ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ποδηλατική βόλτα για μια μέρα και από αύριο επιστρέφουμε στο αυτοκίνητο !

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Ποδηλατική βόλτα για μια μέρα και από αύριο επιστρέφουμε στο αυτοκίνητο !


"Ποδηλατική βόλτα" ονόμασε ο δήμος Ηλιούπολης την σημερινή δράση του και την διαφήμισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά  και στο site του δήμου όπως μπορείτε να διαβάσετε  παρακάτω: 

Μια υπέροχη διαδρομή 4,5 Km στην πόλη, χωρίς παρουσία θεατών και με αυστηρή τήρηση των ισχυουσών υγειονομικών διατάξεων.

Προσυγκέντρωση των εγγεγραμμένων από 16:15 έως 16:45 στην πλατεία Φλέμινγκ και διαδοχικές εκκινήσεις ομάδων των 50 ποδηλατών από τις 17:00, με χρονική απόσταση 10 λεπτών μεταξύ τους.

Οι συμμετέχοντες πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, ή PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών (οι ενήλικοι) ή self test 24 ωρών (οι ανήλικοι).

Ίσως φταίει η πανδημία  που δεν φαίνεται βέβαια να πτοεί σε συμμετοχή των συνδημοτών μας σε άλλες δράσεις , ίσως πως για να συμμετάσχεις θα πρέπει να έχεις και ποδήλατο και εμβολιασμένος ή με rapid test 48ωρών! πάντως οι δημότες μας στην πλειοψηφία τους αγνόησαν την ποδηλατική βόλτα,  παρόλο που λάτρεις του ποδηλάτου δηλώνουν πολλοί! 





Δεν υπάρχουν σχόλια: