτικής. 

"Εάν ήμουν εγώ δήμαρχος" δεν θα συνέβαιναν αυτά λένε μάλλον θεωρώντας τους δημότες μας ιθαγενείς που έχουν δει 6 διαφορετικούς δημάρχους να έχουν σε αυτούς τους τομείς περίπου ίδιο αποτέλεσμα. Εκτός και κάποιοι θεωρούν πως η πόλη μας ήταν πιο ΚΑΘΑΡΗ επί Κιντή, Βαλασόπουλου ή Θεόδωρου Γεωργάκη. 

Και βέβαια με περισσότερους υπαλλήλους καθαριότητας τις εποχές προ μνημονίων. 

Έτσι με περίσκεψη διαβάζουμε τα εν λόγω ποσταρίσματα  σε ομάδες στο facebook , αφού την κρίσιμη ώρα,  δηλαδή της ψήφου,  οι ίδιοι που τώρα φωνάζουν θα υπερψηφίσουν την ίδια λανθασμένη συνταγή του κρατισμού. 

Μετά θα τους φταίει ο Αντζινάς ,ο Σεφτελής και ο δήμαρχος και όχι οι 700 εργαζόμενοι του δήμου αφού για αυτούς το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και θεωρούν πως ο εκάστοτε Αντιδήμαρχος μπορεί να επιβληθεί σε εργαζομένους που έχουν μονιμότητα. 

Και στον δήμο Αργυρούπολης - Ελληνικού η εικόνα είναι ίδια απλώς εκεί η σύνθεση των εργαζομένων επιτρέπει στον κ.Κωνσταντάτο να δείχνει ένα πιο υποφερτό αποτέλεσμα σε καθαριότητα και πράσινο. 

Δήμος που κάνει την διαφορά με λιγότερους εργαζόμενους είναι αυτός του Αλίμου με τον γενικό γραμματέα του δήμου Ευάγγελο Κακκαβή να έχει πετύχει να πάρει ένα 80% της αποδοτικότητας των υπαλλήλων του δήμου και να έχει γίνει το μαύρο πρόβατο μαζί με τον δήμαρχο κ. Κονδύλη για τους συνδικαλιστές του ΚΚΕ που δεν είναι τόσο ισχυροί εκεί όσο στον δικό μας δήμο. 

Και στον οδοφωτισμό υπερτερεί ο δήμος Αλίμου μια βόλτα με το αυτοκίνητο αποδεικνύει του λόγου το αληθές. 

ΥΓ: Για εμάς ΛΑΘΟΣ είναι η ΣΥΝΤΑΓΗ και όχι τα πρόσωπα, που άλλωστε δεν διαφέρουν και σε πολλά και που πιστεύουν ακριβώς τα ίδια πράγματα στα βασικά προβλήματα της πόλης. 

Όλοι περιμένουν από το κράτος - "πατερούλη" να τους δώσει παραπάνω χρήματα για να παρουσιάσουν και καλύτερο έργο διατηρώντας βέβαια αλώβητη την Σοβιετία,  που για αυτούς πρέπει να μεγαλώσει. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: