ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη και όχι μόνο...

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη και όχι μόνο...



  • Έκαψαν το αυτοκίνητο και την μοτοσυκλέτα του προφυλακισμένου αστυνομικού- μαστροπού Δημήτρη Μπουγιούκου χθες στις 4 τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του στην πλατεία Ιωάννη Καποδίστρια ( πρώην Παραθύρα) στο τέρμα του λεωφορείου 206. Η περιοχή μύριζε καμένο και σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων έγινε έκρηξη πριν το ξέσπασμα της πυρκαγιάς. Όπως είναι "αναμενόμενο" (Ελλάδα ζούμε δεκάδες οι ανεξιχνίαστοι εμπρησμοί) καμία προσαγωγή δεν έγινε ούτε σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ,  η οποία καλείται να εξιχνιάσει την υπόθεση. 

  • Υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ο κ. Σταθης Ψυρρόπουλος σύμφωνα με δελτίο τύπου ( διαβάστε εδώ). Σήμερα γιορτάζει και ο Άγιος Μεγαλομάρτυρας Ευστάθιος επομένως να του ευχηθούμε χρόνια του πολλά και καλό κουράγιο. 

  •  Κάλπες στις 24 Οκτωβρίου για τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες της πόλης μας  για ανάδειξη νέου Δ.Σ στην ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. Όσοι πιστοί και κεντροδεξιοί προσέλθετε . Τα γραφεία της τοπικής είναι ανοιχτά καθημερινές από τις 18:00 έως τις 20:00 και μπορούν να σας καθοδηγήσουν για τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί η ψηφοφορία που για πρώτη φορά θα γίνει και δια ζώσης  και ηλεκτρονικά για όσους το επιθυμούν και το δηλώσουν εγκαίρως. 
Στάχτη η BMW και η μηχανή του προφυλακισμένου για μαστροπεία αστυνομικού Δημήτρη Μπουγιούκου έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη


Δεν υπάρχουν σχόλια: