ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Τρεις και ο κούκος" σε εκδήλωση της δημοτικής παράταξης "Ηλιου- πόλις - Ανθρώπινη Πόλη" με θέμα από από τα δάνεια της Επανάστασης του ΄21 στα μνημόνια του σήμερα

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

"Τρεις και ο κούκος" σε εκδήλωση της δημοτικής παράταξης "Ηλιου- πόλις - Ανθρώπινη Πόλη" με θέμα από από τα δάνεια της Επανάστασης του ΄21 στα μνημόνια του σήμερα

 


Ούτε 100 άτομα δεν συγκέντρωσε η εν λόγω εκδήλωση , παρόλο ένας εκ των ομιλητών της , ήταν και ο μακεδονομάχος Κώστας Ζουράρις. 

Από "αναρχικούς" έως συγγενείς δοτών δημάρχων της χούντας παραβρέθηκαν για να υψώσουν τις κόκκινες ή μάλλον ροζ παντιέρες της "επανάστασης" ενώ απείχαν οι κομμουνιστές που δεν τους αρέσει ο συγχρωτισμός με ενεργούς ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 

Δεν παρέστη ο Πάνος Καμμένος στην εκδήλωση για να συνεισφέρει στο πόσο κακά ήταν τα δάνεια της Επανάστασης και πόσο καταστροφικά τα μνημόνια και βέβαια η παρουσία του δημάρχου Ηλιούπολης επιβεβαίωσε πως εκπροσωπεί επάξια την μη κομμουνιστική αριστερά της πόλης. 

Την αριστερά του ΤΙΠΟΤΑ,  αυτή που πουλάει τα πάντα για μια θέση ευθύνης προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες,  και κυρίως  στα θέλω της Αστικής μας Δημοκρατίας. 

Μιας Δημοκρατίας που αγκαλιάζουν οι πολλοί , και την αντιμάχονται με τα δικά της μέσα όλοι οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ της ΠΟΛΗΣ ( με π κεφαλαίο γιατί το παίζουν και πατριώτες) αρνούμενοι να δεχθούν πως οι εποχές άλλαξαν και η Αριστερά δεν έχει λύσεις σε κανένα από τα προβλήματά μας. 

Φυσικά δεν χάσαμε τον χρόνο μας να ακούσουμε φαντασίες των ηττημένων του Παγκοσμίου Πολέμου που αναζητούν με τα φιλαράκια τους τους Ναζί να ξαναγράψουν την Ιστορία. 

Άλλωστε και ο Κασιδιάρης τα ίδια ακριβώς λέει για τα δάνεια , τους Εγγλέζους , τους Αμερικανούς και την Δημοκρατία μας , που τάχα τον φυλάκισε όπως τον Κολοκοτρώνη γιατί είναι αγωνιστής. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ως γνήσιοι λαϊκιστές οι Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής προφανώς για να μάθουν Ιστορία από όσους θα μας έσωζαν από τους "κακούς δανειστές"  μας σχίζοντας τα μνημόνια της υποταγής! 

Ο μάρτυρας υπεράσπισης του αρχηγού της 17Ν,  κ. Κώστας Ζουράρις δεν γνωρίζουμε εάν τους ανέλυσε και το θέμα τρομοκρατίας στην χώρα μας , αφού εκτός από "εθνικιστής" είναι και λάτρης όλων όσων αγωνίζονται πραγματικά για την "ελευθερία" της πατρίδας μας. 

Πάντως και να χάσουμε ορισμένα νησιά τον καθηγητή κ. Ζουράρι δεν τον πειράζει (διαβάστε εδώ)  

Δεν υπάρχουν σχόλια: