ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Διώξεις σε όσους διαδίδουν fake news για θέματα δημόσιας Υγείας!

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Διώξεις σε όσους διαδίδουν fake news για θέματα δημόσιας Υγείας!

Η φωτογραφία είναι του Δημήτρη Καπάνταη από το newsbomb.gr 

Με σκεπτικισμό και αναλογιζόμενοι πως οι διώξεις το μόνο που θα κάνουν είναι να ενισχύσουν τις θεωρίες συνωμοσίας διαβάσαμε πως ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος έδωσε εντολή σήμερα το πρωί στον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βασίλη Παπακώστα, να διερευνήσει αμέσως την προέλευση και την ταυτότητα των διαχειριστών ιστοσελίδων και λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που προτρέπουν τους πολίτες σε πράξεις που στρέφονται ενάντια στη δημόσια υγεία, στην ασφάλεια και στο κράτος.

Όχι πως θα μας λείψουν οι διαδικτυακοί διακινητές κάθε απίστευτης θεωρίας συνωμοσίας αλλά προφανέστατα και κατά της ασφάλειας του κράτους στρέφονται ακόμα και πολιτικά κόμματα που βρίσκονται αυτή την στιγμή στη Βουλή και ομιλούν για "επαναστάσεις". 

Σε λάθος άνθρωπο εμπιστεύθηκε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διώχνοντας έναν επιτυχημένο κατά την δική μας άποψη υπουργό τον κ. Χρυσοχοϊδη και με αυτή του την απόφαση ο νέος υπουργός κ. Θεοδωρικάκος ενισχύει την καχυποψία μας πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις νεανικές του "τρέλες" ως Κνίτης. 

Μια λάθος απόφαση από έναν υπουργό που δεν είχε να επιδείξει και κάτι καλό ως πρώην υπουργός Εσωτερικών σε μια συγκυρία που δεν είναι κατάλληλη για να βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης όσοι έχουν αριστερές ιδεοληψίες. 

Προφανώς και οι πολίτες που εξαπατώνται δεν είναι άμοιροι ευθυνών και είναι αυτοί που ψηφίζουν κάθε τέσσερα χρόνια και εκλέγουν κυβερνήσεις. Ως μέσο τασσόμαστε προφανέστατα και κατά της ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ενώ εδώ και χρόνια θεωρούμε εγκληματική την εμμονή του πολιτικού κόσμου να διατηρεί τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα που είναι ΑΣΥΛΟ για κάθε είδους παραβατικό. 

Ο εμβολιασμός δεν έχει πείσει ούτε τους 300 της Βουλής και ο κ. Θεοδωρικάκος θεωρεί πως με διώξεις θα φέρει αποτέλεσμα την ώρα που η κυβέρνηση δίνει αγώνα για να πείσει τις μικρές μειοψηφίες που προφανέστατα και αναζητούν τέτοια ακραία μέτρα για να αυξήσουν την επιρροή τους στην κοινωνία. 

Ας στείλει σπίτι του η κυβέρνηση τον κ. Θεοδωρικάκο να τελειώνουμε πριν την στείλουμε εμείς για τις λάθος επιλογές της. Άλλωστε τι νόημα έχει να δουν ποιοι διαδίδουν θεωρίες συνωμοσίας όταν αυτές γίνονται πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες μικρής απήχησης που θα αυξήσουν τα κέρδη τους ποντάροντας σε τέτοιες λάθος αποφάσεις. Όσο για τους λογαριασμούς στο facebook όλοι είναι γνωστοί και ταυτοποιημένοι με κινητό τηλέφωνο  στην Αμερικανική Εταιρία ενώ οι περισσότεροι αρνητές του εμβολίου είναι επώνυμοι και δίνουν συνεντεύξεις σε ΜΜΕ. 

Θεμιτή η νομοθετική ρύθμιση για να μην διώκονται κρατικοί λειτουργοί που εφαρμόζουν τα υγειονομικά μέτρα κατά της Covid-19 αλλά θεωρούμε ΛΑΘΟΣ το να μην παρουσιάζει ένα ΜΜΕ το πρόβλημα ενός πολίτη που έχει υποστεί ή θεωρεί πως έχει υποστεί βλάβη από τον εμβολιασμό. 

Ας ανοίξει ο υπουργός το FOX NEWS και ας πάψει να ενημερώνεται από το sputnik το οποίο παίζει τα "ρέστα" του το τελευταίο διάστημα και που φυσικά είναι υπέρ τέτοιων μέτρων αφού ευνοούν τα αφεντικά του, που εφαρμόζουν ανάλογες διώξεις στη Ρωσία. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: