ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κεντροδεξιά εφημερίδα με πρωτοσέλιδο στο πρώτο της φύλλο τον δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη προφανέστατα και δεν νοείται- Εκτός και είχε ως τίτλο :Δύο χρόνια στασιμότητας για την πόλη από έναν αποτυχημένο Πασοκοσυριζαίο δήμαρχο!

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Κεντροδεξιά εφημερίδα με πρωτοσέλιδο στο πρώτο της φύλλο τον δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη προφανέστατα και δεν νοείται- Εκτός και είχε ως τίτλο :Δύο χρόνια στασιμότητας για την πόλη από έναν αποτυχημένο Πασοκοσυριζαίο δήμαρχο!

 


Κεντροδεξιά εφημερίδα με εκδότη Κεντροαριστερό φυσικά και δεν υπάρχει φίλε Γιάννη Καραμαγκάλη. Έτσι και η έντυπη έκδοση του ilioupolinews.gr,  από το πρώτο της κιόλας φύλλο,  επιβεβαίωσε τον χώρο στον οποίο θα κινηθεί ιδεολογικά. Έναν χώρο που εμείς ως ΔΕΞΙΟ μέσο κατηγορούμε για την κατάντια της πόλης. 

Όσοι μας διαβάζουν καταλαβαίνουν ακόμα και εάν διαφωνούν μαζί μας,  πως δεν θα κατατάσσαμε ΠΟΤΕ ένα μέσο που δίνει βήμα σε κομμουνιστές , στον κεντροδεξιό χώρο,  ακόμα και εάν παρουσιάζει απόψεις τάχα "ενεργών πολιτών" ως κεντροδεξιές,  ενώ στην ουσία πρόκειται για απόψεις που δεν έχουν καμία διαφορά από αυτές των στελεχών της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Σε θέματα όπως η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ,το ΚΥΤ στον Υμηττό , το εκκλησάκι στον Προφήτη Ηλία , τις ιδιωτικοποιήσεις και φυσικά τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης μας το site έχει ταχθεί υπέρ όσων λαϊκίζουν προτείνοντας ανέφικτες λύσεις. Λέει και λένε ό,τι ακριβώς και η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης με την μόνη διαφορά πως η δεύτερη τα πιστεύει και δεν είναι ένας ακόμα καιροσκοπισμός για να χαϊδέψουμε αυτιά που κανονικά θέλουν "κόψιμο". 

Όχι κ. Καραμαγκάλη δεν σε "βρίσαμε" αποκαλώντας σε κεντροδεξιό μέσο,  αφού άλλωστε δεν είσαι,  ούτε βέβαια θεωρούμε πως θα έχουν καμία τύχη σε ΔΕΞΙΟΥΣ  αναγνώστες οι νουθεσίες σου , για να γίνει η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης στέκι για Κνίτες. 

Άλλωστε οι αποτυχημένοι επικεφαλής των δύο κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν το 2023 μόνο την Αριστερά αλλά και όσους βαρέθηκαν όσους τιμούν τους ανύπαρκτους αγώνες της και δεν είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν όσους δεν ορθώνουν το ανάστημά τους απέναντι στον ΦΑΣΙΣΜΟ της! 

Έχουμε αναφερθεί άλλωστε αρκετές φορές στο ilioupolinews.gr και όλες και όλοι γνωρίζουν τι πρεσβεύει. Το να δίνεις βήμα σε κομμουνιστές , κεντρώους, αριστερούς και ακροδεξιούς δεν σε κάνει προφανώς αντικειμενικό και ούτε δημοκράτη. 

Η πόλη "βρωμάει" από δημοκράτες τέτοιους όπου έκαναν πολιτικές καριέρες υμνώντας κόκκινους ή μαύρους δικτάτορες. Δεν θα ξαναγυρίσουμε πάλι πίσω ούτε θα υμνήσουμε όσους η Ιστορία έχει ήδη καταδικάσει. Κακώς αναφερόμαστε και σε αυτούς προτιμάμε οι νέοι μας να γνωρίζουν το απόλυτο τίποτα του τράπερ  mad clip,  παρά αυτά τα ΤΕΡΑΤΑ. Άλλωστε ο πρώτος δεν τους στέρησε τίποτα παρά σπατάλησε τον πολύτιμο  χρόνο τους ,  ενώ οι δεύτεροι τους στέρησαν ακόμα και τα όνειρά τους. Γιατί προφανέστατα και όνειρα μπορείς να κάνεις μόνο στον καπιταλισμό χωρίς να θεωρηθείς εχθρός του καθεστώτος και να βρεθείς φυλακισμένος ή νεκρός! Προτιμάμε λοιπόν την υποκουλτούρα του τραπ παρά την απόλυτη σιωπή των πολιτικοποιημένων τάχα τραγουδιών που βαπτίζουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ δημοκρατία! 

Άλλωστε καμία καταδίκη δεν είδαμε ΠΟΤΕ από το ilioupolinews.gr για μια σειρά από γεγονότα που είναι "κρεμασμένα¨" ως αναρτήσεις στο δεξιό ιστολόγιό μας.  Είδαμε μόνο αίολες καταγγελίες από παντελώς ανήθικες που θεωρούν πως το σφυροδρέπανο είναι ντεκόρ εύκολου πλουτισμού και όχι σύμβολο επανάστασης που αργεί και θα αργεί όσο οι πολλοί δεν την επιθυμούν. Ακούσαμε και άλλους να διεκδικούν έναν "πατέρα" που δεν τους αναγνωρίζει και είδαμε με τα μάτια μας να αλλάζουν ιδεολογία πολλοί για μια καρέκλα! Πλέον βλέπουμε καθαρά και την "ποιότητα" κάποιων από όσους  μας διοίκησαν τα προηγούμενα 9 χρόνια και που σήμερα κατηγορούν τους νυν για όσα μαζί δεν έκαναν! Και βέβαια από εμάς είναι πάντα καλόπιστη η κριτική και ΔΗΜΟΣΙΑ,  πράγμα που έχουμε πληρώσει και θα πληρώνουμε διαρκώς,  αφού "καραμέλες  τάχα αυταρχισμού " δεν μασάμε ,  ούτε φυσικά θεωρούμε λογικό να λένε πως τρομοκρατούμε επειδή γράφουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ. Την δική μας θα πουν κάποιοι που στον φόβο τους επικαλούνται μονίμως τα προσωπικά δεδομένα λες και τους είπε κανείς πως δεν υπάρχουν για να καταπατώνται από ΜΜΕ αλλά και από πολίτες  που αναζητούν την ΑΛΗΘΕΙΑ. Και βέβαια δεν είναι δική μας άποψη πως ο Στάλιν και ο Χίτλερ ήταν δικτάτορες ούτε φυσικά προσωπική μας άποψη πως ζούμε πανδημία. 


Και βέβαια για όσους ήρθαν χθες στην πόλη μπορούν να διαβάσουν επίσης: 

Γιάννη Καραμαγκάλη προφανώς και συνοδοιπόρος των ακροδεξιών είναι η συνεντευξιαζόμενη σου και όχι το μοναδικό ιστολόγιο της πόλης που πολεμάει τον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό

Τους έβαλε στην θέση τους η κ. Χωματά για τις φαντασίες που παρουσιάζουν ως προτάσεις- Νεκροταφείο εντός αστικού ιστού απαγορεύεται αυτά είναι π@π@ριες του Γαβριήλ Αραμπατζή που φυσικά βρίσκουν χώρο σε τοπικά ΜΜΕ όπως το ilioupolinews.gr που και πρόσφατα φιλοξένησαν τις αόριστες καταγγελίες της κ. Τσακογιάννη που δέχθηκε επίθεση από "ανύπαρκτους"!

Διαβάστε και αυτό για να λυθεί πλήρως η "παρεξήγηση" 

Έρχεται να "συναγωνιστεί" τοπικά ΜΜΕ που βρίσκονται πάνω από το 2000 στην Ελλάδα και άλλα που είναι στο No Data!

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό....


Την δική τους έντυπη έκδοση εννοούσαμε και όχι προφανέστατα την έκδοση της "Ηλιοτυπίας" που ως έντυπη μορφή του ilioupolinews.gr θα μας ήταν δύσκολο να πιστέψουμε πως θα επρόκειτο για μια κεντροδεξιά εφημερίδα που θα είχε π.χ για πρωτοσέλιδο τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις της ΝΔ σε Παιδεία, Υγεία, κ.ο.κ 

Η ΣΤΗΛΗ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ILIOUPOLINEWS.GR ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ! 







1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Μάλλον ο κ. Καραμαγκαλης νόμιζει ότι έχει να κάνει με morons γράφοντας το "αστείακι" του στο οποίο από κάτω γελάει η Σούλα και η Τσακογιανη η οποία ανακάλυψε τον φεμινισμό στα 50 γιατί είναι της μόδας και της "ελεύθερης οικονομίας":)))
Όχι ,κ. δημοσιογράφε δεν σας έχω ξεχάσει όταν έχετε γράψει "μ@λ@κιες" ότι τάχα μου η Τσακογιαννη έχει δεχτεί επίθεση από εμάς τους "ακροδεξιούς" και ανέβασε στο Facebook ότι τάχα μου "εκβιάζεται.
Όχι ,κ. Καραμαγκαλη στοχοποιήση έχω δεχτεί εγώ από την μισή πόλη, λέγοντας μου ότι είμαι εκδιδόμενη ρουμάνα και η φεμινίστρια της δεκαρας έγραφε ότι " η φούστα κλαροτη αναζητάει ισιοτητες"
Όχι, κ. Τσακογιαννη δεν έχω ξεχάσει τίποτα καί νομίζω ότι θα είναι πολύ αστείο αν θα βρεθείς face to face με την "φουστα κλαροτη" η οποία ήταν καί είναι" riot girl" από τα 90's .
Κύριε δημοσιογράφε ,στις απόψεις σας έχετε μια αρθρογράφο η οποία μου προκαλεί μία απίστευτη αηδία ξέροντας ,πλέον ποσό "δούλεμα" μπορεί να "πουλήσει"...
Αφήστε τις εξυπνάδες και τα γελακια γιατί σίγουρα δεν εντυπωσιάζομαι γιατί τα "μαθηματικά" σας κινούν όλους σας... ευτυχώς η δυστυχώς ήμουν καλή στα μαθηματικά για να καταλάβω πολλά